FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Cekajte da na platimo stetu od BMW-a pa ce biti novca
Od 00.01 ide refrešanje transfer vijesti, očekujem dvojicu do ujutru.
Bice i trojica.sljivo je napisao/la:Od 00.01 ide refrešanje transfer vijesti, očekujem dvojicu do ujutru.
Lucas, Arp i Pavard.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sjetih se one Ulijeve izjave tamo iz 3./4. mjeseca... Kad bi samo znali, koga smo već sigurno doveli.

Njegove izjave su ranga onih "100 000 radnih mjesta".
Prema Bildu Alexander Nübel je obećao transfer u Bayern. To bi bio drugi golman potencijalne svjetske klase kojeg smo uzeli Schalkeu.
Također potpisali smo nekog igrača pod imenom Sarpreet Singh
mislim igraće za Bayern II al koji k.urac s ovim anonimusima iz fudbalskih liga koje nisu ni Evropa ni Južna Amerika. Allahu dragi.
Također potpisali smo nekog igrača pod imenom Sarpreet Singh
Roster nam je update, nema više Robbena, Riberyja, Rafinhe, Hummelsa i Jamesa. U kadru imamo 22 igrača sa prosjekom godina 24.6. Najstariji su Neuer, Lewa, Javi, Boateng, svi imaju preko 30 godina. Najmlađi su Fructhl, Davies, Arp, Shabani koji imaju manje od 20.
Najskuplji su Thiago, Lucas, Kimmich i Lewa. Svi preko 60 mil.
Ono što raduje je odbrana gdje trojica imaju 23 godine, Kimmich 24 i Alaba 27.
Pitanje svih pitanja je šta možemo u Evropi. Vjerujem ne preko očekivanja, koja su 1/4 finale, opet to zavisi od dosta faktora. Ako bi gledali samo ekipu onda smo negdje od 5 do 10 mjesta po rangu. Odbrana je promjenjena, mlada i neuigrana, sredina kuburi sa formom i spremom, a ofanziva je osakaćena. Dva igrača bi nas ugurala među top 5, krilo, i kreator ili 10ka. Ako Boa ode trebat će nam još jedan nazad, i bekap napadač. Sa ova 4 igrača bi bili top 5, a za njih treba 200 mil. što je teško da može.
Oj, zaboravio sam trenera, on sve ovo gore (po meni) množi odnosno dijeli sa 0,7.
Najskuplji su Thiago, Lucas, Kimmich i Lewa. Svi preko 60 mil.
Ono što raduje je odbrana gdje trojica imaju 23 godine, Kimmich 24 i Alaba 27.
Pitanje svih pitanja je šta možemo u Evropi. Vjerujem ne preko očekivanja, koja su 1/4 finale, opet to zavisi od dosta faktora. Ako bi gledali samo ekipu onda smo negdje od 5 do 10 mjesta po rangu. Odbrana je promjenjena, mlada i neuigrana, sredina kuburi sa formom i spremom, a ofanziva je osakaćena. Dva igrača bi nas ugurala među top 5, krilo, i kreator ili 10ka. Ako Boa ode trebat će nam još jedan nazad, i bekap napadač. Sa ova 4 igrača bi bili top 5, a za njih treba 200 mil. što je teško da može.
Oj, zaboravio sam trenera, on sve ovo gore (po meni) množi odnosno dijeli sa 0,7.
To se zove promocija po Azijskim zemljama, to vec duze vremena radimo, zadnja dva imena su Usami i Jeong, a bilo je tu njih jos dosta, Ali Daei, Hashemian, Ali Karimi itd.coelho41 je napisao/la:Prema Bildu Alexander Nübel je obećao transfer u Bayern. To bi bio drugi golman potencijalne svjetske klase kojeg smo uzeli Schalkeu.
Također potpisali smo nekog igrača pod imenom Sarpreet Singh![]()
![]()
mislim igraće za Bayern II al koji k.urac s ovim anonimusima iz fudbalskih liga koje nisu ni Evropa ni Južna Amerika. Allahu dragi.
Dakle promocija Bayerna po Aziji, uzimanje para i dobijanje novih fanova
@Sljivo preduhitrio si me, imao sam i screen shot, nema veze sve objasnjeno u najboljem redu.
Dodao bih jos da je vrlo moguce da se nece dovoditi novi napadac jer je dosao Arp, a imamo i mladog Zickzeeja, za kojeg mislim da treba dobiti priliku obavezno !
Transfera ce biti jos, samo je pitanje koliko, koliko je uprava sposobna da nadomjesti svu ljagu koju su navukli predhodnih mjeseci. Imali smo na radaru nekoliko igraca nismo uspjeli dovesti, i to je ono sto se zna, a gdje su oni sto su dogovarani iza zatvorewnih vrata
Uglavnom, vjerujem da ce doci zamjene za nasa krila (place mi se kad nema Riberya i Robena u sastavu
Problem je što bi naši ako već daju 100+ mil da taj igrač bude Robben, Ribery... Messi, Ronaldo... to ne može i niko ti to ne garantuje. Ovaj nema ponašanje, onaj limitiran na uskom prostoru, onaj premlad, taj prestar, onome ne valja agent, drugi se ne snalazi u Njemačkoj, onaj nema mia san mia... pa jbt, nećeš nikad igrača dovesti tako. Jbt igrači se skautiraju po dvije godine, kao da su vanzemaljci, i opet dođe, i flopa maksimalno. Mora se malo i rizika ubaciti u poslovanje.
- farinelli123
- Kontakt:
Vidim Hernandez zadužio 21, a Pavard 5. Mogao bi Lucas u prvom službenom meču da fasuje jednog crvendaća kao potvrdu svog agresivnog stila, za razliku od Lahma.
Ionako ga porede sa Ramosom.
Ionako ga porede sa Ramosom.
•
- Bayern@heart
- Kontakt:

Trenutno stanje sa našim novim transferima.
Hulinator je najavio da će sve oko transfera biti gotovo do Audi Cupa pa slijedi mjesec iščekivanja
Rek'o sam ti, imam insajderskeharden je napisao/la:Bice i trojica.sljivo je napisao/la:Od 00.01 ide refrešanje transfer vijesti, očekujem dvojicu do ujutru.
Lucas, Arp i Pavard.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znaš znanje 
Vidjet ćete kad dovedemo Bejla.
Vidjet ćete kad dovedemo Bejla.
- farinelli123
- Kontakt:
Sad cete vidjet kad Olma potpisu ko grom iz vedra neba 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovi nasi su se dosjetili pravo lijepe ideje ali valja platiti 70 M a jos uz to imas Pepa kao dodatnu konkurenciju.
Naime, Cancelo je na radaru a u slucaju njegovog Angažmana ti ne treba sestica jer imas Kimmich kojeg ce prekomandovati.
Naime, Cancelo je na radaru a u slucaju njegovog Angažmana ti ne treba sestica jer imas Kimmich kojeg ce prekomandovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sane Wars.Omerbavarac je napisao/la:Ovi nasi su se dosjetili pravo lijepe ideje ali valja platiti 70 M a jos uz to imas Pepa kao dodatnu konkurenciju.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sane na novim dresovima Citya za slijedecu sezonu
To moze znaciti samo jedno
To moze znaciti samo jedno
Ništa to ne znači, i Liverpool je Suareza u novom dresu razvukao na fasadi tribine ljeta 2014-te pa su za heftu opet skele dizali da ga skinu 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.