Jusic bejagiredbull93 je napisao/la:Ka'e bejagi Manev dolazi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
drakensang
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- prisonbreak
- Kontakt:
Jusica ste trazili od pocetka, al sad imate idealnu priliku sko ne ode kod Sisoje.drakensang je napisao/la:Jusic bejagiredbull93 je napisao/la:Ka'e bejagi Manev dolaziotkazali smo ga sad kad smo se poigrali na pecari, ne treba manev
Odlican stoper, steta sto kod nas politika klubom jos vlada.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
U po frke nije na utakmicu došao, o'šo slaviti s Pitarima.bhpremierliga12 je napisao/la:Uzeo 100+ hiljada od Sisoje, dao jedan gol, prozivio godinu penzije i hajmo dalje![]()
Said je sljedeci na ovoj listi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
drakensang
- Kontakt:
Ma ne znam, mozda ako bi prisrao na skromniju platu, ne mislim da bi dobio vise od 3 hiljade ovdje, a sisoje ce mu dat 6 7 ko iz pitschke ako mu trebalo.prisonbreak je napisao/la:Jusica ste trazili od pocetka, al sad imate idealnu priliku sko ne ode kod Sisoje.drakensang je napisao/la:Jusic bejagiredbull93 je napisao/la:Ka'e bejagi Manev dolaziotkazali smo ga sad kad smo se poigrali na pecari, ne treba manev
Odlican stoper, steta sto kod nas politika klubom jos vlada.
-
VolimVelez
- Kontakt:
Dila preso iz jarana u brato hahaharedbull93 je napisao/la:Dilaver zavrsenVolimVelez je napisao/la:Jok, huseinspahicredbull93 je napisao/la:Ka'e bejagi Manev dolazi![]()
![]()
![]()
Mostar u srcu Velež do groba !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naša utakmica za titulu na Koševu, ja gledam je li ono on jbt a klub mu igraPenaltiky je napisao/la:U po frke nije na utakmicu došao, o'šo slaviti s Pitarima.bhpremierliga12 je napisao/la:Uzeo 100+ hiljada od Sisoje, dao jedan gol, prozivio godinu penzije i hajmo dalje![]()
Said je sljedeci na ovoj listi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dodik odriješio kesu.Borac pravi tim za Evropu.
Drago mi je što ovo oko Borca nije rekla-kazala. Fine igrace dovode. Velež isto tako mi se sve više sviđa, biće i oni i borac u gornjem dijelu tabele.
Nemoj ovi plavi da te cuju njima su mega pojacanja Halilovic,AlispahicFoSte95 je napisao/la:Drago mi je što ovo oko Borca nije rekla-kazala. Fine igrace dovode. Velež isto tako mi se sve više sviđa, biće i oni i borac u gornjem dijelu tabele.
Svaki drugi post ti je o nama. Ohani malo, sta te briga sta je ko nama. Vise pises na nasoj temi nego svojoj.zagor1987 je napisao/la:Nemoj ovi plavi da te cuju njima su mega pojacanja Halilovic,AlispahicFoSte95 je napisao/la:Drago mi je što ovo oko Borca nije rekla-kazala. Fine igrace dovode. Velež isto tako mi se sve više sviđa, biće i oni i borac u gornjem dijelu tabele.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slabo pratis na vasoj temi 3 posta imam nije lijepo lagatiLjoZee je napisao/la:Svaki drugi post ti je o nama. Ohani malo, sta te briga sta je ko nama. Vise pises na nasoj temi nego svojoj.zagor1987 je napisao/la:Nemoj ovi plavi da te cuju njima su mega pojacanja Halilovic,AlispahicFoSte95 je napisao/la:Drago mi je što ovo oko Borca nije rekla-kazala. Fine igrace dovode. Velež isto tako mi se sve više sviđa, biće i oni i borac u gornjem dijelu tabele.
-
PiazzaGrande
Pratim, smiješno mi...VolimVelez je napisao/la:Hvala sto nas pratis pa znas i spekulacije a i novosti. Prva ljubav zaborava nema.PiazzaGrande je napisao/la: S kojim je onda Veležom pregovarao, vjerojatno je Velež iz Nevesinja bio u pitanju!
Volim te bola'!
Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
-
BordoDiv1946
- Kontakt:
Veoma bitno šta ti vidiš a šta ne, s obzirom da ti je Olimpija bila favorit za osvajanje ABA lige, a ljudi ispali iz lige i morali fuziju napraviti.FoSte95 je napisao/la:Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
BordoDiv1946 je napisao/la:Veoma bitno šta ti vidiš a šta ne, s obzirom da ti je Olimpija bila favorit za osvajanje ABA lige, a ljudi ispali iz lige i morali fuziju napraviti.FoSte95 je napisao/la:Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
BordoDiv Troll s one strane Miljacke, yebo ti sestru u pakas
Makar ti bordo boja u nicku nije mrska, kompleksas jedan... dokle vise ovih trollera i laznih profila, ono fol bordo div a klosar naspidani s grbavice
moraFoSte95 je napisao/la:Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
zbog tog je doš'o
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niko nema šanse pored 'bosanskog Dinama', slijedi višegodišnja dominacijaFoSte95 je napisao/la:Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemas ti pojma sta Salem krmak moze.FoSte95 je napisao/la:Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Hahahah što me bordodiv napade koda sam mu pola familije pobio
Jedinu šansu želje vidim u Osimu zbog prethodnog staža na Grbavici
Jedinu šansu želje vidim u Osimu zbog prethodnog staža na Grbavici
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konačno si došao tobe ljudinoRaonffa je napisao/la:Niko nema šanse pored 'bosanskog Dinama', slijedi višegodišnja dominacijaFoSte95 je napisao/la:Sve na stranu i rivalitet i sve ali ja Želju zaista ne vidim u borbi za titulu ove sezone
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.