NK Zvijezda Gradačac

Dominantan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dominantan » 30 jun 2019, 15:06

SMR187 je napisao/la:
Dominantan je napisao/la:Za Jacimovica je bitno da je otisao u veci od prethodnog :opaopa:
Jadan pokusaj da se neko uvrijedi. A i sam znas da to nikog ne pogadja jer znamo svi, koliko i ti, da u tome nema ni mrva realnosti

Ma kakve uvrijede!!

Realnost je evo danasnja Skupstina!

Ne dipr nego motku sa Piskom i gas...jer inace ce u restoranu na banji stajat cjenovnici od pionire do seniora zavisi od protivnika...ccx

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2019, 15:10

Ako sam ja ckapi sta ste tek onda vi?
Evo konkretnih pitanja pa mi pametni dajte odgovor:
Zasto nacelnik nije danas prisustvovao= jer ga boli ku rac za Zvijezdom i uopste sportom u Gradačcu
Ko ce odgovarati za pare koje su nestale od Olimpika, Piska je javno pisao o tome i da je bio posrednik a sad je u radnoj grupi i zalaze se da ti isti ostanu u upravi. On zna o kome govorim.
Ko ce odgovarati za datu utakmicu Olimpiku i Slavenu?
Jel ostaje iz stare uprave Salda i Saldici-ostaje jer je to igrac nacelnika i SDP.
Kad misle dovest trenera igrace il ce i to lagano?
Koje su ambicije kluba?
Zasto ne vrate Zdravka na mjesto sportskog direktora i Ensara na mjesto sekretara umjesto Salde De Vita?
Radna grupa dok oformi upravu proce 10-ak dana hocel se do tad cekat sa igracima i trenerom?

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 30 jun 2019, 15:19

Pa sto sutis onda na skupstini, sto nisi ti pitao njih, sto pitas nas???
Na forumu si najglasniji, a kad treba ustati onda si ko bubica.

@Dominantni prije nego me citiras prvo nauci osnove gramatike i pravopisa pa da te mogu i razumiti, rataru nepismeni.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jun 2019, 15:44

Bio si ljudi su rekli da neće da se pljuju ljudi i da se pokreće to pitanje, bezveze idemo u dubiozu publika misli da klub ne može bez tih nekih i boje se, ja sam iskreno reko i načelniku ću reci isto da treba da on ljude te okupi ovi vjerujem da neće ostati u klubu

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 30 jun 2019, 15:58

@SMR187 nemam problem gramatike i ne dotice me...bitno da razumijes svrhu

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2019, 16:28

Nemozemo
se dominantnog kutarisat da si kolac...

A ti Combe si fino mogao u radnu grupu znas citavu ligu i igrace napamet sve... bio bi extra od koristi...

Fina je radna grupa ljudi koji vole Zvijezdu idu bolji dani....

Jos tri godine do stotog rodjendana da izdrzimo onda lijeze kes od Fife i Uefe za rodjendan i napadamo premijer ligu

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 30 jun 2019, 16:46

crvenobijeli je napisao/la:
VOLIMolimpic je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la: Izadji iz sobe pa vidi imas jednu u kuci....
Vratio sam ti je babi jutros, kažemora da te doji otkad te okoila
Haha pun si fora ko **** vitamina
Nema veze, trudi se momak iako svrsava po njemu ko stigne :rol: za razliku od njegove stare, ona radije guta
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 jun 2019, 17:37

combe80 je napisao/la:Nemozemo
se dominantnog kutarisat da si kolac...

A ti Combe si fino mogao u radnu grupu znas citavu ligu i igrace napamet sve... bio bi extra od koristi...

Fina je radna grupa ljudi koji vole Zvijezdu idu bolji dani....

Jos tri godine do stotog rodjendana da izdrzimo onda lijeze kes od Fife i Uefe za rodjendan i napadamo premijer ligu
Vidi se da ste blizu Tuzle :rol:
Ne dobijas marke za 100 godina.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jun 2019, 17:41

Combe ajde ukljuci se i idi ti reci nacelniku sta i kako,ja se slabo razumijem i ne petljam se u to,a pisku i ove podrzavam,svi pitaju gdje su pare od olimpika,niko ne pita od kud pare da se izgura sezona,smoki koji je 45 hiljada svojih dao da ne bude na kraju smoki unistio Zvijezdu,covjek je sve pokusao gdje god je dosao svi su ih odbili,i normalno da ce se ljudi povuci,jer daju svoje pare a prozivaju se po gradu,i nemojte govoriti da nisu davali svoje pare,liga je skupa a pola para se nadje ostalo je snalazenje,vrijeme je da nacelnik preuzme ulogu predsjednika kluba i neka on vadi Zvijezdu iz govana ili neka je ugasi,druge nema

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2019, 18:55

Sto se tice nacelnika ona je ugasena a to je pokazao danasnjim ne dolazkom na skupstinu.
Smoki i companija nisu davali Zvijezdi novac vec posudivali. A u tome je velika razlika. I gledali kako xim prije da ga vrate po mogucnosti sa kamatom.
To su radili prodajom utakmica, kroz plate, stanarine i pare na ruke igracima. Salda je poceo magistrirat na tom polju. I opet ce takav covjek ostat u klubu.
Sto se tice radne grupe niko ne spori da oni vole klub. Pricamo o njihovoj poziciji u gradu i sta oni mogu donijet klubu.
Mije misljenje je nista a vrijeme ce pokazati jesam li bio u pravu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2019, 19:03

Iduce godine su izbori nacelnik htio ili ne mora nesto napravit tako da fino ce to izgledat sad sa ovom radnom
Grupom. Da si se ukljucio combe mogli smo extra trenera i igrace naci ti ih znas napamet sve... dominantni je beba za tebe

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jun 2019, 19:04

U redu je tvoje misljenje,danas je bila prica o tome,ovi koji su bili u upravi su dobro vodili,najbitnije da nema dodatnog duga,ovi sto su bili u upravi nisu mogli sve stizati jer svako ima svoj posao,prijedlog je bio da oni ostanu i da se doda par ljudi koji imaju vremena i znanja da upravljaju a da o tome budu obavijesteni ostali clanovi uprave,nekada je bolje znat nego imat,i Zvijezdi trebaju ljudi koji znaju a i ovi koji imaju pare,to ne ide jedno bez drugoga,ostaje nam da vidimo sta ce biti na sastanku sa nacelnikom ako opet odustane i izradi nek ide u tri pizde i on i svi iz gradskog vijeca u pm

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2019, 19:17

Sad treba cekat nacelnika da se udostoji da ih primi. Pa ce ih mozda odyebat a mozda ne. Vrijeme prolazi a mi nemamo ni igraca ni trenera. Na kraju ce mo pocet pripreme dvije sedmice pred pocetak.
Onda ce neko doci sa glupom idejom da postavimo nekog naseg strucnjaka za trenera koje nece niko drugi.
Ili da probamo sa domacim igracima koji su nas do sad bezbroj puta nasadili.

Ovoj radnoj grupi samo jos Kerovoda fali pa da budu svi na okupu.
Sad ce se razradivat taktike u Bestu ko i prosle godine, igrat se menadzera, punit rokovnici raznoraznim menadzerima, igracima i trenerima. Pa ce ih onda (radnu grupu) neko odyebat i sklepat ekipu za 5-6 dana pa nova lakrdija jos jednu sezonu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jun 2019, 20:17

Hahaha joj ciganluka, hahaha, jesmo dnooo,

Znaci nece niko iz bivše uprave u klub a nemamo bolje

Zijo metanje nas vadi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2019, 21:21

Nece vise ni Metanje i on se naljutio. Gdje su sad oni sa pricom sve OK. Dilfa, Bele, Turci????
Radna grupa vec po carsiji prosipa pricu o nasoj djeci i kako nije bitan rang. Pravo ambiciozni.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jun 2019, 21:31

combe je napisao/la:Nece vise ni Metanje i on se naljutio. Gdje su sad oni sa pricom sve OK. Dilfa, Bele, Turci????
Radna grupa vec po carsiji prosipa pricu o nasoj djeci i kako nije bitan rang. Pravo ambiciozni.
Jbt rang i ambicije,covjece mi se prvo trebamo stabilizirati pa tek onda da se ganjaju ambicije,mogu oni sad rec ambicije premijer liga a mi na staklenim nozicama stojimo,treba gledati realno,jedini cilj neka bude da se stabilizuje klub i da se vodstvo kluba sredi pa tek onda nesto vece,kako bi ti rijesio te sve probleme aj nam objasni posto si sutio danas kao i ja,a pljujes ljude koji su se ufatili velike odgovornosti

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jun 2019, 21:35

spiska je napisao/la:Ovako formirana je nešto kao radna grupa koja će iznjet prijedlog načelniku da dio članova trenutne uprave ostane u klubu, da se na čelo kluba postavi načelnik j njegovi pomoćnici Damir koji imaju dobru sadarnju sa privrednicima i dio radne grupe koji bi sačinili novu upravu, u radnoj grupi trenutno su Sadan Imamovic, Smajlovic Edin, Begovic Hasan, Jašarević Esef, Hamic, Skenderovic Buhro, Kikic Muriz i Piskic Fahrudin to je predložio Mustafa Sakic i usvojeno je. Ova grupa ljudi sa upravom će napraviti kvalitetnu upravu koja će tražiti da načelnik bude član predsjednik kluba a da se j klub uvrste sponzori tipa Balegem, Komunalno i druge....
Ako nas izradi nacelnik i odustane sa nekim izgovorima,recite mu neka proda Zvijezdu nekom privatniku,bolje nego da se ugasi

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 30 jun 2019, 21:37

Ljudi treba skinut kapu ovim ljudima sto se bar trude, prvo piski dosta poznaje ligu i trudi se da privuce ljude u Zvijezdu...
Ali tesko ce bit sve giganti su SDA, PDA i od njih ne da niko ni marke dok oni ne budu na celu u ovom nasem Gradu...SDP sve kazandzije i nemaju oni domet da naprave nesto vise, nemaju oni jakih ljudi u svom kadru to je jasno ko dan...
Na zalost politika je u kost Zvijezdi usla i u takvom stanju ne vidim nista dobro...lijek izbori i ako bude promiene u nasem Gradu po tom pitanju vjereujem da ce bit bolje...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 jun 2019, 21:41

Ko danas nije bio Nacalnik ili Gradonacalnik, ako je ovaj drugi mozda mu je iz ponizenja bilo doc... nisam bio na forumu dvije godine nije valda da se jos neko nada da ce nasi privrednici ulozit znacajnija sredstva u nesto od cega oni nemaju korist...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jun 2019, 22:15

Ne znam zašto pjenite, danas ste svi imali priliku da pričate a svi ste šutili. Ako se načelnik ne prihvati pozicije a to je uslov onda niko ni od dodatnih ljudi neće u upravu, ja se nisam sam predložio da budem u radnoj grupi nego me je Mustafa predložio i odmah sam rekao da ću pomoći koliko mogu, imam neke kontakte mogu završit nekih sponzorskih ugovora sto sam i prije radio. Igrača i trenera ima more toga se ne bojte bitno je usvojiti budžet i načelnika stavit na čelo kluba i dajte prestanite vise pisati ko da smo se ugasili. Sportski direktor koga imenuje uprava ce dovoditi igrace i brinuti se o tome, ovi ljudi koji su radili nemaju nikakvu odgovornost dvije skupštine nema financijskog izvještaja ali nije bitno ovi nisu ni imali sastanak sa načelnikom već su Popljuvani. Bio sam sa Zdravkom večeras pričao imao bi volju da se Vratit neće ništa da obećaje al spreman je pomoći. Mislim da je pravi razlog povlačenja ljudi iz uprave da su se istrošili jer je to rupa bez dna.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.