2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Pa sve prvog dana, šta je ovo. Smirte malo momci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hoće igrači odmah pare da uzmu.Brokula je napisao/la:Pa sve prvog dana, šta je ovo. Smirte malo momci
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Free agent F Rodney Hood has agreed to a two-year, $16M deal to return to the Portland Trail Blazers, CAA agents Ty Sullivan and Austin Brown tell ESPN. Deal includes a player option.
Horford? druze?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
kolko su placeni neki igraci volio bih da cistim dvorane u NBA, mislim da cistaci imaju ugovor makar 15/4
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislis da ce dati neko I.Thomasu ugovor na 4 godine?harden je napisao/la:mislim da cistaci imaju ugovor makar 15/4
Tooooo Rodney! Baze i Hood
Hajde Neil dovedi jednog od Gordona, Griffina ili Lovea
Hajde Neil dovedi jednog od Gordona, Griffina ili Lovea
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 01 jul 2019, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Denver star Jamal Murray's agent, Mike George of One Legacy Sports, and the Nuggets have started discussions on a contract extension, league **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
Kavaj?!Raul_64 je napisao/la:Horford? druze?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Šta je s Kazinsom?
smijat cu ti se kad mu tvoja ekipa ponudi ugovor na 4 godineDonnie Darko je napisao/la:mislis da ce dati neko I.Thomasu ugovor na 4 godine?harden je napisao/la:mislim da cistaci imaju ugovor makar 15/4
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U cijeloj prici mi je naj kriticniji ugovor Lilardu.Prevelik ugovor za haklera,nije vrijedan krcenja cijelog capa.
Ne poznajem nikog pod tim imenom.Clutch je napisao/la:Kavaj?!Raul_64 je napisao/la:Horford? druze?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja se nadam da ce MEM, zbog Greivisa, prozivao je da dobije minute u DenveruDonnie Darko je napisao/la:mislis da ce dati neko I.Thomasu ugovor na 4 godine?harden je napisao/la:mislim da cistaci imaju ugovor makar 15/4
- BosniaBoston
- Kontakt:
A pod imenom Kawhi?Raul_64 je napisao/la:Ne poznajem nikog pod tim imenom.Clutch je napisao/la:Kavaj?!Raul_64 je napisao/la:Horford? druze?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bucksi ce mozda otpustiti Hilla pa ga zadrzati, naci neku jeftiniju sutersku varijantu pored toga. Tu su 3 picka da se nesto odradi dalje, mozda je u pitanju ugovora bilo i straha od Brogdonovog zdravlja pa se ovo odradilo, usput i luxury tax vlasnik nece platiti pa je i to igralo ulogu.
U odnosu na Kembu jeste, a vjerojatno ide i Al Horford.BosniaBoston je napisao/la:Cuj s konja na magarca.Nije kyrie magic johnson jbtTonySosa je napisao/la:Istok opet tambura iduće sezone.![]()
Celticsi s konja prešli na magarca.
Phila gubi Reddicka i Butlera vjerojatno
Torontu ako ode Kawhi resetovanje na tvorničke.
Znači Milwaukee i Netsi idućih par godina, dok im se Atlanta ne priključi.
harden je napisao/la:kolko su placeni neki igraci volio bih da cistim dvorane u NBA, mislim da cistaci imaju ugovor makar 15/4
je slažem se, trebali su ga pustit i gradit ekipu ispočetka, opet, iako su bili u finalu konferencije. iako je Lillard najbolje što se dogodilo franšizi u zadnjih 20 godina. yebo te hakler da te yeboReds1234 je napisao/la:U cijeloj prici mi je naj kriticniji ugovor Lilardu.Prevelik ugovor za haklera,nije vrijedan krcenja cijelog capa.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 01 jul 2019, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.