Bogi je rekao da neće kopačke navući dok mu kolega ne dođe u klub...irfo je napisao/la:S obzirom da nam je najbolji igrac povrijedjen, sumnjamOsim13 je napisao/la:Možemo li danas očekivati neki kostur prve postave?
Radi za navijače
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Bogi je rekao da neće kopačke navući dok mu kolega ne dođe u klub...irfo je napisao/la:S obzirom da nam je najbolji igrac povrijedjen, sumnjamOsim13 je napisao/la:Možemo li danas očekivati neki kostur prve postave?
Zasto pozivas sebe napolje?Osim13 je napisao/la:Metnite link inače uprava napolje
A vidi moram se malo pritajiti, mora izgledati kao da sam insan iz mase. Čak sam i potpis ukinuo kako bi se posvetio progresu Želje.LjoZee je napisao/la:Zasto pozivas sebe napolje?Osim13 je napisao/la:Metnite link inače uprava napolje
Daj link ziv bio na djecijem sam ajpedu sve same restrikcijeLjoZee je napisao/la:U 18:30 sati počinje susret između FK Željezničar i NK Varaždin.
Naš tim počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Sipović, Osmanković, Pavić - Hajdarević, Bojo - A. Zec, Ramović, Mujezinović - Krpić.
Je li oni tvoji?Manijaci19871921 je napisao/la:I da sutra se ocekuju potpisi...
Ne isplati, ja jos vjerujem u njega, pa do prije godinu je bio najbolji golman lige.Bezideja je napisao/la:Ima neka ponuda za Vedrana, ali je mizerna. Sad bas nisam siguran da li je pametno golmana koji bude pozvan u reprezentaciji, prodati za kikiriki??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.