Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ovo mora biti kazna.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav je vozac Max
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kapa dole vozacino

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 30 jun 2019, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo mora kazna biti, nije mu ostavio prostora ni malo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
cist overtake
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Moderator
- Kontakt:
Mora biti kazna...
Kakav smecar je Max. Mogao je proci lako, al on htio i da izgura Leca.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kazna
Dje je cist, izguro ga sa stazeharden je napisao/la:cist overtake
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Max opet supacki, a uzeo bi kako god okrene, isao je na to da ga izbaci bez ikakve potrebe
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 30 jun 2019, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kako je lud Max, ne yebe zivu silu 

Jedva cekam reakciju Maxa kad sazna za kaznu, ako je bude.
Nema se ovdje sta raspravljat. Ocigledna kazna. Nesportski potez.
Usao u Leclerca. Kazna 100%
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 30 jun 2019, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fantasticna utrka, vidjet cemo hoce li biti kazne ali svakako bravo Max 

Zadnja izmjena: harden, dana/u 30 jun 2019, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cista kazna , nema dileme.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se nije ostavio prostora nikako.Tekashi je napisao/la:Usao u Lecrecra. Kazna 100%
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.