Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Oni koji vazda kukaju nikad ne mogu ne biti u pravu, uvijek ima nešto.
I nije slučajnost da traže/daju podršku jer trebaju jedni druge uvjeriti da su u pravu.
I uvijek će skretati pažnju sa rasprave na to da je neko subjektivan, 'fanboy' i sl. jer ne može nikad biti da se neko ne slaže iz normalnih razloga.
I nije slučajnost da traže/daju podršku jer trebaju jedni druge uvjeriti da su u pravu.
I uvijek će skretati pažnju sa rasprave na to da je neko subjektivan, 'fanboy' i sl. jer ne može nikad biti da se neko ne slaže iz normalnih razloga.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- akisarajevo92
- Kontakt:
Alo
“The only Italian club Higuain will play for is Juventus,” wrote his brother and representative Nicola on Twitter this evening.
“He has two years left on his contract and it will be respected. Good Sunday to everyone.”
Don't believe the hype.
- Burberry46
- Kontakt:
Pogba treba da je, uz nekoliko drugih forumasa na Juve podforumu, najuvazeniji. Radi iskustva, znanja i ljubavi prema Juveu. On je u kombinaciji sa realnoscu, najpesimisticiniji Juventusov navijac koji ide onom taktikom, bolje pesimisticno pa kad se uspije, nije razocaran i nije ponukan na stid. I tako da bi trebalo da je ovih 7-8 godina bas sretan na kraju svake sezone, (Ispravi me ako grijesim). Zasto je takav? Zbog torture 2006 - 2010.
Vec jednom je covjek ovdje osudjivan, ja sam prvi imao kritike na nacin pisanja i njegovo ne prihvatanje i ne uvazavanje tudjeg misljenja, kad god je neko dijelio drugacije misljenje. Ali posljednje 2 godine njegov stil pisanja je zaista potpuno drugaciji i ljepsi. Analize, kriticko misljenje i ostalo, zasnovano na ljubavi, istrazivanju i iskustvu. Ponekad je tu neka kopija sa VS (to znamo mi koji citamo Italiju) ili formiranje misljenja na osnovu tudjeg misljenja, a ne konkretnog dogadjaja.
Ali poenta svega je da:
Otkad vise nije kisik, Pogba je u mnogo cemu, uz par forumasa, level vise u odnosu na druge Juventine!
Vec jednom je covjek ovdje osudjivan, ja sam prvi imao kritike na nacin pisanja i njegovo ne prihvatanje i ne uvazavanje tudjeg misljenja, kad god je neko dijelio drugacije misljenje. Ali posljednje 2 godine njegov stil pisanja je zaista potpuno drugaciji i ljepsi. Analize, kriticko misljenje i ostalo, zasnovano na ljubavi, istrazivanju i iskustvu. Ponekad je tu neka kopija sa VS (to znamo mi koji citamo Italiju) ili formiranje misljenja na osnovu tudjeg misljenja, a ne konkretnog dogadjaja.
Ali poenta svega je da:
Otkad vise nije kisik, Pogba je u mnogo cemu, uz par forumasa, level vise u odnosu na druge Juventine!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Sarrifufna
Nema gubitka za SDA Juventine, oni su u win-win situaciji. Tome u prilog dovoljno je reci Edin Dzeko, jel. 

