Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Imate dobrog glumca u ekipi,to jest Cristinu
kako odglumi u mecu sa Milanom,kao da ga je Klicko udario
oskar za glumu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- anonymousHD
- Kontakt:
pa šta? jel se to ne smije glumiti? a i udario ga je po vratu, svako bi pametan, inteligentan upao.. i nije on jedini glumac, čak i veliki iniesta upada bez razloga..harry_90 je napisao/la:Imate dobrog glumca u ekipi,to jest Cristinukako odglumi u mecu sa Milanom,kao da ga je Klicko udario
oskar za glumu.

nakon ovoga je suđen penal za farsu..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Eto samo Ronaldo glumi..harry_90 je napisao/la:Imate dobrog glumca u ekipi,to jest Cristinukako odglumi u mecu sa Milanom,kao da ga je Klicko udario
oskar za glumu.
a ovo u Milanu je sve maslo Mourinha, igraci Milana nisu drukcije mogli parirati nego s grubom igrom
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kako pise Marca, u Milanu je doslo do pomirenja izmedju Zidane i Materazzi

Materazzi je podsijetio hotel u kojem je odsijeli igraci Reala *Mourinho.Pozelio je srecu svome ex.treneru u duelu s Milanom.
Vec je imao dogovoreno da se nadje s Zidanem, na pocetku se pozdravili, i vrlo hladan razgovor je bio, da bi se kasnije opustili i cak je bilo osmijeha dok razgovarali, na kraju su zagrlili, proslost ostaje na strani.
http://www.marca.com/2010/11/04/futbol/ ... 87433.html
Moramo pobijediti u derbiju
C.Ronaldo smatra da Real mora uzeti derbi pod svaku cijenu.Dolasko Mourinha imamo vise opcija da dolazimo do pobijeda, svi skupa disemo u ekipi je predobra atmosfera.
Smatra da je isti kao prosle godine samo sto na pocetku ove sezone postize vise golova..
http://www.marca.com/2010/11/05/futbol/ ... 38348.html

Materazzi je podsijetio hotel u kojem je odsijeli igraci Reala *Mourinho.Pozelio je srecu svome ex.treneru u duelu s Milanom.
Vec je imao dogovoreno da se nadje s Zidanem, na pocetku se pozdravili, i vrlo hladan razgovor je bio, da bi se kasnije opustili i cak je bilo osmijeha dok razgovarali, na kraju su zagrlili, proslost ostaje na strani.
http://www.marca.com/2010/11/04/futbol/ ... 87433.html
Moramo pobijediti u derbiju
C.Ronaldo smatra da Real mora uzeti derbi pod svaku cijenu.Dolasko Mourinha imamo vise opcija da dolazimo do pobijeda, svi skupa disemo u ekipi je predobra atmosfera.
Smatra da je isti kao prosle godine samo sto na pocetku ove sezone postize vise golova..
http://www.marca.com/2010/11/05/futbol/ ... 38348.html
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma bice prrebrutalno kad Kaka se oporavi. Mislim da cemo morati 5-6 igraca da olaksamo drugima, nece biti zanimljivo
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Gdje je ovo bilo
Ono Pipita se dernja pozadi
Ma Kaka jedino da vrati se u formu iz one sezone kada je izabran za najboljeg može imat mjeso Oezil dobro igra
Trebaće mu dosta da izbori prvih 11
Ono Pipita se dernja pozadi
Ma Kaka jedino da vrati se u formu iz one sezone kada je izabran za najboljeg može imat mjeso Oezil dobro igra
Trebaće mu dosta da izbori prvih 11
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eto, a kad sam vam ja napisao da će Kaka napustiti klub smijali ste mi se. 
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nece Kaka' nigdje. Potreban je on Mourinhu i s njim imamo jos jaci tim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako puste Kaku budale su, ogromne. Pa Kaka' valja više nego Ozil i Di Maria zajedno. Iako su mi i ova dvojica dragi al Kaka' je veliki maistor. Najviše mi liči na Zizou-a 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
SAMO ZA VAS

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Zahvaljujem ovdje se vidi očigledan faul ovog kako mu ono ime Ambrosini,Storari u glavnom neki plavušan nad CR7robovi88 je napisao/la:SAMO ZA VAS![]()
![]()
![]()
Ja čudna čovjeka pa i ja bi pao ovaj pe.der Abate ga zagrlio znam da privlači gayeve,ali sad ga i na tekmama počeli fatat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
budimo realni vidimo da Abateova ruka je bila "opuštena" i da je iako je bio kontakt nije ni za prekršaja a ovom ni Enis Bešlagić nije ravanLBJ MVP je napisao/la:Zahvaljujem ovdje se vidi očigledan faul ovog kako mu ono ime Ambrosini,Storari u glavnom neki plavušan nad CR7robovi88 je napisao/la:SAMO ZA VAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja čudna čovjeka pa i ja bi pao ovaj pe.der Abate ga zagrlio znam da privlači gayeve,ali sad ga i na tekmama počeli fatat
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Kaka je i na stakama bolji od Ozila! I cim se vrati igrat ce on a ne Turcin.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma neće Kaka nigdje, i sam Mourinho je rekao da je on naše "zimsko pojačanje" 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Portillo je napisao/la:Kaka je i na stakama bolji od Ozila! I cim se vrati igrat ce on a ne Turcin.
[youtube][/youtube]
E to su bila vremena, kad su se Heinze i Evra sudarali a Kaka lagano zaobilazio...
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Evo se Dudek povrijedio xD
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
J*** ti sve opet če onaj kloc branitiPortillo je napisao/la:Evo se Dudek povrijedio xD
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Šta je bilo, zapuhao jak vjetar pa se povrijedio ?Portillo je napisao/la:Evo se Dudek povrijedio xD
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Smijemo ti se josOTNYS_YNWA je napisao/la:Eto, a kad sam vam ja napisao da će Kaka napustiti klub smijali ste mi se.
Zasto ne imati Ozila i Kaku u prvom sastavu? Di Maria je tu samo da smeta dok se ne vrati kralj. Ionako je Kaka najbolji igrac svijeta poslije Gutija i Pipite, sta da ti kazem drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.