FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 30 jun 2019, 23:15

ElCartel11 je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:E jarane kad igra, Handzica se tjera, kad odlazi, e jbg trebaju nam ovakvi igraci... Oj ko nama ugodi ja ga zadovoljim
Ja nikad nisam napisao da Handzic treba otici iz kluba.
Cak sam bio zacudjen kad je odlucio doci u nas klub, da bude rezerva ali ocito je momak vidio da moze osvojiti titulu, sto se na kraju i ostvarilo.
Nasa je krv, voli ovaj klub i dosta moze pomoci mladima, zavidna karijera (najjaci spic u nasoj ligi koji sjedi na klupi definitivno po CV).
To da, ali po njegovim igrama, vidi se daaa ne moze parirati ahmetu ni zamijeniti ga, da li zbog njega da li mu stil igre ne odgovara, u to ne bih ulazio.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jun 2019, 23:17

Pitar6785 je napisao/la:Nisam gledo utakmicu samo zadnjih 5 minuta.

Al po izjavama, pripreme su utadene na amaterski nacin. Od prvog dana sve nesto nasilu bez ikakve hemije bilogije.

Glupost je teska da 7 dana prije celtika nisi doveo sve sto ti treba u ekipi, neshvatljivo, bez obzira sto hadzija i hus bacanu suplju boimo se da ne pogrjesimo kad dovodimo igrace, halo ivo je lp dovodis najboljeg stopera koji se moze dovest u FK SARAJEVO nebitno koliko hoce platu. Dobio si za muja 1.1m€ dobices jos 4 m km a oni cugance ako nekom moraju dat 100k km ....

Nadam se samo da nas celkita nece isilovat dote mjere da husref sam podnese otkaz..

Nekako nema hemije nit sam vidio neku zelju, neznam sta je al imam nekako tezak los osjecaj...

Isto koda se igra protiv krupe a ne protiv engleza
Svaka čast za komentar.Ovo nikad nisam vidio, a tolike godine pratim fudbal, 7 dana prije utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, protiv bivšeg prvaka Evrope, mi nismo uopšte kompletirali tim, a kamoli uigrali :facepalm: :facepalm: Samo se nadam da će ta pojačanja biti baš iskusni kapitalci, koji će odmah moci upasti u prvih 11 protiv Celtica.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 30 jun 2019, 23:23

zagorski je napisao/la:Sabanovic,Dokanovic, Salcin, Kurdic, Mustafic... zelim tim momcima da sto prije odu iz kluba,neka traze sebi sansu i selamet negdje drugo ovdje to nece docekati.
I neko rece Tatar mu tanak, pa kako nece biti kad uopste ne igra svoju poziciju.
Krste zadnji vezni, Sisic glavna udarna igla, Dupe stub odbrane... Husref se izgleda svim silama priprema da obori (svoj vlastiti) rekord postignut protiv Atalante.
Ove pripreme su pokazale dosta toga.Klub nema snagu da promovise te momke i napravi svoju promociju kroz eventualne transfere tih momaka.Ovi stariji(Sabanovic,Kurdic,Mustafic) su imali neku minutazu u prethodnom periodu koja sad vise ne postoji.
Kovacevic, Pidro tesko da ce zadrzati proslogodisnji nivo i zbog velikih tumbacija u odbrani pitanje kako ce Kovacevic izgledati.
Ovi mladji totalno zanemareni i totalno bez plana.Salcin po krilu,Djokanovic sve bekovske odigrao,zadnji vezni po 20 min a veceras krilo(momku zelim da bjezi sto prije odavde jer nisam vidio se neko tako poigrava sa momkom od 18 god. kad vec ima kvalitet i potencijal za ozbiljnu karijeru).
Procice i Evropa i prvenstvo ali nece biti vise Mujakica i akademaca,tad cemo se nadati transferu ovih sa 26,28 + godina i pitanje jel to odrziva strategija i dal ce za to neko davati svoj kapital.
Ovim momcima zelim svu srecu i nek svoj talenat pokazuju i grade kod onih koji ce ga cijeniti.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jun 2019, 23:25

Historicar je napisao/la:

Al po izjavama, pripreme su utadene na amaterski nacin. Od prvog dana sve nesto nasilu bez ikakve hemije bilogije.

