Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Je li moguce da je Maks ovoliko brzi od Gaslija?
Pa Gaslija siluju Meklareni.
Ovaj decko je najbrzi vozac F1.
Pa Gaslija siluju Meklareni.
Ovaj decko je najbrzi vozac F1.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je lijepo gledati i Hondu i McLarena kako im ide dobro sada kada su odvojeni.
Poslije Hamiltona najbolji vozac na griduValencia je napisao/la: Ovaj decko je najbrzi vozac F1.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvi debili.jelle je napisao/la:A sta ovi uradise Fetelu ...ne kontam ...bio ispred Hama i 2.5 iza Botasa ...vako sad pitanje ocel i Hama stici

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da vozi Mercedesa vjerovatno bi bio 1. u sampionatuharden je napisao/la:Poslije Hamiltona najbolji vozac na griduValencia je napisao/la: Ovaj decko je najbrzi vozac F1.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Moderator
- Kontakt:
Leclerc i Verstapen mirise mi na borbu...
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 30 jun 2019, 16:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Zao mi Vettela jbt. sabotiraju covjeka
- Donnie Darko
- Kontakt:
Miriše na borbu idućih 15 godinaGracanicaAA je napisao/la:Leclerc i Verstapen mirise mi na borbu na kraju trke.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Hamilton bi ga stigao da je ostao na stazi, sa novim gumama ce vjerovatno zavrsiti ispred njegaValencia je napisao/la:Kakvi debili.jelle je napisao/la:A sta ovi uradise Fetelu ...ne kontam ...bio ispred Hama i 2.5 iza Botasa ...vako sad pitanje ocel i Hama stici![]()
Don't believe the hype.
Sto Botasa ne stigneakisarajevo92 je napisao/la:Hamilton bi ga stigao da je ostao na stazi, sa novim gumama ce vjerovatno zavrsiti ispred njegaValencia je napisao/la:Kakvi debili.jelle je napisao/la:A sta ovi uradise Fetelu ...ne kontam ...bio ispred Hama i 2.5 iza Botasa ...vako sad pitanje ocel i Hama stici![]()

- Nerminovic
- Kontakt:
kad gledas Maxa tesko je vjerovati da Gasly vozi haman isto auto
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Stize Max
Krug razlike.Nerminovic je napisao/la:kad gledas Maxa tesko je vjerovati da Gasly vozi haman isto auto
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
I Leclera su **** sa boxom, mogao je jos ici. Ovako Max uzima
Jedan grad, jedna ljubav!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Skinuo je Bottasu 10 sekundi otkad je Vettel mijenjao gume, pa uporedi sa tim, zato su Vettela i poslali u box, jedini nacin da zavrsi ispredjelle je napisao/la: Sto Botasa ne stigne
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 30 jun 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako i Max uzme nece mi biti zao.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel moguce da napokon dobijamo bitku za pobjedu u zadnjim krugovima, bonus borba Ham - Vet 

Don't believe the hype.
Jao kakva borba 

- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.