Ostaje da se dogovore sa Svinjom i da onda mirno mozemo spavati.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Jedna polovina posla je zavrsena sto se tice potpisa novih ugovora. Lahm ostaje u narednih 6 godina u Minhenu i vjerovatno u dogledno vrijeme dobija kapitensku traku. To ce vjerovatno uslijediti nakon odlaska Bommela.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja se taman ponado da gomez ide u barcu.A on vamo svaku tekmu po 3 golaJetSet_Hantraga je napisao/la:Svaka cast za Lahma, zelim mu sve najbolje u narednim godinama. Ostaje on do kraja karijere u Bayernu.
P.S. Gomez kanta.![]()
![]()
![]()
Tim kola:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
hhhhh koga li će bajern dovesti na prijelaznome roku ja bpriželjkujem coentraa nadam se da će spustiti cijenu benfika malo.
Igrači su se iz Rumunije odmah zaputili u Düsseldorf i tu će dočekati subotnji meč sa Minhengladbahom
Danas su treninge odradili Badstuber i Ribery i očekuje se od njih da se sutra pridruže ekipi.
Sada nam slijedi period sa 7 utakmica u 22 dana i nadam se da neće biti više ozljeđenih
i udar na BL!!!
Danas su treninge odradili Badstuber i Ribery i očekuje se od njih da se sutra pridruže ekipi.
Sada nam slijedi period sa 7 utakmica u 22 dana i nadam se da neće biti više ozljeđenih
Sent from my Philips Smart TV.
totalna dominacija najdominantnijeg medju dominantnima
7 glava sam uze na opkldi ponizavajuci jednu pijanicu i najveceg mrzitela ayerna
dao sam 3:1 i to sm se kladio na rezultat, tj da ce bayo tuci slabasne cergare sa tri+ razlike
muler king, gomez i gero sucks
7 glava sam uze na opkldi ponizavajuci jednu pijanicu i najveceg mrzitela ayerna
dao sam 3:1 i to sm se kladio na rezultat, tj da ce bayo tuci slabasne cergare sa tri+ razlike
Kakodr.adnan je napisao/la:Igrači su se iz Rumunije odmah zaputili u Düsseldorf i tu će dočekati subotnji meč sa Minhengladbahom![]()
Sada nam slijedi period sa 7 utakmica u 22 dana i nadam se da neće biti više ozljeđenihi udar na BL!!!
Ne bih da se miješam, ali uvijek spominješ da izvršavaš svakodnevno vjerske obaveze.secer2 je napisao/la:totalna dominacija najdominantnijeg medju dominantnima![]()
![]()
7 glava sam uze na opkldi ponizavajuci jednu pijanicu i najveceg mrzitela ayerna![]()
dao sam 3:1 i to sm se kladio na rezultat, tj da ce bayo tuci slabasne cergare sa tri+ razlike![]()
A ovamo se kladi, i ne samo to, nego još u tome i ponižava
Gaal:Fantastična je stvar da imamo takvog napadača.(Gomez)
* Real je u utakmici protiv Milana postigao svoj 700. gol u 327 utakmica u LP-u. Drugi na toj listi je Bayern sa postignutih 457 golova u 243 utakmice. A treći je Manchester United sa 416 golova u 220 utakmice. Prosjek postignutih golova iznosi po utakmici iznosi 1,88
* Gomez je tek drugi Njemac koji je uspio postići hettrik u LP-u. Prije njega je to postigao Sascha Rösler prije 12 godina. Samo su još 2 igrača Bayerna uspjela postići hettrik u LP-u. Roy Maakay prije 6 sezona u pobjedi protiv Ajaxa 4:0 i Olić protiv Lyona u zadnjem polufinalu LP-a
* Ribery ipak neće biti u kadru za ovu utakmicu. Prolongiran je njegov povratak za naredno kolo u utakmici protiv Nürnberga
* Gomez je tek drugi Njemac koji je uspio postići hettrik u LP-u. Prije njega je to postigao Sascha Rösler prije 12 godina. Samo su još 2 igrača Bayerna uspjela postići hettrik u LP-u. Roy Maakay prije 6 sezona u pobjedi protiv Ajaxa 4:0 i Olić protiv Lyona u zadnjem polufinalu LP-a
* Ribery ipak neće biti u kadru za ovu utakmicu. Prolongiran je njegov povratak za naredno kolo u utakmici protiv Nürnberga
Sent from my Philips Smart TV.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Lahm usmeno produžio ugovor.Bild špekuliše da će za 5 godina dobiti 45 mil eura što je 9 mil eura bruto po sezoni.Ribery za pet godina će dobiti 50 mil.Mislim da će Svinjac dobiti ugovor približan Riberijevom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mislim da je u pitanju Uwe Rosler koji je tad igrao za K'lautern.dr.adnan je napisao/la:* Gomez je tek drugi Njemac koji je uspio postići hettrik u LP-u. Prije njega je to postigao Sascha Rösler prije 12 godina.
