Nek su panja Bledsusa potpisali.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Kakva glupost Bucksa. Poslije Knicksa najveci gubitnici.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
rodney hood 100% radi opt-out sljedeceg ljeta i potpisuje dugorocni ugovor s blazersima
garantujem da mu je to obecano, jer nema razloga da prihvati ovako mali ugovor i to da druga godina bude player option
bio je dobar, i zelio sam njega ako bude izmedju njega i kantera :salut:
garantujem da mu je to obecano, jer nema razloga da prihvati ovako mali ugovor i to da druga godina bude player option
bio je dobar, i zelio sam njega ako bude izmedju njega i kantera :salut:
Free agent forward Tobias Harris has agreed to a five-year, $180M contract to return to the Philadelphia 76ers, his agent and father, Torrel Harris of Unique Sports Management, tells ESPN.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ista stvar kao i za Middletona, previseeeeeAtlaZ je napisao/la:Free agent forward Tobias Harris has agreed to a five-year, $180M contract to return to the Philadelphia 76ers, his agent and father, Torrel Harris of Unique Sports Management, tells ESPN.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- invincible1921
- Kontakt:
Glupan mi bi mu dali 400M$AtlaZ je napisao/la:Free agent forward Tobias Harris has agreed to a five-year, $180M contract to return to the Philadelphia 76ers, his agent and father, Torrel Harris of Unique Sports Management, tells ESPN.
=\_1921_/=
Zasto Kawhi jos nije potpiaso sa Lakersima
Embiid/Simmons/Harris je barem dobar minimum.
Vracaj Jimmya ili daj JRicha sad.
Vracaj Jimmya ili daj JRicha sad.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
S tim da je ovaj u Phili pola godine i daju mu 5-180, Middleton je u Milwaukee igrao 4 godne za 45 mil.
Nema druge sada nikom osim kada te krene dobro i draftovati, osim ako bas nemas mocnu trojku pa te nije briga ni za to.
Nema druge sada nikom osim kada te krene dobro i draftovati, osim ako bas nemas mocnu trojku pa te nije briga ni za to.
****: Free agent Mike Scott has agreed to a two-year, $9.8M deal to return to the Philadelphia 76ers.
- invincible1921
- Kontakt:
Ako ovako ostane mislim da ce ovaj roster Knicksa biti medju najgorim u historiji lige. Bara bara sa onom prvom sezonom Bobcatsa...
=\_1921_/=
SuperBassha je napisao/la:****: Free agent Mike Scott has agreed to a two-year, $9.8M deal to return to the Philadelphia 76ers.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prica za javnost mozda, al osvrnuo sam se vec na ovo. Ahilova, nema ga prvu godinu, no thanks.The Knicks and owner Jim Dolan were not prepared to offer Kevin Durant a full max contract due to concerns over his recovery from the Achilles injury, league **** tell me and @wojespn. Knicks officials are in Los Angeles tonight, meeting with free agents such as Julius Randle.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Joj kad Knicksi spucaju Randleu max 
Fransiza koja je sa vec kriticnim koljenima isplatila Amariu max.Pricusa.Clutch je napisao/la:Prica za javnost mozda, al osvrnuo sam se vec na ovo. Ahilova, nema ga prvu godinu, no thanks.The Knicks and owner Jim Dolan were not prepared to offer Kevin Durant a full max contract due to concerns over his recovery from the Achilles injury, league **** tell me and @wojespn. Knicks officials are in Los Angeles tonight, meeting with free agents such as Julius Randle.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije isti FORaul_64 je napisao/la:Fransiza koja je sa vec kriticnim koljenima isplatila Amariu max.Pricusa.Clutch je napisao/la:Prica za javnost mozda, al osvrnuo sam se vec na ovo. Ahilova, nema ga prvu godinu, no thanks.The Knicks and owner Jim Dolan were not prepared to offer Kevin Durant a full max contract due to concerns over his recovery from the Achilles injury, league **** tell me and @wojespn. Knicks officials are in Los Angeles tonight, meeting with free agents such as Julius Randle.
Al ocekivano da pricu ovu izbace
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sta su onda trejdali Porzingisa ako nisu imali zelju? Pa bar da su imali alternativu neku u vidu Kembe ili Butlera. Vec zna se da su isli na Ziona, pa na Irving-KD realno.
Kad B level igraci dobijaju max mozes oprostiti Zmiji sto je out jednu godinu. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Isti je vlasnik.Clutch je napisao/la:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Slazem se u potpunosti.Justin je napisao/la:Kad B level igraci dobijaju max mozes oprostiti Zmiji sto je out jednu godinu.
Knicks officials are in Los Angeles tonight, meeting with free agents such as Julius Randle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.