FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2019, 01:22

MortemHz je napisao/la:Još 9 dana..
9 dana do 9 komada :mrgreen:
Valjda nece toliko aBd :)

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 01 jul 2019, 01:43

Taman nismo dugo pjevali igraj Saraj'vo nems veze

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 jul 2019, 02:00

Niko ovde netrazi igraca od 800€ po sezoni, nit se trazi od kluba da sad dovedu igrace i naprave tim da izbaci celtik, vec da neprimimo 10-0 ili 11-0, i da ekipe domazela i takve gluposti izbacimo u 3 pretkolu le

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 jul 2019, 02:18

Niko ovde netrazi igraca od 800€ po sezoni, nit se trazi od kluba da sad dovedu igrace i naprave tim da izbaci celtik, vec da neprimimo 10-0 ili 11-0, i da ekipe domazela i takve gluposti izbacimo u 3 pretkolu le

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 01 jul 2019, 02:36

tilo je napisao/la:Taman nismo dugo pjevali igraj Saraj'vo nems veze
Nema ništa gluplje :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2019, 04:04

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Još 9 dana..
9 dana do 9 komada :mrgreen:
Valjda nece toliko aBd :)
Samo tričak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2019, 04:48

AlfredNobel je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Malo je ****, al' je lijepo
100 lajkova da se nađe na dresovima naših prvotimaca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 01 jul 2019, 04:54

Zastone je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la::tralala:
Zastone je napisao/la:Ponudi pare i svaki ce igrac doci, nas hebe to sto se hvalimo nekim milionima a nazalost smo u rangu budzeta Zrinjskog..
Pa jel stvarno mislis da smo bas u tom rangu velikih timova da se mozemo rasipati sa lovom ?
Samo da ti kazem kad je Machado iz Olympiakosa prelazio u Dinamo Zagreb... prije 4-5 godina, dogovorena je plata od oko 800 hiljada eura po sezoni.
Mi kapitalce ne mozemo dovesti i zaboravite na to vec jednom.
Za mene ni Lazic nije kapitalac vec neko ko je dobar igrac i oko kojeg ce ti se gradit ekipa.
Kapitalci su igraci tipa tog Machada sto sam ga naveo, Luisa Ibaneza, Stepanov svojevremeno ali normalan i zdrav Stepanov, Medunjanin recimo kada bi dosao ili nesto na taj fazon.
Nije to tek tako, nadji igraca ponudi pare i doci ce. Ima tu mnogo faktora.
Ne branim nas, jos odavno se znalo da ce Mujakic ici i trebalo se razmisljati o tome... ali nismo na menadzeru, ponudi toliko i toliko i doci ce. Nece doci pogotovo ne u ovu ligu.
Dobro, jel ti mislis onda da smo u boljoj poziciji od Zrinjskog u bilo kojem segmentu? Mi se hvalimo milionima jbg
Samo malo si u boljoj poziciji od Zrinjskog sto se tice love. Ljudi su sada Lendricu dali vise nego sto ga je Zeljo placao u proslom mandatu. Imaju lovu i treba to pozdraviti, liga moze biti samo kvalitetnija.
Sto ne znaci da mi nismo mogli ponuditi i vise nego sto su oni i Lendricu i Hadzicu. ;)
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 jul 2019, 07:58