Glupost je teska da 7 dana prije celtika nisi doveo sve sto ti treba u ekipi, neshvatljivo, bez obzira sto hadzija i hus bacanu suplju boimo se da ne pogrjesimo kad dovodimo igrace, halo ivo je lp dovodis najboljeg stopera koji se moze dovest u FK SARAJEVO nebitno koliko hoce platu. Dobio si za muja 1.1m€ dobices jos 4 m km a oni cugance ako nekom moraju dat 100k km ....

Nadam se samo da nas celkita nece isilovat dote mjere da husref sam podnese otkaz..

Nekako nema hemije nit sam vidio neku zelju, neznam sta je al imam nekako tezak los osjecaj...

Svaka čast za komentar.Ovo nikad nisam vidio, a tolike godine pratim fudbal, 7 dana prije utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, protiv bivšeg prvaka Evrope, mi nismo uopšte kompletirali tim, a kamoli uigrali :facepalm: :facepalm: Samo se nadam da će ta pojačanja biti baš iskusni kapitalci, koji će odmah moci upasti u prvih 11 protiv Celtica.
Kralju i da ti dode kapitalac, to nece bit kapitalac koji je bio standardan u partizanu zvezdi dinamu bayernu vec neko ko sto je stepanov znaci kapitalac sa bolestinom ili koji se oprostio od fudbala pa uvidio da i iz penzije moze bolje 17x od limenog i sindikalca i takvi magova, al tad dolazi tip koji zna al mu treba bar 10 dana da vrati kondiciju bez koje da si mesi nemozes nista.

Sta je ovo Husrefe, ako hadzija nesto se boji ti si stari iskusni stisni mosnje lupi osto osujmu mater i njemu i sabrini i reci imas 7 sati da si rodio stopera. **** bekove i defanzivne vezne to ja mogu igrat al stoper ti je kicma ekipe

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 jun 2019, 23:35

Evo gledali smo svi dvije tekme. Ništa pohvalno nije viđeno. Slovačko ono i Domžale nivo više u kondiciji i uigranosti. Jbte mi smo osvajači duple krune zemlje, a zalaganje ko da smo jedva izborili evropu.
Završeno prvenstvo prije mjesec i po, mi doveli Gavrića, Milanovića i Guzinu jbte. Oremuš je jedini koji nešto vrijedi. I nemojte one priče neće igrači kod nas u ligu. Hoće! Al treba i ponuditi lovu. Kad je jedan Benko mogo. Svi igraju za lovu danas. Kolko para, toliko muzike.
Ako ovako bude, raštelovat će nas Celtic. Ja fakat ne znam otkud raji neki optimizam, mi ćemo sami sebe pobjediti ko dosad. Ne treba Atalanta, Celtic itd.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 30 jun 2019, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jun 2019, 23:35

Cim su oni dusana vratili i poceli da racunaju na njeg ozbiljno, pa ja nebi dao nakim da treniraju, ja bi ga svezo za stativu ko cuka, ako nemozes nac boljeg od dusana limenog hebibovica i onog plavikosog **** onda odes u ko dzenana uscuplica nek ti on dao 3-4 juniora sigurno su bolji od ovih sipljivaca

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jun 2019, 23:36

Hahahahahhahahahahahaha dvije legende foruma
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jun 2019, 23:38

Ponudi ti sad najboljem igracu dinama 300 k € vise po sezoni doce da igra, nikoga **** ne boli ko je klub vec ko daje vise

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 30 jun 2019, 23:40

gledao sam do 60 minute, sto sam vidio zadovoljan sam, fina je igra, odbrana nije nesto, evidentno je da moramo stopera dovest, tu im zamjeran sto ga jos nisu doveli, sutra ce past koji potpis jer dosta igraca sa kojima pregovaramo zvanicno su bez ugovora sutra
opet pojedinci pripremne gledaju kao da su kvalifikacije za ligu prvaka, meni je igra dobra sto sam vidio, milanovic mi je dobar, ne znam jesmol istu utakmicu gledali

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2019, 23:43

Historicar je napisao/la:

Oni pravo dobri igraci cekaju da vide hoce li im uspjeti angazmani u inostranstvu, tek onda ako ne uspiju doci ce u BIH. To vam mora biti jasno i ne mogu ni Hadzija ni Husref nista po tom pitanju. Na nasu zalost, stanje je takvo.