pocasni precjednik @ FK Formula
- IlCapitano
- Kontakt:
Pellegrini kupljen za 22m, Spinazzola u Romu za 29.5m
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Prema medijima u Francuskoj Matuidi ima veliku ponudu od al-Duhaila, kluba gdje igra Benatia (vjerojatno bi i Juventus dobio dobru odstetu)... sto se njega tice nisam pametan, tehnicki vrlo limitiran veznjak ali isto tako profil veznjaka koji je potreban svakoj ekipi... neumorni trkac i beskrupulozni borac... a pored toga po svemu sudeći omiljeni igrac u svlacionici i pravi pozitivac... no objektivno pored mireta, rabiota i ramseya (mozda cak i pogbooma) on ne bi imao znacajnije minute kod sarria, a tu su i can i bentancur koji se vise uklapaju u tabakerine zamisli...
Otvaraju se kapije.. kad mozemo ocekivati officiale De ligt..
Matthijs De Ligt is very close to become a Juventus player - The Bianconeri will pay €70m + Bonus to Ajax, Mino Raiola will receive €11m as commission, The Dutch defender will sign a 5-year contract worth €12m/yr with the Italian champions. [RAI
Matthijs De Ligt is very close to become a Juventus player - The Bianconeri will pay €70m + Bonus to Ajax, Mino Raiola will receive €11m as commission, The Dutch defender will sign a 5-year contract worth €12m/yr with the Italian champions. [RAI
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sami Khedira & Blaise Matuidi are expected to leave Juventus this summer, and once they do, Juventus can then sign one more midfielder. #GdS

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Kolege @Pogba i @Marvin su većinski u pravu po pitanju Juventusa ovdje. Tako da podrška @Pogbi i @Marvinu u Don Kihotovskoj borbihurem je napisao/la:Ono sto sam mogao zakljuciti za ove 3 godine jeste da @Pogba nije dzaba vazda "kukao"...tako da podrska za Pogbu.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Vec sam se zasitio da gledam ovaj novi dres a sezona ni blizu pocetka lol
Don't believe the hype.
Jao lobija crvenih kmera.Rajaz je napisao/la:Kolege @Pogba i @Marvin su većinski u pravu po pitanju Juventusa ovdje. Tako da podrška @Pogbi i @Marvinu u Don Kihotovskoj borbihurem je napisao/la:Ono sto sam mogao zakljuciti za ove 3 godine jeste da @Pogba nije dzaba vazda "kukao"...tako da podrska za Pogbu.
Max Allegri
Rajaz je napisao/la:Kolege @Pogba i @Marvin su većinski u pravu po pitanju Juventusa ovdje. Tako da podrška @Pogbi i @Marvinu u Don Kihotovskoj borbihurem je napisao/la:Ono sto sam mogao zakljuciti za ove 3 godine jeste da @Pogba nije dzaba vazda "kukao"...tako da podrska za Pogbu.

I meni je bio meh,ali nekako mi se poceo svidjati na igracima.akisarajevo92 je napisao/la:Vec sam se zasitio da gledam ovaj novi dres a sezona ni blizu pocetka lol
Argentinian journalist @diegoborinsky reports that Diego Simeone wants to bring Gonzalo Higuain to Atletico Madrid. The formal offer to Juventus could come in the next few days
Mislim da bi bilo najbolje rijesenje za sviju..

Mislim da bi bilo najbolje rijesenje za sviju..

- BuffonGigi
- Kontakt:
Simeone u posljednje vrijeme mijenja napadace ko sefer konje. I ako ga odvede na posudbu ove sezone, iduce ce ga vratiti nama opet i idemo jovo na novo. **** to...
Treba njega ili ostaviti, ili mu naci kineza jong dong mui taija, bogatog vlasnika Hirosima Zeljeznicara, da ga otkupi za stalno i zauvijek.
Treba njega ili ostaviti, ili mu naci kineza jong dong mui taija, bogatog vlasnika Hirosima Zeljeznicara, da ga otkupi za stalno i zauvijek.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jest ali ovako se barem rijesis njegove plate koliko toliko..
Mig_Mig je napisao/la:Jao lobija crvenih kmera.Rajaz je napisao/la:Kolege @Pogba i @Marvin su većinski u pravu po pitanju Juventusa ovdje. Tako da podrška @Pogbi i @Marvinu u Don Kihotovskoj borbihurem je napisao/la:Ono sto sam mogao zakljuciti za ove 3 godine jeste da @Pogba nije dzaba vazda "kukao"...tako da podrska za Pogbu.
Bas me zanima koliki facepalm sebi opale ovi nasi iz uprave kad cuju ime Higuain
Dok sam ziv necu naci ni jedan jedini razlog njegovog dovodjenja.

Dok sam ziv necu naci ni jedan jedini razlog njegovog dovodjenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.