HahahahahahhahahOsim13 je napisao/la:Ma jes, kaže za Asima najviše trči na šlauf piti vode, valjda ga podsjeća na nargiluLjoZee je napisao/la: Je li bio danas? Ne upratih koliko sam se nervirao za propustene sanse.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HahahahahahhahahOsim13 je napisao/la:Ma jes, kaže za Asima najviše trči na šlauf piti vode, valjda ga podsjeća na nargiluLjoZee je napisao/la: Je li bio danas? Ne upratih koliko sam se nervirao za propustene sanse.
Pisao sam već, Mustafa mora biti malo konkretniji prema naprijed. Ima finu prodornost i kontrolu lopte, aktivan je - mada ne znam je li pretjerano reći da puno zuji, malo meda daje. On mi je dobar rotacijski igrača za sada, što ne znači da neće biti redovan prvotimac ukoliko to zasluži. Mislim da može biti dobar centralni vezni igrač, volio bih ga vidjeti u tandemu s Bojom.plavousrcu je napisao/la:Uz stopera i ovog Halilovica mi bismo imali i za rotacije. Braco ja jos cekam da Mujezinovic opravda svoj dolazak. Imao je dobru minutazu od dolaska i nije me jos uvjerio da je igrac za Zelju. Milina mi konacno biti na forumu.
[Wojnarowski] Zeljeznicar is making a clean sweep tonight: Zeljo will sign Emir Halilovic and Daniel Graovac, league sour.ces tell @SportSportBaForum.
Prvo ovo objavio pa tek onda vijesti za Durantairfo je napisao/la:[Wojnarowski] Zeljeznicar is making a clean sweep tonight: Zeljo will sign Emir Halilovic and Daniel Graovac, league sour.ces tell @SportSportBaForum.
Osim13 je napisao/la:Prvo ovo objavio pa tek onda vijesti za Durantairfo je napisao/la:[Wojnarowski] Zeljeznicar is making a clean sweep tonight: Zeljo will sign Emir Halilovic and Daniel Graovac, league sour.ces tell @SportSportBaForum.
Hahahaha a zayebavaju se, ovo ti je novinar americkog ESPN-a, izvještava o transferima koji bi se večeras trebali desiti u NBA, a oni malo prilagodili imena za nase prostoreLjoZee je napisao/la:@Manijaci neko se upecao na tvoje inf
Kapiram nego de ti nama reci treba li se sta cekati danas za potpise? Hoce li se nekaj desiti?Manijaci19871921 je napisao/la:Hahahaha a zayebavaju se, ovo ti je novinar americkog ESPN-a, izvještava o transferima koji bi se večeras trebali desiti u NBA, a oni malo prilagodili imena za nase prostoreLjoZee je napisao/la:@Manijaci neko se upecao na tvoje inf
Predlazem cekati, moje informacije mi tako kazu, samo opustenoLjoZee je napisao/la:Kapiram nego de ti nama reci treba li se sta cekati danas za potpise? Hoce li se nekaj desiti?Manijaci19871921 je napisao/la:Hahahaha a zayebavaju se, ovo ti je novinar americkog ESPN-a, izvještava o transferima koji bi se večeras trebali desiti u NBA, a oni malo prilagodili imena za nase prostoreLjoZee je napisao/la:@Manijaci neko se upecao na tvoje inf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.