@stroj mi tu lovu nemamo da ponudimo. Eto uzmi da ti je plafon da ponudis 100.000€ neto, pa onda skontaj koliko je to brutto. Takve plate ima nekoliko igraca u Lokomotov Plovdivu ili Botev Plovdivu. To su klubovi koji nisu top ni u svojoj drzavi. Takvih klubova koji nisu top u svojim ligama, a mogu ponuditi vise od nas ima i po Kipru, Rumuniji, Poljskoj, Grckoj, Ceskoj, Austriji... Onda imas 2 ekstra bogata tima u Azerbejdzanu, pa onda Kazahstance itd. Da ne pricam o jacim ligama, azijskom trzistu itd. Svi ti klubovi treba da ne ganjaju nekog igraca da bi ga mi doveli, plus top ekipe drzava iz okruzenja. Ako niko od njih ne zeli igraca, na red dolazimo mi. Jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2019, 23:48

Sutra se znači očekuje ogromna aktivnost na forumu. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jun 2019, 23:49

Ovo sto sam ja vidjeo dosad Rahmanovic i Krste ne mogu biti dva defanzivna vezna. Jedan i nekako obojica nikako kad dodas da je Tatar treci vezni onda vidis da tu nema trke, energije a bez tog nema igre. Pa dodas dva beka kojim defanziva lošija strana, meni Lazic i Dupovac ne izgledaju toliko loše veci problem mi je agresiva veznog reda i loši bekovi u defanzivi. Šišic je katastrofa, Oremus ce biti starter.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 jun 2019, 23:51

Ganja Hus posjed :kafa:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jun 2019, 23:52

Pretesko je dovesti igraca u ovom periodu a da je ime. Jedino da imas srece ko sa lazicem i benkom da su profi i da treniraju i kad su bez kluba.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jun 2019, 23:53

Ja sam zadovoljan pojacanjima do sada dosla 4 igraca od kojih Milanovic i Oremus odlicni igraci.ovo je uzas citat neke komentare ovdje,tek vidis koliko su likovi nwki iskompleksirani i neostvareni ja mislim da ih zene kuci maltretiraju,koliko frustracije na jednom mjestu to je cudo svjetsko,kao da smo ispali iz lige.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 30 jun 2019, 23:55

Ponudi pare i svaki ce igrac doci, nas hebe to sto se hvalimo nekim milionima a nazalost smo u rangu budzeta Zrinjskog..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jun 2019, 23:56

hajde hole lijevo ok, nema niko drugi da moze tamo; letic se ceka. i to je ta strana za celtic spremna.

ali

krle i rahman kao dm i cm je presmijesno. jedan od kurdic/mustafic je morao da zauzme mjesto u sredini, jednostavno - momci znaju odigrati defanzivno. cak bih krleta i ostavio da bude taj cm (makar i 60min) jer rahman je dobar kao am, tatara i milanovica po krilima. ovako, samoubistvo je igrati sa njima krle-rahman nazad, razbice nas ko beba zvecku..valjda kapitalac kakav sleti sutra, pa da ista odigramo u sredini, makar i po sata utakmice...

nazalost, osudjeni smo na dupeta kao stopera ako bas neki el kapitalos ne uleti sad, bukvalno mislim sad (danas, sutra).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2019, 23:57

michplatini je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sabanovic,Dokanovic, Salcin, Kurdic, Mustafic... zelim tim momcima da sto prije odu iz kluba,neka traze sebi sansu i selamet negdje drugo ovdje to nece docekati.
I neko rece Tatar mu tanak, pa kako nece biti kad uopste ne igra svoju poziciju.
Krste zadnji vezni, Sisic glavna udarna igla, Dupe stub odbrane... Husref se izgleda svim silama priprema da obori (svoj vlastiti) rekord postignut protiv Atalante.
Ove pripreme su pokazale dosta toga.Klub nema snagu da promovise te momke i napravi svoju promociju kroz eventualne transfere tih momaka.Ovi stariji(Sabanovic,Kurdic,Mustafic) su imali neku minutazu u prethodnom periodu koja sad vise ne postoji.
Kovacevic, Pidro tesko da ce zadrzati proslogodisnji nivo i zbog velikih tumbacija u odbrani pitanje kako ce Kovacevic izgledati.
Ovi mladji totalno zanemareni i totalno bez plana.Salcin po krilu,Djokanovic sve bekovske odigrao,zadnji vezni po 20 min a veceras krilo(momku zelim da bjezi sto prije odavde jer nisam vidio se neko tako poigrava sa momkom od 18 god. kad vec ima kvalitet i potencijal za ozbiljnu karijeru).
Procice i Evropa i prvenstvo ali nece biti vise Mujakica i akademaca,tad cemo se nadati transferu ovih sa 26,28 + godina i pitanje jel to odrziva strategija i dal ce za to neko davati svoj kapital.
Ovim momcima zelim svu srecu i nek svoj talenat pokazuju i grade kod onih koji ce ga cijeniti.
Pa vidjelo se na ovim pripremnim tekmama ko mu je odabir za prvih 11,definitivno Krste cmf, Dupe cb, bekovski par Hebib-Hodzic, Tatar desetka, Sisic desno krilo,sve od nekoliko alternativa na odredenim pozicijama on bira najgore ili stavlja momke da igraju njima totalno neprirodne pozicije. Pa **** svako moze skontati da Krste nije i nikada ne moze biti cm ili Hebib bek ili Tatar desetka, da imamo ako nista manje loseg stopera od Dupovca ili bolje krilo od Sisica itd.
A ne znam zaista i ne vidim razlog da ovi i mladi momci nisu dobili ozbiljniju sansu, pa stavi ih bar jednu tekmu da vidimo sta i koliko mogu, nista neces izgubiti ali jok tjeraj inat do kraja. Lahko ti je bilo dosada imao si super ekipu koja je na individualni kvalitet izvlacila trenerske pogreske i donosila rezultat, sta ces sada frajeru!? Sad ce bas pokazati svu 'raskos' svoga trenerskog 'talenta'.

I najveci minus i pogreska ove uprave je sto vec u aprilu nisu poceli traziti normalnog trenera, bez obzira na to kako ce zavrsiti sezona. Sad smo osudeni da na racun stare slave gledamo mucenje i obaranje negativnih rekorda u narednim mjesecima. Zivi bili pa vidjeli.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jun 2019, 23:58

Zastone je napisao/la:Ponudi pare i svaki ce igrac doci, nas hebe to sto se hvalimo nekim milionima a nazalost smo u rangu budzeta Zrinjskog..

Nece ljudi da igraju ovu ligu, samo ako nema gdje ili ako ga zovu u kazahstan a ne ide mu se tamo, ili 2 ruska fc sibir.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jul 2019, 00:00

:opaopa:
Zastone je napisao/la:Ponudi pare i svaki ce igrac doci, nas hebe to sto se hvalimo nekim milionima a nazalost smo u rangu budzeta Zrinjskog..
A mislis da je to tek tako, e pasa evo ti 300 000 eura godisnja plata, imamo 10 mil na racunu?
Sve se radi sistemski i postepeno, ne mozes odmah divljati po trzistu pa da te istroseni polovnjaci uzimaju ko levata , valjda smo naucili bar to :)

Gdje zuris? Celtic?
Cimirot, jajalo, benko , stepanov i jos dva top igraca ne bi opet imali vise od 20% sanse.
Da li vrijesi utrpati toliko novca a izvukao si celtic?
Ne vrijedi.

Ima joa puno do 3. Pretkola i za njega treba sastavljati ekipu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []