FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma boli nas ****, dok Varaždin vodi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grozna odbrana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nama fale 3 igraca, i to je ocito i danas da tu i škripi. Sto prije dovedu to bolje. Fale nam jednostavno defanzivci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Trasu je prvi, nadamo seAlfredNobel je napisao/la:Čut ćemo se jako brzo.kengur je napisao/la:Malo sutraAlfredNobel je napisao/la:Ovo što sam vidio zadnje dvije tekme, Tatar je skroz beskoristan, ama baš nikakvog utjecaja. Evo i sad kad izađu presing, Benji pobjegne igrač.
Letiću potpisuj svega ti, Hodžić je katastrofa.![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Mene bas interesuje sto experimentise sa ovim formacijama, dupovac taraba zestoka vise nego dusan
Ovde je dobro ako izgubimo, i to po mogucnosti malo ubjedljivije.
Ovaj kad se uzme inatiti, tesko nama.
Ovaj kad se uzme inatiti, tesko nama.
Koji igrac ovo bio
kako misli da je Marcelo
- egocentrik
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
I naravno, poslije ove utakmice, niko od novinara neće pitati Husrefa za pojačanja, ovo nebulozna eksperimentisanja, za Velkoskog na zadnjem veznom.....

pa vidi jako je bitno da smo zadržali Dupovca na stoperu i Hebiba na beku, koji su bili tu protiv Atalante na Koševu, pouke su izvučene...Aemon je napisao/la:Jaka nam je odbrana, beton
samo nenavijač to ne vidi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šef se Bogami umislio da je Pep Guardiola, ovakvo miksanje ni pomenuti ne radi sedmicu prije tekme
Hajd jasno mi je u odbrani da ce ovo igrati protiv Celtica jer bolje nemamo, al ovaj vezni mix je katastrofa, ne stoji to loše u ofanzivi, jer normalno imas 5 ofanzivno orijentisanih igrača, koji nisu na svojim pozicijama, al defanziva goli ku.rac
Za Rahmanovica je odmah iza napadaa, sto se i pokazalo dosta puta, nije frajer defanzivni vezni, Sisic nadam se da je klupa protiv Celtica, Tatar na svoju poziciju, Krste nek uđe s klupe. Milanovic vise nego solidan
Hajd jasno mi je u odbrani da ce ovo igrati protiv Celtica jer bolje nemamo, al ovaj vezni mix je katastrofa, ne stoji to loše u ofanzivi, jer normalno imas 5 ofanzivno orijentisanih igrača, koji nisu na svojim pozicijama, al defanziva goli ku.rac
Za Rahmanovica je odmah iza napadaa, sto se i pokazalo dosta puta, nije frajer defanzivni vezni, Sisic nadam se da je klupa protiv Celtica, Tatar na svoju poziciju, Krste nek uđe s klupe. Milanovic vise nego solidan
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
od 4 krila na terenu trenutno Milanović daleko najkompletniji i najdisciplinovaniji, ko da je iz Bayerna došo, prati svog čovjeka i odmah vuče loptu, siguran....
2-2
2-2
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jun 2019, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kapa dole za akciju i završnicu svetog Merse. Bravo 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
kakvu mi budalu imamo u napadu
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Bravo majstore
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.