Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
jezera su opasnija nego sto narod misli
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Bogdanović mijenja klub i postaje najplaćeniji sportista Balkana
Sa prvim danom mjeseca jula u Sjedinjenim Američkim Državama počinje takozvani Salary cap, odnosno prelazni rok za igrače u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Sa prvim danom mjeseca jula u Sjedinjenim Američkim Državama počinje takozvani Salary cap, odnosno prelazni rok za igrače u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Da li neko vjeruje da ce fakat doci do rata ? Nije valjda narod toliko glup da opet ratuje.
Gluplji smo nego sto mislis
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta ga briga, dobra pinka u slobodno vrijeme za našeg gaziju što stoji na braniku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nijednu osobu koja je ikad glasala za SDA ne treba pustit da ide van BiH
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ASD
- Kontakt:
Ili jos bolje, ne treba ih pustiti da ulaze u BiH, ni turisticki.Sage je napisao/la:Nijednu osobu koja je ikad glasala za SDA ne treba pustit da ide van BiH
U mene jedan poznanik (koji se udao u Njemacku) se javlja preko fb i komentarise stranke i ljude u BiH u negativnom smislu. Kao, samo u BiH ostaju uvlakaci.
Sve bi to bilo ok da nema drugi profil gdje je izgubio sifru gdje mu je 90% slika na SDA skupovima.
- ASD
- Kontakt:
Meni samo jedna stvar nikada neće biti jasna, nevezano za naše ljude.
Kako neko ko mrzi sve što Evropa predstavlja (sekularnost, sloboda govora (charlie hebdo), prava raznim grupama ljudi (tipa žene, lgbt i šta ja znam više)) može otići živjeti tamo.
Licemjerje level 99.
Kako neko ko mrzi sve što Evropa predstavlja (sekularnost, sloboda govora (charlie hebdo), prava raznim grupama ljudi (tipa žene, lgbt i šta ja znam više)) može otići živjeti tamo.
Licemjerje level 99.
Otjerali ih četnici iz NS i SDP-a, ali bez brige, Bakir Veličanstveni feat. Recep Tayyip Erdogan će ponovno uspostaviti Osmansko Carstvo i stvoriti adekvatnu klimu za povratak. Do tada poyy sirotinjo.ASD je napisao/la:Meni samo jedna stvar nikada neće biti jasna, nevezano za naše ljude.
Licemjerje level 99.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evropa ljudima predstavlja normalan zivot i rad od 40 sati sedmicno. Taman nekoga boli krasni qrac za tim nebitnijim stvarima.ASD je napisao/la:Meni samo jedna stvar nikada neće biti jasna, nevezano za naše ljude.
Licemjerje level 99.
Ne podrzavam bi ja paradu ponosa, ali ne razbijam glavu zbog toga ne bih odustao od odlaska vani
- ASD
- Kontakt:
Naravno da boli, pogledaj neka skakljiva desavanja.jasmin10 je napisao/la:Evropa ljudima predstavlja normalan zivot i rad od 40 sati sedmicno. Taman nekoga boli krasni qrac za tim nebitnijim stvarima.ASD je napisao/la:Meni samo jedna stvar nikada neće biti jasna, nevezano za naše ljude.
Licemjerje level 99.
Ne podrzavam bi ja paradu ponosa, ali ne razbijam glavu zbog toga ne bih odustao od odlaska vani
LGBT parade i recimo magazin Charlie Hebdo zahtijevaju jako veliku mrezu sigurnosti (ne samo oni). Uglavnom zbog migranata.
i jako dobar dio useljenika to podrzava sa makar lijepom rijecju.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 01 jul 2019, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ne furam se na mazohizam.Osim13 je napisao/la:Zamisli Helću kako živi u Mekki.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...