FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos 8 dana do utakmice nikakvog marketinga hajcanje raje da se stvori atmosfera a rezultat je drugo tu su sanse 5-10 posto.
Kakav bolan marketing? Za koga?Ado_77 je napisao/la:Jos 8 dana do utakmice nikakvog marketinga hajcanje raje da se stvori atmosfera a rezultat je drugo tu su sanse 5-10 posto.
Da opet u 20 minuti pola stadiona ode?
Molim upravu da objave da igramo devetog sa Vrbanjušom, i da stave cijene sto vise mogu.
Pun je qurac vise da se ulazi u susret navijacima koji dodju jednom godisnje.
Doci ce onaj ko zeli da dodje, sa marketingom ili bez.
- belosevic23
- Kontakt:
Ovi svi veliki klubovi izbacuju nove dresove, pa hbmu ako se sami ne znate sjetiti bar ukradite kako rade ozbiljni klubovi, ove sedmice je pravo vrijeme za hajcanje, nove dresove, pojacanja, pogodnosti uz clanske, karte itd
U sustini je to isto, ako si procitao jednu ne moras viseHistoricar je napisao/la:Nema nikakvih vijesti iz kluba, nije bilo ni Husrefove izjave poslije jučerašnje utakmice, a dao je izjave nakon utakmica protiv Partizanija i Slovačkog![]()
#stajetuje#
Zato sto nema nijedna novinarska ekipa gore. @Admin rece da je ss.ba ekipa planirala do 27og da ostane u Sloveniji. Fakticki ga nema ko pitati sem nasih ko vodi vec zvanicnu (a ne znam jesu li oni sposobni za to, a i da ga pitaju vec se zna sta ce i pitati, a sta ce i Husref reci. Nema se tu nazalost odavno nesto pametno i novo cuti).Historicar je napisao/la:Nema nikakvih vijesti iz kluba, nije bilo ni Husrefove izjave poslije jučerašnje utakmice, a dao je izjave nakon utakmica protiv Partizanija i Slovačkog![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo sve do novca. Odnosno zbog kašnjenja uplate novca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U ovoj sedmici sve to treba, od sezonskih, dresova, novih igrača, generalnog marketinga..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
evo ha slobodni jesmo dovelo Kapitalca pa makar onog iz Istre , izvini Morto Niger fakat izgleda dobro
, sta bi sa njim , gdje ode Nadam, se da sve sto s,p dosad vidjeli of Gavrica nepznavanje ekipe. usput nisam gledao drugo mozel iko zjevnut kakav je Oremus i sta igra , Milanovic mi se pravo svidja i na dm Mustafic je bolli od Velkovskog i kad bi ga pustio da igra i dao mi povjerenje mozda bi bio jos bolji. Dupvac , ja placem za Sofrancem . Hodzic je za federalne lige svega mi.
Ovo kucanje na mobu je ono kucas ti i pojavljuju se prava slova kad kucas al nes nije u dure , sve se razjebe na kraju , moras check i recheck
Ovo kucanje na mobu je ono kucas ti i pojavljuju se prava slova kad kucas al nes nije u dure , sve se razjebe na kraju , moras check i recheck
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta je s tim Letićem?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:Šta je s tim Letićem?
Još se krije po Sloveniji.Nek mu neko javi da je danas 01.07.
Ja sam ovdje cuo da je nabodno treniro sa nama zadnjih par dana , Oremus ljudi nisam gledo drugo , kakav je i dje ga je sef stavioamypitar je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Šta je s tim Letićem?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Letic je tu (mozda i nije), moze se poistovjetiti s onom poznatom: "Pare (Letic) nisu problem, para nema".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Jel stigla lova iz tog Vijetnama, sto "bi trebala", il ce nas i Amidza i dalje gurati
ko da je '93 yebo ih bog
Pa piše ti, Sammie Szmodics.Benkara21 je napisao/la:https://www.transfermarkt.de/sammie-szm ... ler/292139
Ko je ovaj?
Ima finu statistiku, a i ugovor do 2022
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
johntravolta123
- Kontakt:
Imas brate ovdje na yt da pogledas oko 65min je usao u igru br 40paulus je napisao/la:Ja sam ovdje cuo da je nabodno treniro sa nama zadnjih par dana , Oremus ljudi nisam gledo drugo , kakav je i dje ga je sef stavioamypitar je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Šta je s tim Letićem?
Zadnji vezni. Dobra kontrola lopte,dobar pregled igre.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Otiso je Letic u tu državu odakle je Karvina da sredi papire, pa će potpisati sa nekim klubom. Treniro sa nama da održi formu, strašno sta nam rade. 
-
nukleusmember
- Kontakt:
"nezadovoljstvo je prvi korak ka napretku nekog čovjeka ili naroda"
VVVBK
VVVBK
Letic se tako dobro sakrio da i on sam vise ne moze da se vrati u javnost.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A i sumnjam da je uopšte i bio s nama, javio bi mi Imamović da jest
al nije
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:"nezadovoljstvo je prvi korak ka napretku nekog čovjeka ili naroda"![]()
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.