Bit će još jedna u trening centru Butmir, neka lagana utakmicaJadnimi je napisao/la:Posto idemo toplo- hladno, prije Celtika moramo imati jos jednu utakmicu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
e jbg 1-1
Tataru je bolje da ide, gubi mjesto u prvih 11 ako ostane 100%AlfredNobel je napisao/la:Ovo što sam vidio zadnje dvije tekme, Tatar je skroz beskoristan, ama baš nikakvog utjecaja. Evo i sad kad izađu presing, Benji pobjegne igrač.
Letiću potpisuj svega ti, Hodžić je katastrofa.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jun 2019, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Finu su akciju imali jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hodziću nadam se da ti je ovo posljednja utakmica u dresu Sarajeva
Ne stojimo loše uopšte, ima fine igre
Ne stojimo loše uopšte, ima fine igre
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I bit ce ja mrzim hebu, ali kakav je ocaj on na beku...
I jos u onoj situaciji gubi loptu, i mlatara sudiji. U evropi nema sudije da ce ti ono pomisliti svirati.
Ps. Identicna situacija kao kada je hus optuzio malog pidru za onaj gol, isto ovo je tada hebib uradio. Driblao beapotrebno, izgubio loptu i nije pratio igraca.
I jos u onoj situaciji gubi loptu, i mlatara sudiji. U evropi nema sudije da ce ti ono pomisliti svirati.
Ps. Identicna situacija kao kada je hus optuzio malog pidru za onaj gol, isto ovo je tada hebib uradio. Driblao beapotrebno, izgubio loptu i nije pratio igraca.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Malo sutraAlfredNobel je napisao/la:Ovo što sam vidio zadnje dvije tekme, Tatar je skroz beskoristan, ama baš nikakvog utjecaja. Evo i sad kad izađu presing, Benji pobjegne igrač.
Letiću potpisuj svega ti, Hodžić je katastrofa.
Dobro je, bitno je imati ritam, kiks na Butmiru je OKMortemHz je napisao/la:Bit će još jedna u trening centru Butmir, neka lagana utakmicaJadnimi je napisao/la:Posto idemo toplo- hladno, prije Celtika moramo imati jos jednu utakmicu
Najbitnije je da se trci, da se dobro spremimo.
Al ako nam slijedi citavu sezonu igrati sa Velkoskim na DMF, sumnjam da ce to ista dobro donijeti, dugorocno.
Al ako nam slijedi citavu sezonu igrati sa Velkoskim na DMF, sumnjam da ce to ista dobro donijeti, dugorocno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čut ćemo se jako brzo.kengur je napisao/la:Malo sutraAlfredNobel je napisao/la:Ovo što sam vidio zadnje dvije tekme, Tatar je skroz beskoristan, ama baš nikakvog utjecaja. Evo i sad kad izađu presing, Benji pobjegne igrač.
Letiću potpisuj svega ti, Hodžić je katastrofa.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
on, dupovac,dulePantelija je napisao/la:I bit ce ja mrzim hebu, ali kakav je ocaj on na beku...
kopaju nas iz svakog napada protivnika
ovo naprijed nije loše uopšte al nazad 1 frajer sam igra
i golman
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E jbm mu sve, pa ako mislimo ista napraviti ove situacija 3 na 2 se ne smiju propustati, cak 4 na 2 u jednom momentu, ovo se ne smije desavati.
Lijevi bek i stoper pod hitno. Isto bi ihrali da su prazna mjesta umjesto glupovca i hodzica.
Lijevi bek i stoper pod hitno. Isto bi ihrali da su prazna mjesta umjesto glupovca i hodzica.
JURIŠ
Sabanovic,Dokanovic, Salcin, Kurdic, Mustafic... zelim tim momcima da sto prije odu iz kluba,neka traze sebi sansu i selamet negdje drugo ovdje to nece docekati.
I neko rece Tatar mu tanak, pa kako nece biti kad uopste ne igra svoju poziciju.
Krste zadnji vezni, Sisic glavna udarna igla, Dupe stub odbrane... Husref se izgleda svim silama priprema da obori (svoj vlastiti) rekord postignut protiv Atalante.
I neko rece Tatar mu tanak, pa kako nece biti kad uopste ne igra svoju poziciju.
Krste zadnji vezni, Sisic glavna udarna igla, Dupe stub odbrane... Husref se izgleda svim silama priprema da obori (svoj vlastiti) rekord postignut protiv Atalante.
Kako god ali Dušan bi duplo bolje odigrao desno od Hebibs a Hebib naprijed od Šišica. Vratolomije
Prccc
eh to je već to
šupljikante defanzivo
2-1
čak je i Lazića pomakao na lijevog stopera zbog Dupovca
ma karaj ih u mozak ko ih J**+ kad smo ti dali
šupljikante defanzivo
2-1
čak je i Lazića pomakao na lijevog stopera zbog Dupovca
ma karaj ih u mozak ko ih J**+ kad smo ti dali
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jun 2019, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerojatno koliko sreće za Slovence...
moj Husrefe dopireli tebi šta do glave, zašta ti oči služe
Jaka nam je odbrana, beton 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Sreca pa smo se kutarisali Adukora.Zip je napisao/la:Najbitnije je da se trci, da se dobro spremimo.
Kakav los mora biti Sabanovic ako ne moze ovde igrati u ovoj odbrani.to su velike greske Musemica.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 30 jun 2019, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.