Sale je najveći dio svoje karijere proveo u cvajti i čisto sumnjam da je ikada odigrao meč u europskim natjecanjima (možda jedino sa Achenom kada su igrali u Kupu UEFA prije 5-6 godina).
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Mario Gomez ulazi u sjajnu formu i dokazuje zašto je plaćen tolike pare.
P.S
Slijedi meč u Gladbahu gdje očekujem laganu pobjedu i početak dominacije !
P.S
Slijedi meč u Gladbahu gdje očekujem laganu pobjedu i početak dominacije !
Zadnja izmjena: ŽorŽ., dana/u 05 nov 2010, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Herz für Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobre vijesti stizu iz Minhena, a u istim se navodi da je Robben napokon izasao na teren i da je poceo sa laganim trcanjem. Ova vijest mnogo znaci svakom navijacu Bayerna. Potpuni povratak na teren se ocekuje u 2011 godini, a do tada ce kako kazu doktori Bayerna biti podvrgnut posebnim tretmanima, sve u cilju spremnosti za proljetni dio sampionata.
U Gladbach idemo bez Riberya i Badstubera, iako su svi ocekivali da bi oni mogli zaigrati u ovoj utakmici.
U Gladbach idemo bez Riberya i Badstubera, iako su svi ocekivali da bi oni mogli zaigrati u ovoj utakmici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
jesam,kad vodimo 2:0 bas i ne ocekujem onako da se zajebavaju po terenu...kuman_@mel je napisao/la: kolega jesi ti gledo tekmu?? sta je sa tobom?? predoziran???
#miasanmia
Borusija je zakovana na dno i mislim da ne bi trebali posustati sutra
Herz für Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern je svaki put muku mucio u Gladbachu i uvijek su tesko izlazili na kraj sa Borussijom. Ne sumnjam da ce i sutra biti tako.ŽorŽ. je napisao/la:Borusija je zakovana na dno i mislim da ne bi trebali posustati sutra
Inace Gladbach takodjer ima dosta problema sa povredama i cak osmorica igraca su van kadra za utakmicu sa Bavarcima.
Greška! Kaže se sa nama.Omerbavarac je napisao/la: Inace Gladbach takodjer ima dosta problema sa povredama i cak osmorica igraca su van kadra za utakmicu sa Bavarcima.
Pobjedonosni niz se mora nastaviti, kakav Gladbach i težak rival.
Vom Jäger zum Gejagten
- bayern4ever
- Kontakt:
Tako je Gero reci mu , kakav Gladbach i bakracigeronimo je napisao/la:Greška! Kaže se sa nama.
Pobjedonosni niz se mora nastaviti, kakav Gladbach i težak rival.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo se vi okurazite, nemoj kasnije da bude kuku meni.
Iskren da budem, optimista sam u vezi ove utakmice, ali sve me nesto strah da se ne okliznu.
Iskren da budem, optimista sam u vezi ove utakmice, ali sve me nesto strah da se ne okliznu.
- moustapha
- Kontakt:
Nakon greske Butta brzo smo se vratili. Gomez nastavlja svoju golgetersku seriju, nakon sto ga je izvrsno uposlio Kroos. Sada imamo ozbiljnu ofanzivu i trebalo bi da uskoro postignemo i drugi gol.
#divovi
- schweinsteiger
- Kontakt:
zna li neko link na netu da gledam,pokusavam nac' vec 10 minuta i nema :ugeek:
#miasanmia
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Demichelis do sada odlican , Tymo solida , Ottl ga ne prati sa pasovima . Sve u svemu dobro igramo .
@ schweini
http://atdhe.net/27597/watch-borussia-m ... rn-munchen
@ schweini
http://atdhe.net/27597/watch-borussia-m ... rn-munchen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.