2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Bukvalno je troll ovo za cooka al eto haha
navodno, ali nije još ništa zvaničnoKaunas je napisao/la:Jel i DeAndre u Netsima zavrsio sa ovom dvojicom nisam upratio?
ko zna oće li oni uopšte funkcionisati zajedno tamo
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 30 jun 2019, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
ESPN story on center Brook Lopez's plans to sign a four-year, $52M deal to return to the Milwaukee Bucks.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
POR nema cap prostora da bi doveo top igrace.Samo MLE na raspolaganju.MrHc je napisao/la:Ljudi ima li ikakve sanse da ijedan All Star FA dodje u Portland ?
Hvala za info
Ma u LAL ce on. Previse je nerealno da im dodje Kawhi.Barbarossa je napisao/la:Sta ce bit sa Russelom poslije ovih signova KD i Kyria?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Barbarossa je napisao/la:Sta ce bit sa Russelom poslije ovih signova KD i Kyria?
Nadam se da ide kod druga KAT-a ili eventualno LAL ( ako ih Kawhi ispali )
Najpametnije im je ovaj prostor porosit na jednogodisnje ugovore Randleu i jos nekom npr. Problem je opet sto dogodine nemas ni blizu ovako bitnih FA. Pod pretpostavkom da AD potpisuje ekstenziju s Lakersima naravno.Clutch je napisao/la:Pa dobro, Knicksima i jeste pametnije ne zaletit se Rozier ugovorima nego prenijeti fleksibilnost za dalje. Izvisili pa izvisili, ides dalje. Pametan je ovaj FO Knicksa (ozbiljno).
Isto mislimKaunas je napisao/la:Ma u LAL ce on. Previse je nerealno da im dodje Kawhi.Barbarossa je napisao/la:Sta ce bit sa Russelom poslije ovih signova KD i Kyria?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nek cekaju JanisaEpidaurus je napisao/la:Najpametnije im je ovaj prostor porosit na jednogodisnje ugovore Randleu i jos nekom npr. Problem je opet sto dogodine nemas ni blizu ovako bitnih FA. Pod pretpostavkom da AD potpisuje ekstenziju s Lakersima naravno.Clutch je napisao/la:Pa dobro, Knicksima i jeste pametnije ne zaletit se Rozier ugovorima nego prenijeti fleksibilnost za dalje. Izvisili pa izvisili, ides dalje. Pametan je ovaj FO Knicksa (ozbiljno).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Barbarossa
- Kontakt:
Šteta ako ga ne mogu zadržat, bili bi ubitačni on ,KD i Kyrie u onoj tamo sezoniBassha je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:Sta ce bit sa Russelom poslije ovih signova KD i Kyria?
Nadam se da ide kod druga KAT-a ili eventualno LAL ( ako ih Kawhi ispali )
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo za Buckse koliko izadje Middleton je nebitno, kao i Brogdon, platis nesto luxury-a i to je to. Bitno je da je Lopez bio jeftin i da tim potpisom ostaju 3 mil za potpis nekog veterana.. drugih opcija i nema, mozes birati njih ili nista.
Jel Giannis postaje FA kad Bronu istice ugovor ?Clutch je napisao/la:Nek cekaju JanisaEpidaurus je napisao/la:Najpametnije im je ovaj prostor porosit na jednogodisnje ugovore Randleu i jos nekom npr. Problem je opet sto dogodine nemas ni blizu ovako bitnih FA. Pod pretpostavkom da AD potpisuje ekstenziju s Lakersima naravno.Clutch je napisao/la:Pa dobro, Knicksima i jeste pametnije ne zaletit se Rozier ugovorima nego prenijeti fleksibilnost za dalje. Izvisili pa izvisili, ides dalje. Pametan je ovaj FO Knicksa (ozbiljno).
pozelio bi ti isto, ali bukvalno nemate u cemu uzivatBosniaBoston je napisao/la: Uzivaj u tripl dablovima
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imamo.U 30 point games KembeSarmelino je napisao/la:pozelio bi ti isto, ali bukvalno nemate u cemu uzivatBosniaBoston je napisao/la: Uzivaj u tripl dablovima
#Punoljetstvo
Mislim da je vec iduce ljeto dostupan za ekstenziju, tako da odmah mogu krenuti price (kao Davis situacija).Epidaurus je napisao/la:Jel Giannis postaje FA kad Bronu istice ugovor ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta li će jadni Harden uraditi?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
isto mu ko i u cha, sam okruzen balvanimaBosniaBoston je napisao/la:Imamo.U 30 point games KembeSarmelino je napisao/la:pozelio bi ti isto, ali bukvalno nemate u cemu uzivatBosniaBoston je napisao/la: Uzivaj u tripl dablovima
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kevin Durant and his business manager Rich Kleiman met with Warriors GM Bob Myers Sunday in New York and delivered him the news on the decision to leave Golden State, league **** tell ESPN. Rest of teams were informed later this today. Teams thought process was forthright.
stef u hornetse
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.