Nazalost, Sarajevo je još od Kusisija, neozbiljna ekipa. Sjecam se blamaze protiv Dinama (8:1). Opet nazalost, nikakve titule poslije rata nisu od FKS napravile ozbiljniju ekipu. Tu i tamo bude par pokusaja, ali se zve zavrsi na; sta bi bilo kad bi bilo.
Pripreme su pokazale da Husref uopste ne racuna na akademce, niti zna ni za jednu drugu postavku osim 4231. To ga tacno kvalifikuje za lokalnog trenera, kojemu je nivo lokalni klub. Nemam niata protiv, ali tim nacinom ce i Sarajevo svesti na svoju ravan i nacin razmisljanja. U eri globalizacije, FKS ne smije sebi dozvoliti da bude puki lokalni klub. Takva politika vodi u gasenje, a ne u prosperitet.
U nas navijace vec se uvukao gubitnicki mentalitet, svojevrsna bezvoljnost i apatija. Jedan klub koji se, birvaktile, nosao sa Hamburgerom i MU-om, svesti na to da molimo boga da sto manje izgubimo, po mom misljenju je katastrofalno. Ali to je posljedica, zasto ne reci, lopovskog djelovanja svih dosadasnjih uprava. Koketiranje sa nacionalizmom, kriminalom, izvlacenje novca iz kluba, pogresna i mutna transfer politika itd. doveli su do toga da prizeljkujemo poraz od 0:3. Bijedno da bijednije ne moze biti.
Daj boze da je ova garnitura drugacija. Nacin na koji Husref vodi ekipu, ukazuje na sasma suprotno.
Nisam vjernik, ali nek nam je dragi bog na pomoci.
Prvaci u onoj drzavi smo bili zahvaljujuci omladinskom i pionirskom pogonu. I opet, ovu zadnju titulu (duplu) osvojili smo mahom zahvaljujuci akademcima. Hocemo li konacno nesto nauciti i izvuci pouke, iki se sa nostalgijom sjecati Mančestera prije 50god. i punog Koševa zadnji put za Olimpijadu?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 jul 2019, 08:25

Hahahahahahahahaha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 jul 2019, 08:29

Kad bi ostalo bar do poluvremena 0:0, ili bar do 30 minute.
Onda bi bila fina atmosfera. Pa neka na kraju bude maximalno do 3 gola razlika...

Al eto, ako Velkoski bude igrao deanzivu, mislim da cemo pobjediti sigurno :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2019, 08:35

VenamaHrabrih je napisao/la:Nazalost, Sarajevo je još od Kusisija, neozbiljna ekipa. Sjecam se blamaze protiv Dinama (8:1). Opet nazalost, nikakve titule poslije rata nisu od FKS napravile ozbiljniju ekipu. Tu i tamo bude par pokusaja, ali se zve zavrsi na; sta bi bilo kad bi bilo.
Pripreme su pokazale da Husref uopste ne racuna na akademce, niti zna ni za jednu drugu postavku osim 4231. To ga tacno kvalifikuje za lokalnog trenera, kojemu je nivo lokalni klub. Nemam niata protiv, ali tim nacinom ce i Sarajevo svesti na svoju ravan i nacin razmisljanja. U eri globalizacije, FKS ne smije sebi dozvoliti da bude puki lokalni klub. Takva politika vodi u gasenje, a ne u prosperitet.
U nas navijace vec se uvukao gubitnicki mentalitet, svojevrsna bezvoljnost i apatija. Jedan klub koji se, birvaktile, nosao sa Hamburgerom i MU-om, svesti na to da molimo boga da sto manje izgubimo, po mom misljenju je katastrofalno. Ali to je posljedica, zasto ne reci, lopovskog djelovanja svih dosadasnjih uprava. Koketiranje sa nacionalizmom, kriminalom, izvlacenje novca iz kluba, pogresna i mutna transfer politika itd. doveli su do toga da prizeljkujemo poraz od 0:3. Bijedno da bijednije ne moze biti.
Daj boze da je ova garnitura drugacija. Nacin na koji Husref vodi ekipu, ukazuje na sasma suprotno.
Nisam vjernik, ali nek nam je dragi bog na pomoci.
Prvaci u onoj drzavi smo bili zahvaljujuci omladinskom i pionirskom pogonu. I opet, ovu zadnju titulu (duplu) osvojili smo mahom zahvaljujuci akademcima. Hocemo li konacno nesto nauciti i izvuci pouke, iki se sa nostalgijom sjecati Mančestera prije 50god. i punog Koševa zadnji put za Olimpijadu?
Odlican post!
Pregovori sa Husrefom i neimanje bilo kakve alternative istom su pokazali da i ova uprava nema nikakvu viziju.
Zapostavljanje 'zlatnog rudnika' (akademije) je jos jedan prilog i dokaz da je tako. Treba ozbiljno razmisliti i o zatvaranju iste, jer ne vidim cemu ce sluziti ista u buducnosti ako se nastavi sa ovakvim radom osim sto ce klub imati troskove oko odrzavanja.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jul 2019, 08:54

