FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

onsarh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la onsarh » 30 jun 2019, 20:20

Rece neko jucer da se boji da se ne ispucaju kako su krenuli, i desi se :lol: :rol:
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 20:20

Ilić definitivno zanimljiv. Erić se čini siguran i staložen. Bojo će biti fantastično pojačanje a još ako Sinana posluži zdravlje...

Ne nervirat se bezze, pripremna je svakako. I mene ubijaju neke stvari kad vidim poput centaršuta, očito je da ne znaju i to se neće promjeniti ali ako im Amar unese borbu mogu kroz to nadoknaditi sve. Sad im složiti kondicioni odma.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jun 2019, 20:21

Admir74 je napisao/la:Meni Alispahić i Ilić sasvim pristojno odigrali.
I vise nego pristojno. Gledao sam iskreno zadnjih 35 minuta i zadovoljan sam. Puno vise se igralo na njihovoj polovini. Ilicu bih dao ugovor po danas prikazanom, Alispahic zna pravo lopte i za tri sedmice ce nositi nas vezni red. Los je teren zato i centarsutevi ocajni i greske u dodavanju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2019, 20:23

Željo stvarao prilike, Varaždin minimalno slavio

Opis nasih tekmi je ovaj naslov. Samo se imena klubova mijenjaju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2019, 20:24

Sta se nervirate zbog prijateljskih meni nije jasno, treca tekma u tri dana i jos se trenira ujutro, trenutno radi na nabijanju kondicije, ostale stvari su u drugom planu, kakvu ste to vi igru ocekivali nije mi jasno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 30 jun 2019, 20:25

irfo je napisao/la:Sta se nervirate zbog prijateljskih meni nije jasno, treca tekma u tri dana i jos se trenira ujutro, trenutno radi na nabijanju kondicije, ostale stvari su u drugom planu, kakvu ste to vi igru ocekivali nije mi jasno
Danas se nerviraju a jucer likovali :urnebes:
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jun 2019, 20:26

irfo je napisao/la:Sta se nervirate zbog prijateljskih meni nije jasno, treca tekma u tri dana i jos se trenira ujutro, trenutno radi na nabijanju kondicije, ostale stvari su u drugom planu, kakvu ste to vi igru ocekivali nije mi jasno
Odlicno odigrali drugo poluvrijeme kada uzmemo u obzir sto si naveo. Teren mi se cini pravo los i tvrd. Kakav je Bojo bio?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 20:27

Meni Bojo odličan.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 30 jun 2019, 20:32

Veselinovic je takođe bio zapazen. Ovaj malac na stoperu, definitivno interesantan igrac. Vidi se da je skolovan, igra glavom, ne panicari.

Simpaticna utakmica sveukupno, imalo se sta vidjeti.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 20:33

Ma ja sam za Ilića odma rekao, nema greške....... :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2019, 20:35

Naravno da cu se nervirati kad je ovako isto u ligi. Evo primjer utakmica sa Celikom zadnja. Stvaraj ti i fulaj, ali drugi nece sigurno.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 20:39

Pisao je @braco, imam bolesno neproduktivna krila, a neproduktivna krila + bekovi operisani od centaršuta = neproduktivan Krpić. I eto ti recepta za katastrofu.

Krpić je tip napadača kojem je potrebna podrška i dobra lopta kako bi funkcionisao, inače ga nema. Jbg takav tip igrača, to se ne može promjeniti. Zato je recimo sa Zecom starijim izgledao kao sat.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jun 2019, 20:40

Meni je teren uzas. Da hoce jos ova tri dana zavrsiti bez povreda. To mi je najvaznije a igre ce biti.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 30 jun 2019, 20:42

Osim13 je napisao/la:Pisao je @braco, imam bolesno neproduktivna krila, a neproduktivna krila + bekovi operisani od centaršuta = neproduktivan Krpić. I eto ti recepta za katastrofu.

Krpić je tip napadača kojem je potrebna podrška i dobra lopta kako bi funkcionisao, inače ga nema. Jbg takav tip igrača, to se ne može promjeniti. Zato je recimo sa Zecom starijim izgledao kao sat.
Nije tacno. Ermin na istoj poziciji s istim krilima za 129 min koliko je odigrao dao 6 golova.
Sta da je spreman dao bi 30 golova. Krpic je panj, al za prepona nije...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2019, 20:43

Ma zna se ko je fulio najvise i kako je fulio. Tu nismo nista uradili (jos) da se popravi stanje. Sva tri beka nemaju jedan dobar centarsut po utakmici. Ali jbg trebalo bi nam bruku igraca da se to ispravi. Ovako moras postepeno. Da vidimo (ako ih bude) i te potpise sto najavljuju neki.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jun 2019, 20:45

Osim13 je napisao/la:Pisao je @braco, imam bolesno neproduktivna krila, a neproduktivna krila + bekovi operisani od centaršuta = neproduktivan Krpić. I eto ti recepta za katastrofu.

Po tome s cim se slazem Krpicu mnogo toga treba da bude produktivan. Mozda je i to jedan od nasih problema? Nije igrac koji ce dobiti loptu u 16 metara i iz nicega zabiti, predriblati na malom prostoru napadaca. Treba se dosta toga posloziti za njega. Sumnjam da ce se igra njemu prilagodjavati.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 20:57

Bezideja je napisao/la: Nije tacno. Ermin na istoj poziciji s istim krilima za 129 min koliko je odigrao dao 6 golova.
Sta da je spreman dao bi 30 golova. Krpic je panj, al za prepona nije...
Pa Ermin i Krpić nisu isto. Upravo ono što pišem. Krpić je tanjirdžija, Zec nije. Zec će izaći, tražiti loptu, izmisliti gol.
plavousrcu je napisao/la: Po tome s cim se slazem Krpicu mnogo toga treba da bude produktivan. Mozda je i to jedan od nasih problema? Nije igrac koji ce dobiti loptu u 16 metara i iz nicega zabiti, predriblati na malom prostoru napadaca. Treba se dosta toga posloziti za njega. Sumnjam da ce se igra njemu prilagodjavati.
Pa jedan od razloga sigurno.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 30 jun 2019, 21:01

Dokoljenko je napisao/la:Veselinovic je takođe bio zapazen. Ovaj malac na stoperu, definitivno interesantan igrac. Vidi se da je skolovan, igra glavom, ne panicari.

Simpaticna utakmica sveukupno, imalo se sta vidjeti.
Ovaj mali je vec na putu za srbiju vjeruj bratu
Željezničar za život cijeli!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 21:03

Ma šteta bi bila, volio bi da ostane.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 30 jun 2019, 21:03

Po toj logici Ronaldo kad je krilo u Juventusu, Mandzukic treba zabit 30 gol?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15 i 17 gostiju.