2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Danuel House has agreed to a three-year, $11.1M deal to return to the Houston Rockets
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nek su Sunsi najaktivniji i naglasniji kad je draft.
Ma nagadjanje uglavnom i ovo za Lakerse je samo Broussard izjavio i niko drugiKobe Bryant je napisao/la:jel Kawhi tuim odlucio kada ce dati saopstenje ili se jos uvijek samo nagađa
misterioznijeg igraca ova liga vise nece vidjeti
GS, Hou, Okl, SA, LAL, Utah, Den su definitivno ispred.Lillard je napisao/la:TheChief je napisao/la:Trenutno POR nije PO ekipa na Zapadu.![]()
To je 7 ekipa.
Borba sa LAC i NOP za osmo mjesto. Clippe ce se vjerovatno pojacati, a NOP je igracki jaci.
Aaron Gordon u Portland. Olshey make it happen..
Free agent Ricky Rubio has agreed three-year, $51 million deal with the Phoenix Suns
RubioDonnie Darko je napisao/la:Nek su Sunsi najaktivniji i naglasniji kad je draft.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbg navijas za najsretnijeg i najuspjesnijeg vozaca u F1,dosta jarane.Neki od nas ne navijaju ni za jednog sampiona u ovom trenutkuDonnie Darko je napisao/la:Nek su Sunsi najaktivniji i naglasniji kad je draft.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Kobe Bryant
- Kontakt:
As of now, the only players to ever sign for more than Middleton's $178M deal are Russell Westbrook (5 yrs/$206.8M) and Stephen Curry (5 yrs/$201.2M).
Middleton was the 39th overall pick in the 2012 NBA Draft, making this the largest contract for a 2nd-round pick in NBA history.
Indiana's Bojan Bogdanovic has agreed to a four-year, $73M deal with the Utah Jazz, league **** tells EPN.
O jebote Bogdanovic.
Bravo hahaha.
Bravo hahaha.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- IlCapitano
- Kontakt:
Daj mi Ronda u Indianu ili Miami 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Restricted free agent Malcolm Brogdon has agreed to a deal with Indiana.
Indiana's Bojan Bogdanovic has agreed to a four-year, $73M deal with the Utah Jazz, league **** tells EPN.
- invincible1921
- Kontakt:
Bogdanovic i Conly tacno ljudi su rodjeni da igraju u UtahuJHam je napisao/la:Indiana's Bojan Bogdanovic has agreed to a four-year, $73M deal with the Utah Jazz, league **** tells EPN.
=\_1921_/=
Win-win za Bojana i Jutu.
Brogdon-Oladipo, svidja mi se back court Indiane
Brogdon-Oladipo, svidja mi se back court Indiane
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 01 jul 2019, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
svaka cast , dobiti ovolike pare , jel ovo najve sto ikao dobio sa ovih prostoraRaul_64 je napisao/la:O jebote Bogdanovic.
Bravo hahaha.
Ma ja, fino si ti finalistu zapada poredao iza svih, Aminu napravio razlikuTheChief je napisao/la:GS, Hou, Okl, SA, LAL, Utah, Den su definitivno ispred.Lillard je napisao/la:TheChief je napisao/la:Trenutno POR nije PO ekipa na Zapadu.![]()
To je 7 ekipa.
Borba sa LAC i NOP za osmo mjesto. Clippe ce se vjerovatno pojacati, a NOP je igracki jaci.
TO BABO
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jokic.Kobe Bryant je napisao/la:svaka cast , dobiti ovolike pare , jel ovo najve sto ikao dobio sa ovih prostoraRaul_64 je napisao/la:O jebote Bogdanovic.
Bravo hahaha.