Nema potrebe za ovakvim postovima...
Odlicno se zna moj stav u vezi Husa,uvijek cu mu se klanjati za ono sto je ostvario i dao za Svetinju i kao igrac i kao trener,ali misljenja sam da nam treba moderniji trener...
No,ne želim nikakav nastavak trakavice i duskusije o nasem sefu,UO je produzio saradnju s njim i ja to postujem...
Ono sto hocu zapravo da kažem jeste da ce se i ugovor realizirati shodno rezultatima i prosperitetu igraca iz Akademije,ali nemojte se zanosti da sada treba te golobrade momke gurnuti u vatru u ovakvim utakmicama kao ova sto nas ceka...
Taj prelaz iz juniore u prvi tim je najosjetljiviji i mladi igraci se moraju dozirano uvoditi u sastav inace junior može sagoreti,izgubiti samopouzdanje i vjeru u svoje mogucnosti i talenat...
Na pripremnim utakmicama svi su dobili priliku i normalno je ,a tako mu stoji i u ugovoru da ce Hus morati oslonac za formiranje novih Mujakica,Pidra,Kovacevica,htio ne htio,potražiti upravo u tim momcima koji su na vratima prvog tima...
Sabura malo,jasno mi je i sto se pojedinci plase nekakvog rezultatskog brodoloma, sasvim razumljivo nakon nekoliko zaista teskih poraza,ali kako mi moramo imati vjeru u nase momke,tako i oni moraju vjerovati da Celtic nije klub s neke druge planete...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 jul 2019, 08:56

Keep Calm and trust Husref in beating 0-8 record.

Koja je svrha akademije, kad ni u prijateljskim nemogu da dobiju sansu, kad Bekic treba da slomi nogu da bi neko mladji dobio sansu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jul 2019, 09:09

@skoro
Čestitaj rođendan Kurdiću.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 jul 2019, 09:23

Seltike, Seltike, Seltike

Sta vam je ba pitari, nije ni pocela tekma, vi se vec predali. Kakav ba Seltik, ne mogu oni meda u Evropi vjerujte mi. 1:0 hladno, Lazic 89, iz kornera..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 jul 2019, 09:25

Da mi je neko pričao da posle osvojene duple krune,derbija 0-3, listice 0 -3 i promjenom vlasnika nastati ovakva negativna atmosfera i crnjak, rekao bi da je taj neko lud.
I umjesto da klub iskoristi tu neku sve opštu pozitivu,da se dignemo iznad ove lige, mi se vraćamo dva koraka unazad,e za to ti treba bas da se potrudiš.I izgleda da smo uspjeli.
Ne smijem ni pomisliti da smo uložili i zadržali sve igrače, i uzeli neka tri ekstra pojačanja,osigurali titulu, a pred Seltic doveli atmosferu do usijanja da se traži karta više.Ovako sa Guzinom smo se doveli u situaciju da se sami sebi sprdamo, da vise niko nije siguran da možemo odbraniti titulu,a pred Seltic će doći samo oni bolesnici da podrže klub koji vole,jer simpatizeri ne žele da navijaju da sto manje golova primimo.
Da stvar bude gora,odmah posle osvojene duple krune u klubu skupština, kao nešto je urađeno za lakši priliv novca od novog vlasnika, gdje se navijačima plasiraju informacije, da će biti novca više nego ikad.Gdje novi vlasnik najavljuje LS, gdje Musemic traži da potpiše ugovor i garanciju da ćemo ići još koju ljestvicu gore,a da je titula pod moranjem.
I sta bi od tih obećanja.?
Umjesto lakšeg priliva novca,mi dočekali smo da prvi put kasne plate.Od vlasnika nema više najava da ćemo igrati LS.Od Musemica dočekali smo da mu je Guzina igrač koji može dići kvalitet ekipe.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 01 jul 2019, 10:08, ukupno mijenjano 3 puta.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jul 2019, 09:30

Eh da vidimo i taj najavljeni ponedjeljak :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 01 jul 2019, 09:33

Fudo je napisao/la:Keep Calm and trust Husref in beating 0-8 record.

Koja je svrha akademije, kad ni u prijateljskim nemogu da dobiju sansu, kad Bekic treba da slomi nogu da bi neko mladji dobio sansu
Bekica nema vise.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2019, 09:34

BordoSarajevo je napisao/la:Eh da vidimo i taj najavljeni ponedjeljak :D
Ponedjeljak kao i svaki drugi ponedjeljak.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []