FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene je strah da ne bude sta Ahmi, ne daj Boze, pa valja onda Guzinu gledat
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakav go Ahme
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Krste prije Mustafića, Anel prije Halida, Dupovac prije Kurdića, yebi nas Husrefeeeeemir79 je napisao/la:Nama fale 3 igraca, i to je ocito i danas da tu i škripi. Sto prije dovedu to bolje. Fale nam jednostavno defanzivci.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije ovo lose vala uopste. Osim par defanzivnih nedostataka koje i sami znamo da imamo i da ne možemo popraviti bez adekvatnih pojačanja jer smo izgubili najboljeg stopera lige, ostalo je odlično. Napadački bas fino igraju i kombinuju, Merso ubica, Milanović će bit pojačanje. Jedino bode u oči ovo sa Krsteom, ja ne znam sta Husref razmislja i otkud mu takva ideja jbt.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 30 jun 2019, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo su mi najjaci golovi 
Tacno neki ovdje ko sivonje.
Pa jeste li svjesni da su nam otisli Mujakic, Crepulja, da nam fale Stanojevic i Pidro i da smo tu u problemu.
Mi igru imamo, ofanzivno odlicno to izgleda, ali nam fale igraci za defanzivu.
Kakve gluposti pojedinci pisu nije ih ni sramota.
Pa jeste li svjesni da su nam otisli Mujakic, Crepulja, da nam fale Stanojevic i Pidro i da smo tu u problemu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj Milanović djeluje pravo dobro u ovih par utakmica, od kretanja do šuta. Zato mi odlazak Tatara ne bi teško pao, dok Lazića i Rahmana teško da može neko bolji zamijeniti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Štoper, lijevi bek i zadnji vezni podhitno. Dupovac nema kvalitet, Hodžić ne može igrati lijevo, Velkoski ne može igrati na zadnjem veznom jer smo u odbrani šuplji. Bar treba pokušati sa Mustafićem ili Kurdićem, napad bi izgubio ali odbrana dobila.
Šabanovic, mustafic, djokanovic, kurdic su inace napadaci.emir79 je napisao/la:Tacno neki ovdje ko siv onje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
+1AlfredNobel je napisao/la:Najbolje se odjaviti do devetog jula.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Yebao nas je duplom, nadam se da ce nas redovno tako yebavati.SarajevoJeBordo je napisao/la:Krste prije Mustafića, Anel prije Halida, Dupovac prije Kurdića, yebi nas Husrefeeeeemir79 je napisao/la:Nama fale 3 igraca, i to je ocito i danas da tu i škripi. Sto prije dovedu to bolje. Fale nam jednostavno defanzivci.
Hoces li moje iskreno misljenje o Mustaficu i Kurdicu?
Toj dvojici igraca ce biti vrh karijere ako zavrse u Celiku ili Slobodi. Oni za Sarajevo nisu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ma većina forumaša samo lupeta prijateljuemir79 je napisao/la:Tacno neki ovdje ko sivonje.
ISTINA ZA VEDRANA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Šta ste se naklatili Krsteu na kosti, ništa lošiji nije od Rahman bio...
U pravu si, treba Husa podržati da uigrava Krstu na CMF, Šišića na desnom krilu i Glupovca na stoperu, valjda proigraju.emir79 je napisao/la:Tacno neki ovdje ko sivonje.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Nista, trenersku licencu i skautiraj za real ili barselonu 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Opustite se na ljudi ,laganica,svakako se protiv Celtica nemoze nista uraditi realno,napravit ce se za ligu i za 3 pretkolo odlicna ekipa,sa 3-4 nova kako je najavljeno bit ce to potpuno druga prica .Mada i ovo 2-2 ovako krnjavi po pozicijama nemozemo losim nazvati.Budite pozitivni.Valja nam slavit opet u dogodine 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzet cemo opciju da nam je ovo tim za Celtic, jer evo dvije zaredom igramo sa istom ekipom a i 9 dana je do tekme.emir79 je napisao/la:Tacno neki ovdje ko sivonje.
Jel ti mislis da Kurdic nije kvalitetniji od Dupovca ili Velkoskog na pozicijama koji igraju?
Mustafic je tu takodjer za DMF.
Jedino je opravdano sto desni bek iga na LB.
Hebibovic bi bio ubica na desnom krilu, pogotovo u nasoj ligi, on to ne igra.
Ovde ima kvaliteta, samo treba to znati iskoristiti. A ovo sto sad radimo, i nije bas za pohvaliti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste u bosanskoj ligi gdje imaš najveći budžet i najbolje igrače.. ne prolazi to baš u europskim takmičenjima, da ne spominjem sad sve silne primjere koje smo debelo, debelo osjetili na našoj koži.emir79 je napisao/la:Yebao nas je duplom, nadam se da ce nas redovno tako yebavati.SarajevoJeBordo je napisao/la:Krste prije Mustafića, Anel prije Halida, Dupovac prije Kurdića, yebi nas Husrefeeeeemir79 je napisao/la:Nama fale 3 igraca, i to je ocito i danas da tu i škripi. Sto prije dovedu to bolje. Fale nam jednostavno defanzivci.
Hoces li moje iskreno misljenje o Mustaficu i Kurdicu?
Toj dvojici igraca ce biti vrh karijere ako zavrse u Celiku ili Slobodi. Oni za Sarajevo nisu.
Naša akademija ima veći budžet od pola ekipa iz Premijer lige BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a ne znam gdje je taj učinak Rahmana, umro je do 30te sad....joker90 je napisao/la:Ovaj Milanović djeluje pravo dobro u ovih par utakmica, od kretanja do šuta. Zato mi odlazak Tatara ne bi teško pao, dok Lazića i Rahmana teško da može neko bolji zamijeniti.
eno Petrak šarnu za Lokomotivu danas, šteta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 13 gostiju.