FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 30 jun 2019, 21:04

Mali je interesantan i zato bih mu dao ugovor a da ce nam u ovoj sezoni biti od pomoci Bogami tesko.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 30 jun 2019, 21:04

Sasvim solidno izdanje danas, ako znamo da zadnjih desetak dana imamo dva treninga dnevno. Zec izgleda spremniji nego ranije. Bojo i Alispahic definitivno plus u veznom redu. Za minus su se pobrinuli bekovi ali ok, kako rekoh dva puta dnevno se trenira i nisu ni malo lagani treninzi. Za neke ocjene i poređenja sa proslom sezonom je jos rano i nije kompletiran sastav. Par puta smo dobro kombinovali, odigravali iz prve, na dupli pas i utrcavanja. Kako vrijeme bude odmicalo ekipa ce rasti, samo da nas povrede zaobiđu.

Bit će Željo opet šampion!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2019, 21:10

Bbake je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Veselinovic je takođe bio zapazen. Ovaj malac na stoperu, definitivno interesantan igrac. Vidi se da je skolovan, igra glavom, ne panicari.

Simpaticna utakmica sveukupno, imalo se sta vidjeti.
Ovaj mali je vec na putu za srbiju vjeruj bratu
Steta ako je istina, dobro se pokazo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jun 2019, 21:13

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 30 jun 2019, 21:13

irfo je napisao/la:
Bbake je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Veselinovic je takođe bio zapazen. Ovaj malac na stoperu, definitivno interesantan igrac. Vidi se da je skolovan, igra glavom, ne panicari.

Simpaticna utakmica sveukupno, imalo se sta vidjeti.
Ovaj mali je vec na putu za srbiju vjeruj bratu
Steta ako je istina, dobro se pokazo
Nama treba stoper za prvu postavu a ovaj mali je bio kombinacija da su se poklopile neke druge stvari. Ali svakako simpatican igrac.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 21:14

Ma na kraju krajeva igra mi je manje bitna sad. Nek on steše njih da nas Brgule i Sisojina haram banda ne dominiraju na Grbavici. O taktici ćemo na kraju priprema i početku sezone.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 30 jun 2019, 21:50

plavousrcu je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:Meni Alispahić i Ilić sasvim pristojno odigrali.
I vise nego pristojno. Gledao sam iskreno zadnjih 35 minuta i zadovoljan sam. Puno vise se igralo na njihovoj polovini. Ilicu bih dao ugovor po danas prikazanom, Alispahic zna pravo lopte i za tri sedmice ce nositi nas vezni red. Los je teren zato i centarsutevi ocajni i greske u dodavanju.
Samo se mora Alispahić dobro spremiti i bit će top. Ilić potencijal dobar, da se pitam, potpisao bi ga. Sutra bi valjda trebao(li) leći i prvi potpis(i)..

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2019, 22:04

Ilic super. Mesa je majstor, samo je pitanje kondicije i motivacije. Bojo je takodjer vrlo vrlo dobar.

Ja molim dragog Boga da Asim vise nikada ne upise zvanican
nastup za Zelju. Zaim takodjer. Ne znaju opucati po podu u dalji ugao, hej, profesionalni nogometasi. Kako da se ne nerviram.

Halilovic je za njih Robbery, u jednom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 22:12

Ko je Asima skautirao krivično ga goniti :mrgreen:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2019, 22:17

Osim13 je napisao/la:Ko je Asima skautirao krivično ga goniti :mrgreen:
Ma odmah u prdekanu. Zna se ko ga je doveo. On je Petrovicu bio 4. opcija za desno krilo nakon sto he Mića otisao. 4. burazeru. Ja ne znam vise sta je sa njim. Eto kontam brat mu je tu, naucit ce nesto, probat ce. Jok. Al
sto je najgore, redovno nam je zabijao kada je bio u Slobodi. A sada - ni more s broda.

