Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ime ga zbunilo, zvuci ko da je poljak 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Poljak Kąroł Łękrelówski 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hamilton ne starta 5. već 4. Jer uvijek je bilo 2+3=4. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Sve je to okay nego kad ovako razmisljam sve se nadam da ce prevara Gasly uskoro dobiti nogu. Na kraju ce biti isto kao Hamilton kad stigne Williamse par puta
Ide Esteban Ocon u RedBull od iduce godine, jedna insajderska samo da znate

Ide Esteban Ocon u RedBull od iduce godine, jedna insajderska samo da znate

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mogla bi danas utrka biti zanimljiva 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da Leclerc uzme danas, ali mislim da ce Max izaci kao prvi poslije prva dva zavoja, a dalje ovisno od toga kakav je race pace, vidjet cemo. Ako Red Bull bude kompetitivan mislim da Max uzima.
Bitno je da prvi dio trke Leclerc obavi odlično, prednost mu je i što starta na softu i već je viđeno da vozači koji startaju na softu su u boljoj poziciji u odnosu na ostale tokom starta. Njegov problem je očajan tempo do prvog stajanja u dosta trka, to ako riješi danas pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. I naravno ako preživi Laudinu krivinu. 
Sve u svemu zanimljiva trka u najavi, tipujem i da će Seb doći makar do 4. mjesta danas. Možda ga čak i SC spasi, red je da se neutrališe sva ta sreća. Kako bi legao jedan DNF Hamiltona zbog prvenstva i eventualna pobjeda Bottasa. Ipak, it's time Charles. Zaslužio si.
Mogao bo biti dobar duel Hamilton-Bottas, ako do njega dođe naravno. Gaslyu je ovo must6, ali skoro pa nemoguće. Uporediš šta radi Gasly i šta je radio Verstappen u Rusiji. Drugi univerzum.

Sve u svemu zanimljiva trka u najavi, tipujem i da će Seb doći makar do 4. mjesta danas. Možda ga čak i SC spasi, red je da se neutrališe sva ta sreća. Kako bi legao jedan DNF Hamiltona zbog prvenstva i eventualna pobjeda Bottasa. Ipak, it's time Charles. Zaslužio si.
Mogao bo biti dobar duel Hamilton-Bottas, ako do njega dođe naravno. Gaslyu je ovo must6, ali skoro pa nemoguće. Uporediš šta radi Gasly i šta je radio Verstappen u Rusiji. Drugi univerzum.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovaj Gasly je smiješan, nezz koji qurac on u Red Bullu traži.
Danas sve osim pobjede nekog iz Mercedesa je iznenađenje, kao i uvijek.
Danas sve osim pobjede nekog iz Mercedesa je iznenađenje, kao i uvijek.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
1. Lewis
2. Max
3. Charles
2. Max
3. Charles
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- chelsea358
- Kontakt:
1. Charles
2. Hamilton
3. Max
2. Hamilton
3. Max
Donnie Darko je napisao/la:Bilo bi lijepo da Leclerc uzme danas, ali mislim da ce Max izaci kao prvi poslije prva dva zavoja, a dalje ovisno od toga kakav je race pace, vidjet cemo. Ako Red Bull bude kompetitivan mislim da Max uzima.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta uradi Max yebo glavu svoju
napravit ce sudar neki danas sto posto
napravit ce sudar neki danas sto posto
Kimi 

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Idealno teku stvari za ferrari
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Max zaboravio krenut. 

Zasto nema komentatora na SK 4k?
Kimi i Norris odlicni, svaku utrku su medju najboljima bili u ovoj mid table formuli 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
odlicna trka za sada
Kakvo je Gasley smece. Impresivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.