FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

fromel
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la fromel » 23 okt 2010, 22:19

Negotivim ni Zvezdu ni Partizan, al eto kad je vec tema tu da se sta kaze. Ovo je sasvim realan rezultat, mada je kvaliteta fudbala bila katastrofalna. Prije svega, koliko se da primjetiti Srbija kao država sve više ulaže u Partizan, kako u fudbal tako i u košarku, pa zato i kažem da je rezultat realan.
The pride of Wales is still alive, Cardiff City Football Club!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 okt 2010, 02:54

Devil je napisao/la:
123456 je napisao/la:Devil jarane sta ono bi.Lose ono brate lose.Jedino radi tebe mi zao sto zijaniste inace su simpatije malo vise na Partizanu. ;)
Brate meni zao samog sebe sto cu dobiti rak ociju od ovakve igre i jednih i drugih.
Realno gledajuci najslabi derbi u poslednjih 15-20 godina koje sam uzivo gledao a i one od ranije sto imam u kolekciji su bili dosta bolji.
Na tribinama po mojoj nekoj proceni oko 25000 gledalaca,ipak treba napomenuti koliko se bespotrebne prasine diglo po medijima i dosta ljudi nije ni htelo da dodje i mediji polako ali sigurno ponovo krecu u odaljivanje publike sa tribina.
Delije su bile glasnije te iako je tim veoma lose igrao pobedili su u toj bitki jer su se Grobari tek nekoliko puta lepo culi.
Treba napomenuti da je i Dacic kome ovom prilikom pozdravim sve najmilije uspeo u nameri da zabrani ulaz navijacima iz RS i Crne Gore,te je sa granice vraceno 1000-2000 navijaca oba tima.

Kasnije pravi izvestaj. ;)
Upravo to, pricalo se o nekakvim neredima i prekidima a ovo je mozda i najmirniji derbi u zadnjih nekoliko godina...

Ne znam da li ste bili glasniji, ja sam vas cuo samo par puta kad nismo navijali...Ali ono "Nisam ciko nisam ciko ja..." pred kraj utakmice je razvalilo!

Cuo sam za to vracanje crnogoraca tj. izbacivanja iz voza ali nisam ukapirao zasto, izgleda da su pravili neke nerede, nemam pojma...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 okt 2010, 13:34

Sa granice su vracani svi sa navijackim rekvizitima koji nisu imali kartu kod sebe,nego su je kupovali preko neta i trebali su je dizati na Marakani ili u ticketlinu.To je bilo naredjenje od Dacica. :evil:

Jutros mi rece ortak da je neki lik iz Ljubljane krenuo prema Beogradu i na nasoj granici ga poslali nazad.
Da ne pricam o guzvi pred Beogradom gde se cekalo i po dva sata da se udje sve zbog Dacica. :twisted:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 okt 2010, 15:27

[youtube][/youtube]

Ipak kad ovako skontas kakvu ekipu i rezultat imas ovo navijanje je i vise nego dobro. ;)

NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 okt 2010, 16:10

Mačor je napisao/la:Samo bi da pitam , vidio sam na danasnjoj utakmici da delije pjevaju "crno-bela zastava simbol je picketina" a kod njih u prvom redu se vije bajrak koji je crno-bijeli pa mi nije jasno :?
taj bajrak je trofej (maznut od topalovica). :mrgreen:

sto se derbija tice, jako losa utakmica. po dve sanse na obe strane... pobedio sretniji i psretniji tim. :lol:

p.s. djordjevicu predaj traku i pali iz zvezde, mozes i kod topalovica otici, samo odi iz cz.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 24 okt 2010, 18:21

Samo da pitam nesta...Ovaj komentator na BHT-u poslije bakljade Manijaka nesta prica kako su u Srbiji uspjeli stati u kraj pirotehnici i kako na ovom derbiju od juce nije bacena ni petardica... :?
A ovo mi nekako previse bajkovito zvuci...Ipak je ovo Balkan... :mrgreen:
Jel istina da nema vise pyroshowa? :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 okt 2010, 18:41

:lol: :lol: :lol: Al' je prs'o,to sam i ja cuo i valjao se od smeha.
Cak se i juce culo nekoliko pirotehnickih.
A bakljada ce biti jos,samo da se malo smiri ova situacija sto su mediji naduvali pa ce to ponovo da bude dobri stari Balkan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 okt 2010, 20:33

slika

1/8 finala Kupa Srbije.Na Marakani se sutra od 18:00 sastaju Crvena Zvezda i Borac.Posle derbia u kojem smo prikazali veoma losu igru sledi novi izazov a to je Borac iz Cacka.Veoma zeznuta ekipa i tradicionalno neugodna kada igra protiv nas,ove sezone im je tu i visoki napadac Washington koji je presao iz Partizana.Kako citam danas Djordjevic ovu utakmicu nece igrati a drustvo Adyu bi trebalo da pravi golobradi Spajic moja velika zelja da ga isprobamo u prvom timu jer sam ga gledao i o velikom se potencijalu radi.Na desni bok bi trebao da ide Mikic umesto Paje,a levo Ignjatijevic.Za golmana bih ja iskreno postavio Dmitrovica da i on oseti igranje u prvom timu.
Dakle ja bih nesta ovako.

----------------Dmitrovic--------------------

----Mikic-----Ady-----Spajic----Ignjatijevic-----

--------------------Isah-------------------

----Lazovic---------------------------------Koroman

---------------------Kadu---------------------------

------------Jevtic-----Kaludjerovic-------------------------

Dakle spoj prvotimaca i mladih snaga te da vidimo na sta ce ovo da izadje,mislim da ipak treba cuvati igrace za gostovanje Hajduku za vikend koji je bitni zbog samopouzdanja u ligi nakon poraza od komsija.
Inace uprava je napravila glup potez tako da ce i vlasnici sezonskih morati placati ulaz zbog navodnog delenje sa Borcem oko prihoda,a svi znamo da to uopste nisu morali da rade,jer smo do sada uvek ulazili sa sezonskim,a evo i Partizan besplatno pusta na Proleter.Da se ne lazemo nije meni tesko da platim 300 dinara,to nije ni 3 eura,ali zasto da nas bespotrebno prave budale,inace posto je radni dan ruzno vreme,mislim da je realna poseta nekih 3-4000 na tribinama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2010, 20:23

Pobeda ! Pobedili smo Borac sa 4:0.U tekmi po hladnom vremenu gde sam se ja pored jakne i kape smrz'o da je to strasno,golovima Kaludjerovica 2x,Isaha i Milovanovica slavili smo laganu pobedu.
Od samog starta smo nametnuli svoju igru i vec u 10.minutu Deki nakon odbijene lopte pogadja za 1:0,nakon toga Borac ima priliku preko Marica koji odlicno gadja iz slobodnjaka ali lopta ostaje na precki.Mi smo imali kontrolu utakmice ali nismo preteli,i onda jedan brzi prodor Knezevica koji daleko iza sebe ostavlja Tosica i Brigela i uposljava na drugoj stativi Marica koji kasni na loptu.
Tek u 30.minutu mi imamo "krstenu" akciju Paja je kobinovao sa Lazovicem i onda centrirao za Trifunovica ispred kojeg u poslednji trenutak intervenise Dmitrovic,usledila je kontra gde Knezevic sutira ali pravo u Stamenkovica.
Igralo se mirno do poslednjeg minuta poluvremena sa tek povremenim izletima napred,a onda gol.Kadu je odlicno proigrao Andriju koji lagano matira golmana Borca za 2:0.
Na pocetku drugog dela Milovanovic ponovo preti,na jos jednu odbijenu loptu odlicno sutira ali preko gola.
Tada ponovo nastaje jedan miran deo sve do 65.minute kada nakon jos jedne odbijene lopte od precku Isah pogadja za 3:0.
Nakon toga jos jedan zicer,Paja je nasao Lazovica koji iz neposredne blizine prebacuje skoro prazan gol.
I za kraj Tosic je odlicno pronasao Kaludjerovica koji bezi odbrani i pogadja za konacnih 4:0.
Ovo je vrlo vredna pobeda da igraci vrate samopouzdanje nakon poraza u subotu.
Na tribinama se naslo po mojoj proceni nekih 4500-5000 gledalaca,i s obzirom da nije svako lud kao ja da se smrzava,da je radni dan te da je danas Sv.Petka ovo je veoma dobra i ocekivana poseta.
Sada sledi Hajduk za nastavak serije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2010, 16:45

[youtube][/youtube]

slika
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2010, 16:28

Teleoptik u 1/4 finalu Kupa.Nije lose,prizeljkivao sam najvise ili njih ili Sindjelic.Dobili smo "opticare" i to na Marakani.Teleotik je u sustini drugi tim Partizana dakle igrace se "derbi". :)
Naravno kroz ovaj klub su prosli skoro svi "domaci" igraci Partizana,ali i dosta stranih.
U Prvoj ligi Srbije trenutno igra promenjivo pa su pri dnu tabele i to daje jos vece sanse Zvezdi za prolaz.Treba da se pristupi oprezno i pobeda nece doci u pitanje.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 30 okt 2010, 03:36

Zato ce Partizan da prebaci Moreiru, Klea i Stojkovica u Teleoptik za tu utakmicu i ima da ispadnete vec u cetvrtfinalu :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 okt 2010, 22:27

slika

Evo ga i ovo.Najgore gostovanje,na najlosijem stadionu(da ga tako nazovemo) u ligi.Definitivno najjadni i klub koji najvise mrzim u ligi(cak vise i od Partizana).Cika Dzombi ce ovo nase gostovanje prisesti,koje je verovatno i poslednje i nece ga biti u skorije vreme.
Ono sto je najbtnije je najskuplja karta lige od cak 1000 dinara,a treba napomenuti da je do sada najveca bila 500 za Banovom Brdu koji je Wembley za ovaj stadion.Dzomba pokusava i ovim da isprovocira nas kako bi napravili nerede ili bar ne bi usli na stadion.
Ali posto je zadnje gostovanje treba otici i pozdraviti Dzombu toliko da zapamti ovo poslednje vidjenje.
Sto se nas tice ne igraju Psiho i Koroman koliko znam tako da verujem da ce stopere igrati Ady i Mikic a da ce ili Lazovic ili Trifunovic u igru na krilo.
Ja iskreno ocekuje mpobedu od najmanje dva gola razlika ostalo me ne interesuje.

Treba napomenuti opet Dzombu koji je trazio da se na doping podvrugnu svi nasi igraci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

I za kraj.

Li Adi iz Dzombe ga ne vadi. !!!
Dzomba pusi karu Isahu Avalu !!!
Dzobi Paja nabija do kraja!!!
slikaslika
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 okt 2010, 16:29

Titula.... domidženja! :evil: :evil:
Koliko para toliko muzike. Realno, ako mi sa ovom ekipom uspijemo uzeti titulu ispred partizana to će biti osmo svjetsko čudo. Umjesto oni da kiksaju sad kad igraju teške utakmice u evropi, a mi da koristimo njihove greške, kod nas obrnuto. :roll: Oni o Kačaru razmišljaju, a nama kloc kapiten glavni igrač u odbrani.
Danas drugi gol Stamenkovićev. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 okt 2010, 16:44

Oj nas treba rasformirati po hitnom postupku,ekipa iz vrha koja ne dobije Hajduk ove sezone ne zasluzuje da postoji :cry: :evil:
Bezi bre ne mogu nista ni da pisem,ali jednostavno ne mogu da verujem kakvi amateri igraju u Zvezdi,pa realno da se ja koji sam se pre 9 godina prestao baviti aktivno fudbalom vratim bio bi brzi,spremni i konkretni od ovih amatera.
Ovako vise ne ide krenuvsi od rasplaog Lukica,preko lopova Adzica,neiskusnog trenera i na kraju amaterima od igraca.
Partizanu ovom prilikom zelim cestitati titulu a bice dobro ako uspemo da se sacuvamo od Rada i Vose u toj borbi za drugu poziciju.
Ja prosto ne mogu da verujem da nas nadigra ekipa koja ima 0-2-7 pre ovoga meca,ekipa koja je dala 5 golova i ekipa koja samo ceka kada ce da se ugasi.
E moja Zvezdo nasta si spala,ni u ovako losoj ligi nemozes nista da uradis,kako onda u evropi.
A kada sam govorio da nemamo igrace da prodjemo Slovan pravili ste me budalom ovde,a vidi sada ne da ne mozemo Slovana nego i Dzombu nemozemo pobediti.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 31 okt 2010, 17:14

Realno, ovo nisam ocekivao, malopre kad sam pogledao rezultat mislio sam da je greska...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 okt 2010, 17:26

Ne sto sam Grobar,al vi cigosi sa ovakvom ekipom ako budete treci bice sjajno,iskreno Vosa je daleko konkretniji i bolji tim,pogotovu u vezi.Ovo danas je bilo katastrofa.A Dzomba je bolesnik,jedva cekam da ispadnu,kad se samo sjetim kako ste prosle godine pustili da BSK ostane umjesto Napredka,drago mi je da ste danas izgubili,jer je liga mnogo slabija u pogledu posjete...
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 okt 2010, 21:55

Sto bi Stefko rekao hajduk vam se "pokenjao u facu " danas

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 okt 2010, 23:07

ZA DEVILA:

Jos jedna pobeda i titula
Jos jedna pobeda i titula
I opet ti si prvak postala
Svuda smo te pratili
I verno bodrili
Za tvoju slavu danas pevamo
ole ole ole ole...

Crveno-beli mi smo sa vama
I kad je radost i kada je bol,
Sva srca nasa su uvek uz vas,
Nemojte nikad izdati nas
Ale, ale, ale... eoooo

Nemoj se predavati biće bolje.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 nov 2010, 19:37

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.