Kaze nemoj se nervirati. Ovako ce i na utakmici, fuli 2 zicera, i onda primis go. Onda panika, zvizdanje **** majki. I to sve zbog 2 idiota koja ne znaju poentirati. Ja se iskreno nadam da ce Halilovic doci, on je za njih TV u boji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2019, 22:17

Osim13 je napisao/la:Ko je Asima skautirao krivično ga goniti :mrgreen:
Kao i samog Asima za svu dusevnu bol koju konstantno nanosi navijacima
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 22:19

Mene Zaim nekad i nasmije nekim biserima iskreno al ovaj čisto tandaranje po živcima ništa više :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2019, 22:22

Dje te nece nasmijati sastavi naseg igraca loptom danas. Ovaj se preturi, zvijezde brojao sat vremena.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 30 jun 2019, 22:28

Zec danas najbolji. Namjestio prvu veliku sansu Mujezinovicu a u drugom prosao cuvara i vrlo dobro pucao . Dvije najbolje sanse njegovo djelo plus jos par situacija kao ona kada je izblokiran. Nudio se, radio, dosta pretrcao. Odigrao cijeli mec.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2019, 22:31

Dokoljenko je napisao/la:Zec danas najbolji. Namjestio prvu veliku sansu Mujezinovicu a u drugom prosao cuvara i vrlo dobro pucao . Dvije najbolje sanse njegovo djelo plus jos par situacija kao ona kada je izblokiran. Nudio se, radio, dosta pretrcao. Odigrao cijeli mec.
Pa eto, sam si rekao sustinu i opis Asimove karijere u Zelji.
“Prosao cuvara i vrlo dobro pucao...” - Zbog tih vrlo dobrih šuteva, mi smo zijanili 5 u nizu i zaostajali 15 bodova za prvim.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 30 jun 2019, 22:36

Meni je Dado danas fino izgledao,vidljiv napredak u fizičkoj spremi.
Bekovi :thumbdown:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 30 jun 2019, 22:37

kerimatomic1921 je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Zec danas najbolji. Namjestio prvu veliku sansu Mujezinovicu a u drugom prosao cuvara i vrlo dobro pucao . Dvije najbolje sanse njegovo djelo plus jos par situacija kao ona kada je izblokiran. Nudio se, radio, dosta pretrcao. Odigrao cijeli mec.
“Prosao cuvara i vrlo dobro pucao...” - Zbog tih vrlo dobrih šuteva, mi smo zijanili 5 u nizu i zaostajali 15 bodova za prvim.
I takav drugi najefikasniji. Donio devet bodova svojim golovima. Ne gotivim ga samo ne volim kada se neko uzme na zub i mlati bez obzira kako odigrao.

Danas najbolji. Eto reci ko je bio bolji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2019, 22:37

Ja sam tek sad skontao da je Benko igrao danas za Varazdin. Nisam ga ni skontao dok ne procitah sastav sad. :lol:

Drago mi je sto protiv Sirokog igramo na Pecari na boljem terenu. Ovaj je uzas. Nadam se da necemo vise u Livno nikad.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jun 2019, 22:40

Zec je nase najucinkovitije krilo. Proslu sezonu 6 golova, nije zanemariti. Vise nego ostala krila zajedno. Dobro, reci cemo da zato i jesmo cetvrti zavrsili, ali ako Ermin nece igrati krilo mi od Asima i Veselog nemamo boljih. Danas Asim vise nego solidan dok je imao snage.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2019, 22:41

Dokoljenko je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:
I takav drugi najefikasniji. Donio devet bodova svojim golovima. Ne gotivim ga samo ne volim kada se neko uzme na zub i mlati bez obzira kako odigrao.

Danas najbolji. Eto reci ko je bio bolji.
**** brate, ne znam. Kad se titula najavljivala sa Asimom i Zaimom na krilima, predvidjao se fijasko.
Pa eto, donio 9, a mogao je jos 9. Znaci nema veze sto je mogao toliko bodova donijeti, nema veze sto je u onom crnom nizu svaku promasio po 3 zicera. Ma jadni mi sa njim kao desnim krilom. Moje skromno misljenje je da on treba da napusti Zelju. Em je kikser em mina u svlacionici.

@plavousrcu to je sustina tebra. On ovakav najucinkovitiji.
Zato je tako zavrsilo. Svako krilo kod pitara po 10 golova i asistencija. :wtf:
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 30 jun 2019, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.