Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I vise nego pristojno. Gledao sam iskreno zadnjih 35 minuta i zadovoljan sam. Puno vise se igralo na njihovoj polovini. Ilicu bih dao ugovor po danas prikazanom, Alispahic zna pravo lopte i za tri sedmice ce nositi nas vezni red. Los je teren zato i centarsutevi ocajni i greske u dodavanju.Admir74 je napisao/la:Meni Alispahić i Ilić sasvim pristojno odigrali.
Danas se nerviraju a jucer likovaliirfo je napisao/la:Sta se nervirate zbog prijateljskih meni nije jasno, treca tekma u tri dana i jos se trenira ujutro, trenutno radi na nabijanju kondicije, ostale stvari su u drugom planu, kakvu ste to vi igru ocekivali nije mi jasno
Odlicno odigrali drugo poluvrijeme kada uzmemo u obzir sto si naveo. Teren mi se cini pravo los i tvrd. Kakav je Bojo bio?irfo je napisao/la:Sta se nervirate zbog prijateljskih meni nije jasno, treca tekma u tri dana i jos se trenira ujutro, trenutno radi na nabijanju kondicije, ostale stvari su u drugom planu, kakvu ste to vi igru ocekivali nije mi jasno
Nije tacno. Ermin na istoj poziciji s istim krilima za 129 min koliko je odigrao dao 6 golova.Osim13 je napisao/la:Pisao je @braco, imam bolesno neproduktivna krila, a neproduktivna krila + bekovi operisani od centaršuta = neproduktivan Krpić. I eto ti recepta za katastrofu.
Krpić je tip napadača kojem je potrebna podrška i dobra lopta kako bi funkcionisao, inače ga nema. Jbg takav tip igrača, to se ne može promjeniti. Zato je recimo sa Zecom starijim izgledao kao sat.
Po tome s cim se slazem Krpicu mnogo toga treba da bude produktivan. Mozda je i to jedan od nasih problema? Nije igrac koji ce dobiti loptu u 16 metara i iz nicega zabiti, predriblati na malom prostoru napadaca. Treba se dosta toga posloziti za njega. Sumnjam da ce se igra njemu prilagodjavati.Osim13 je napisao/la:Pisao je @braco, imam bolesno neproduktivna krila, a neproduktivna krila + bekovi operisani od centaršuta = neproduktivan Krpić. I eto ti recepta za katastrofu.
Krpić je tip napadača kojem je potrebna podrška i dobra lopta kako bi funkcionisao, inače ga nema. Jbg takav tip igrača, to se ne može promjeniti. Zato je recimo sa Zecom starijim izgledao kao sat.
Pa Ermin i Krpić nisu isto. Upravo ono što pišem. Krpić je tanjirdžija, Zec nije. Zec će izaći, tražiti loptu, izmisliti gol.Bezideja je napisao/la: Nije tacno. Ermin na istoj poziciji s istim krilima za 129 min koliko je odigrao dao 6 golova.
Sta da je spreman dao bi 30 golova. Krpic je panj, al za prepona nije...
Pa jedan od razloga sigurno.plavousrcu je napisao/la: Po tome s cim se slazem Krpicu mnogo toga treba da bude produktivan. Mozda je i to jedan od nasih problema? Nije igrac koji ce dobiti loptu u 16 metara i iz nicega zabiti, predriblati na malom prostoru napadaca. Treba se dosta toga posloziti za njega. Sumnjam da ce se igra njemu prilagodjavati.
Ovaj mali je vec na putu za srbiju vjeruj bratuDokoljenko je napisao/la:Veselinovic je takođe bio zapazen. Ovaj malac na stoperu, definitivno interesantan igrac. Vidi se da je skolovan, igra glavom, ne panicari.
Simpaticna utakmica sveukupno, imalo se sta vidjeti.