Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Cudo mu nisu stavili 3 hard jednu medium.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Donnie Darko je napisao/la:mercedes im sakrio gumu

Gasly vozi ko moja sestra, ne salta preko trece brzine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hamilton brzi od sviju i sa starim gumama, uzet ce i ovu na kraju 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nece uzet
-
- Moderator
- Kontakt:
: Nece uzet
Zamalo pokupi ovog mehanicara Bottas, jos kad za ovo dobije kaznu Vettel
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ferrari usrao 1 2 sansu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Dobro je da Ves ispred Ham.
Jos da je Vettel bio blizi Botasu sad bi Ferrari bio 1-2
Jos da je Vettel bio blizi Botasu sad bi Ferrari bio 1-2
- Nerminovic
- Kontakt:
ovaj u Torro Rossa zaboravio da skine gumu na pit

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
koga boli q sto je ferrari zayebo 1-2, samo nek charles uzme ovo
spinmastera ko yebe
spinmastera ko yebe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ham kasni 9,2
Verstapen stize Leclerca 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Honda ubija.
-
- Moderator
- Kontakt:
Verstapen

Max je trkac , ostalo su vozaci.
max ubi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakva utrka Maxa 

A sta ovi uradise Fetelu ...ne kontam ...bio ispred Hama i 2.5 iza Botasa ...vako sad pitanje ocel i Hama stici
- BosniaBoston
- Kontakt:
Max jede malu djecu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.