FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jun 2019, 19:27

emir79 je napisao/la:Tacno neki ovdje ko sivonje.
Pa jeste li svjesni da su nam otisli Mujakic, Crepulja, da nam fale Stanojevic i Pidro i da smo tu u problemu.

Mi igru imamo, ofanzivno odlicno to izgleda, ali nam fale igraci za defanzivu.
Kakve gluposti pojedinci pisu nije ih ni sramota.
Problem je što lošiji igrači na određenim pozicijama imaju prednost od boljih i što pojedini igrači igraju nepriorodne pozicije samo da bi igrali! Rezultat nije bitan, bitna je postavka i Boga molim da mi neko kaže da je ovo skrivena kamera što ovo treći put na pripremama izvodi. Razumijem da nam fale, doće stoper za prvih 11, ali kad on dobije karton njega će zamijeniti Dupovac koji sa 29 godina šalje poprečne lopte, neće ga Kurdić zamijeniti, to je problem! Doći će DMF i kad ne bude mogao igrati, to će igrati Krste, a ne Alen, to je problem!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 30 jun 2019, 19:28

I meni Krste na ovoj poziciji više vrijedi nego što su to Hebib, Dušan, Šišic, Tatar, Dupovac na ovim trenutnim. E, možeš misliti onda u kojem smo qrcu

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 jun 2019, 19:29

Kako lose igramo bez lopte tj. defanzivno. Fali dosta tu cak i za nase lige, a pod prvo jedan destruktivac na sredini. Imam osjecaj da su nam ovi mogli dati gol cim malo zapnu. Ofanzivno to puno bolje izgleda tj. kad uspjenemo preci centar sto nije bas cesto jer nemamo 7graca koji ce da prenese igru.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jun 2019, 19:30

Iskreno meni se yebe za ovu tekmu, dobili il izgubili, al ako nam je Domzale utrpo 2 komada, ovoj postavci sto se uigrava za Celtic, pa sta ce nam tek oni, mene je samo strah Atalante da bude deja vu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2019, 19:31

Denchi je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ovaj Milanović djeluje pravo dobro u ovih par utakmica, od kretanja do šuta. Zato mi odlazak Tatara ne bi teško pao, dok Lazića i Rahmana teško da može neko bolji zamijeniti.
a ne znam gdje je taj učinak Rahmana, umro je do 30te sad.... :hmmmmm:

eno Petrak šarnu za Lokomotivu danas, šteta
Čuva se za Celtic. :kafa:

Da li će Krste fakat igrati dmf u ovim utakmicama LP ili Husref ima neke druge zamisli? :wtf:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jun 2019, 19:31

Laznjak je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Najbolje se odjaviti do devetog jula.
+1
Ne konta raja i dalje poentu pripremnih/prijateljskih pozicija. Šta me zaboli hoće li probati Tatara na desetci, Krstea na zadnjem veznom i slično. Zato i služe pripremni mečevi, da prije sezone isproba može li recimo Tatar odgovoriti na drugoj poziciji, može li Rahman ili Krste nazad ili ostaviti po istom itd. Ovdje se o Krsteu stvorila fama kao da je bio ne znam ti koliko loš ili maloprije Dupovac napravi grešku, to jedva dočeka da ismijava. Sergi Roberto po prirodi veznjak, u Barci igra beka već nekoliko sezona. To je jedan primjer.

Ovo za sad je jako dobro, a biće još bolje kad tu bude Oremuš, pa Letić, pa stoper novi, a možda još drugih igrača do kraja prijelaznog roka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 jun 2019, 19:32

Protiv Celtica Sarajevo nema sta izgubiti i zato takve utakmice i jesu najbolje...ako pobijedis dobro i bi, ako ne onda idemo dalje...vec 3.pretkolo EL je itekako vazno i tu ce svi biti pod pritiskom.
Ne mogu da vjerujem da se toliko jadikuje na pripremne utakmice..pustite Husrefa da radi svoj posao.

...i da, Velkoski ima svoju ulogu na terenu, zasigurno!
Imao je i Misimovic u reprezentaciji svoju svojevremeno kad su ga svi tjerali na klupu, pokusavam samo pribliziti.
Kao sto je i Turkovic imao svoju...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jun 2019, 19:33

Kad igramo tekmu sa Domzalama?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 jun 2019, 19:35

MortemHz je napisao/la: Jeste u bosanskoj ligi gdje imaš najveći budžet i najbolje igrače.. ne prolazi to baš u europskim takmičenjima, da ne spominjem sad sve silne primjere koje smo debelo, debelo osjetili na našoj koži.
Naša akademija ima veći budžet od pola ekipa iz Premijer lige BiH.
Toliko imamo veliki budzet da Zrinjski nista losije igrace ne dovodi od nas.
Kad se prsis budzetom, isprsis se igracima, ako me razumijes.
O Evropi brate nemamo sta raspravljati sa ovim igracima.
Za 9 dana mi imamo utakmicu, a nama bukvalno fale 3-4 igraca na bitnim pozicijama. Ako to mislis popuniti sa akademcima i traziti nesto u Evropi, pisi propalo.
Meni je smjesno da neko spominje Mustafica i Kurdica, je li se mi zayebavamo?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jun 2019, 19:37

zagor1987 je napisao/la:Kad igramo tekmu sa Domzalama?
?

:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jun 2019, 19:38

MortemHz je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Kad igramo tekmu sa Domzalama?
?

:D
Pa niko o tekmi ne pise

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jun 2019, 19:39

Joj odbrane, pa šta je ovo?

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 30 jun 2019, 19:39

Ovi nam mogu dati go kad god požele

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jun 2019, 19:41

emir79 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Jeste u bosanskoj ligi gdje imaš najveći budžet i najbolje igrače.. ne prolazi to baš u europskim takmičenjima, da ne spominjem sad sve silne primjere koje smo debelo, debelo osjetili na našoj koži.
Naša akademija ima veći budžet od pola ekipa iz Premijer lige BiH.
Toliko imamo veliki budzet da Zrinjski nista losije igrace ne dovodi od nas.
Kad se prsis budzetom, isprsis se igracima, ako me razumijes.
O Evropi brate nemamo sta raspravljati sa ovim igracima.
Za 9 dana mi imamo utakmicu, a nama bukvalno fale 3-4 igraca na bitnim pozicijama. Ako to mislis popuniti sa akademcima i traziti nesto u Evropi, pisi propalo.
Meni je smjesno da neko spominje Mustafica i Kurdica, je li se mi zayebavamo?
Ko ih spominje za Evropu? Ko priča o Evropi? Celticu nećeš prismrditi ni za 50 godina. Ti i dalje nastavi pušiti kitu Husrefu i pravdati njegove maloumne vratolomije!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 jun 2019, 19:41

AlfredNobel je napisao/la: Ne konta raja i dalje poentu pripremnih/prijateljskih pozicija. Šta me zaboli hoće li probati Tatara na desetci, Krstea na zadnjem veznom i slično. Zato i služe pripremni mečevi, da prije sezone isproba može li recimo Tatar odgovoriti na drugoj poziciji, može li Rahman ili Krste nazad ili ostaviti po istom itd. Ovdje se o Krsteu stvorila fama kao da je bio ne znam ti koliko loš ili maloprije Dupovac napravi grešku, to jedva dočeka da ismijava. Sergi Roberto po prirodi veznjak, u Barci igra beka već nekoliko sezona. To je jedan primjer.

Ovo za sad je jako dobro, a biće još bolje kad tu bude Oremuš, pa Letić, pa stoper novi, a možda još drugih igrača do kraja prijelaznog roka.
buraz spremamo se za daleko jačeg protivnika, a protiv ovih ekipa otprilike naše kvalitete ne igraš disciplinovano i ne možeš nulu čuvati :D ne braniš se nikako, jačeg stopera mičeš zbog slabijeg, desnog beka stavljaš lijevo, krilo na beka(kao da igraš sa moščanicom), pa i krilo na polušpica, polušpica na zadnjeg veznog....NAIVNO! šta ćeš protiv Celtica ih stavit na njihove pozicije :?: :D :stop:

ova postava izlazi sa škotima...

e vidiš Sergi Roberto ti je Šabanović ;) jedan iz la masije drugi iz akademije, oba počela u vezi pa se prebacili na bekove, ali šta znaju u Barci pichke, treba messija na beka stavit pa da vidiš igre :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jun 2019, 19:43

Evo Oremuša na terenu, umjesto Šišića.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 jun 2019, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jun 2019, 19:44

Ljudi se ušetali u gol

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jun 2019, 19:47

Al se Oremuš baci pod krampone, svaka čast momak
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2019, 19:48

Denchi je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ovaj Milanović djeluje pravo dobro u ovih par utakmica, od kretanja do šuta. Zato mi odlazak Tatara ne bi teško pao, dok Lazića i Rahmana teško da može neko bolji zamijeniti.
a ne znam gdje je taj učinak Rahmana, umro je do 30te sad.... :hmmmmm:

eno Petrak šarnu za Lokomotivu danas, šteta
Bio je u kombinacijama,da mu je propala Lokomotiva dosao bi kod nas.Drugi put nas j.ebe.Prije 5 dana mi je momak jedan javio za to(moze u PP dokaz da nebude da bzvz pisem).Nazalost svi nesto cekaju vani,standardno sa nasom ligom,pa dobijas dosta odgovora eto ako mi propadne vani dolazim itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 jun 2019, 19:50

Koji broj Oremus?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], johntravolta123, Napapijri i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []