NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Re: NFL
ne vjerujem da ce za sezonu promijeniti 3 kluba. to bi bilo previse. nego sta mislite o philipu riversu i najvecem broju jardi nakon 8 utakmica? ako nastavi ovako bit ce mvp,chargersi idu u play off i oborit ce rekord svih vremena. (drew breesu je mislim trebalo jos 15 jardi prije par godina)
Da, Breesu je falilo 15 jardi da sruši Marinov rekord. Njih dvojica su jedini koji su dodali za preko 5000 jardi za jednu sezonu (bez doigravanja).sandiegochargers je napisao/la:ne vjerujem da ce za sezonu promijeniti 3 kluba. to bi bilo previse. nego sta mislite o philipu riversu i najvecem broju jardi nakon 8 utakmica? ako nastavi ovako bit ce mvp,chargersi idu u play off i oborit ce rekord svih vremena. (drew breesu je mislim trebalo jos 15 jardi prije par godina)
Da je Brees bio sebičniji mogao je srušiti taj rekord. U zadnjoj utakmici na zadnjem playu bacio je daleku loptu u End Zonu u pokušaju da izjednači rezultat koji nije imao nikakve važnosti za Saintse. Da je htio mogao je dizajnirati napad gdje će baciti 15-ak jardi, ali eto on se tu pokazao kao istinski timski igrač. Umjesto rušenja jednog od najvećih rekorda on je odabrao pokušaj izjednačenja u beznačajnoj utakmici.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
U nekom postu ranije sam napisao da su Patriotsi zadnji klub koji može pregovarati sa Mossom. Kada prođe Trade Deadline svi otpušteni igrači ne bivaju Free Agents nego bivaju plasirani na Waiver Listu i pravo na pregovore sa njima imaju klubovi u obrnutom redoslijedu od trenutnog omjera pobjeda i poraza.randy_moss je napisao/la:Moss otpusten.
Hoce li nazad u New England? Sto se mene tice, moze, ali kao sto je Renault uradio sa Raikkonenom, popricali o njegovim namjerama i zasto se vraca u F1.
Ako se hoce vratiti, unatoc znanju da nije jedini igrac na terenu, jer lopta ide i Welkeru, Woodheadu, Hernandezu itd itd...sto se mene tice, prihvacam ga nazad.
Ako ce doci i nakon 4 utakmice kukati kako lopta ne ide u njegovom pravcu, i unistiti hemiju ekipe, sto ces nam?
Kaze da je bio ganut ovacijama na Gillete Areni, i da je umalo pustio par suza.
On naravno neće htjeti potpisati za klubove koji nemaju šanse za doigravanje, ali pošto Patriotsi trenutno imaju najbolji omjer teško da niko od ostalih klubova neće uspjeti naći zajednički jezik sa njim.
Osim plasmana puno naravno ovisi i o Salary Capu.
Vidio sam da se kao mogućnosti pominju Bearsi i Ramsi, ali za sada bih to svrstao u sferu nagađanja dok se ne dese neki konkretni koraci.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi su 17 na listi po tom pitanju kakve ti objasnjavas, ali bi izgleda zelio prihvatiti ponudu Bearsa ...nadam se da ce pociniti prvi korak ka obnovljenju tima za slijedecu sezonu i on im je potreban uz naravno offense line
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koji smo mi idioti u pm... ovo mislim na Bearse... imali smo priliku ga uzeti ,a li mi smo odustali i navodno kazu on nam nije potreban zadovoljni smo sa trenutnim reciverima koje imamo...dobro ne mogu grijesiti duse, Knox je mlad i perspektivan, ali za ostale bas nisam siguran...Hester moze dosta vise, ali mi je previse nizak za tu poziciju ebiga.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
sandiegochargers
- Kontakt:
ovo ce biti pojacanje za tennessee ako moss skonta da je ovo tim chrisa johnsona i da se forsiraju na probijanje a pas im sluzi da skinu teret sa cj.
drago mi je za merrimana da je nasao tim i cim uđe u svlačionicu postaće najbolji igrac u poroznoj odbrani buffala. nadam se da ce razbiti nekoga
drago mi je za merrimana da je nasao tim i cim uđe u svlačionicu postaće najbolji igrac u poroznoj odbrani buffala. nadam se da ce razbiti nekoga
- the_packer
- Kontakt:
dajte ljudi Moss je stara priča, nešto kao T.O. a sto se tice billsa veoma dobar potez sa merimanom. OLB se vecinom lako prilagodi i 4:3 i 3:4 odbrani (ne znam da li se chargersi i billsi razlikuju i koje su im odbrane ali u merimenovom slucaju nije ni vazno). steta sto ga packersi nisu uzeli, OLB bi nam dobro doso u ovoj semi a pogotovo sa ovolikim povredama...
- randy_moss
- Kontakt:
New England Patriots @ Cleveland Browns. Eric Mangini vs Bill Belichick. Da li ce Patriotsi i od Colt McCoya napraviti Pro Bowl quarterbacka?
Sunday, 7.p.m CET. Imam talenta za najavne špice.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- Slatinash_7
- Kontakt:
Talenta imas,al da nisi malo uranio,ovakvo nesto ocekujem u nedelju prije mecarandy_moss je napisao/la:New England Patriots @ Cleveland Browns. Eric Mangini vs Bill Belichick. Da li ce Patriotsi i od Colt McCoya napraviti Pro Bowl quarterbacka?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
sandiegochargers
- Kontakt:
ljudi gledajte san diego vs houston dva najbolja napada u ligi bit ce odlicna utakmica
Evo vratio sam se....
Nadam se da ce Coltsi igrati u ranijem terminu....
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- randy_moss
- Kontakt:
DobrodoslicaEdinTM87 je napisao/la:Evo vratio sam se....
Nijeee, odlicna vijest !randy_moss je napisao/la:DobrodoslicaEdinTM87 je napisao/la:Evo vratio sam se....
Nadam se da ce Coltsi igrati u ranijem terminu....Opet se dzaba nadas.
u 22:15 CET u gostima protiv Philadelphie.
Nisam mislio u 19:00 da moraju igrat, moze i taj termin... Zadnje tri sedmice ih nisam gledo, prvo igrali u pon kasno, pa bili slobodni, pa opet u pon kasno! Al sad ne propustam, steta sto nema Eagles neki na forumu
Evo sad sam vidio, Chargersi (drugi tim koji volim, odma poslije Coltsa) igraju u 19:00, pa Coltsi u 22:15, i to Chargersi igraju sa Houstonom, oni su sa Coltsima u diviziji i ako ovo izgube polahko gube korak...
Znaci sutra sam s vama, nadam se da ce nas bit sto vise
- randy_moss
- Kontakt:
Pazi da te Hare_BvB ne cujeEdinTM87 je napisao/la:Nijeee, odlicna vijest !randy_moss je napisao/la:DobrodoslicaEdinTM87 je napisao/la:Evo vratio sam se....
Nadam se da ce Coltsi igrati u ranijem terminu....Opet se dzaba nadas.
u 22:15 CET u gostima protiv Philadelphie.
Nisam mislio u 19:00 da moraju igrat, moze i taj termin... Zadnje tri sedmice ih nisam gledo, prvo igrali u pon kasno, pa bili slobodni, pa opet u pon kasno! Al sad ne propustam, steta sto nema Eagles neki na forumu
Evo sad sam vidio, Chargersi (drugi tim koji volim, odma poslije Coltsa) igraju u 19:00, pa Coltsi u 22:15, i to Chargersi igraju sa Houstonom, oni su sa Coltsima u diviziji i ako ovo izgube polahko gube korak...
Znaci sutra sam s vama, nadam se da ce nas bit sto vise
I napadi su otprilike jednaki, s tim sto se vraca Vick na poziciju startnog QB, a znamo kakvu je magiju pravio dok se rebra nisu pocela lomiti. Mogli bi Eaglesi ovo uzeti, sto se mene tice.
uh, nisam znao je on eagles, valjda ce biti sutra, hehe, kad Coltsi budu ownali
treba samo ponovit igru k'o protiv houstona (mada nisam gledo tu igru, al tako se uvijek kaze
)
Zna li itko di je navijač Jetsa? Jel mu možda nešto bilo?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Tu sam ja moj Edo, brate plavi.EdinTM87 je napisao/la:uh, nisam znao je on eagles, valjda ce biti sutra, hehe, kad Coltsi budu ownalitreba samo ponovit igru k'o protiv houstona (mada nisam gledo tu igru, al tako se uvijek kaze
![]()
)
Ma odraćemo vam guzzove.
Vick će biti startni QB, što me jako raduje. Omjer mu je 2-0 (samo dva meča je igrao cijela) i još uvijek nema INT. Mogući je su i nastupi Jacksona i Petersa.
Biće jako neizvjestan meč, ali nama je pobjeda mnogo potrebnija, jer smo u yebenijoj diviziji. Pored toga, imamo jako težak raspored do kraja.
P.S. Mirišem INT velikog Asantea.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ljudi nisam bio aktivan na ovoj temi u zadnje vrijeme, a nesto nisam primjetio da nam se onaj navijac Jetsa javljao ovdje nakon onog domaceg poraza... dali sam ja to propustio njegovo javljanje ili ipak nije dolazio? 
nadam se da ce Bearsi sutra doci do pete pobjede u sezoni i tako ostati u krugu ekipa koje se bore za playoff
nadam se da ce Bearsi sutra doci do pete pobjede u sezoni i tako ostati u krugu ekipa koje se bore za playoff
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
sandiegochargers
- Kontakt:
salty ne bi trebalo biti problema protiv buffala,zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.