Nasa djeca dabome vidis koliko im je stalodvokorak je napisao/la:
Djeca nasa voljena <3
I sta je sta hoces nemamo para hvala im sto nam pimazu u ovim teskim trenucima? Kakvim teskim sve je ok. Ja sam u dilemi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nasa djeca dabome vidis koliko im je stalodvokorak je napisao/la:
Djeca nasa voljena <3
Dobar potezRistić je boravio nekoliko dana na probi nakon dobre sezone u Slogi iz Gornjeg Crnjelova i oduševio je stručni štab Tuzlaka, a u prijateljskoj utakmici protiv Mačve postigao je i gol.
Risitć ima 21 godinu, igra na poziciji veznog s dobrim tehničkim sposobnostima, a u Prvoj ligi RS je na 30 mečeva postigao 10 golova i to je jedan od glavnih razloga što je doveden na Tušanj.
Jebote zivot ima li ista da ti odgovara? Razumijem te u nekim situacijama, ali ne moras da seres po svemu brate mili, al bukvalno po svemu, ohani maloSariel1987 je napisao/la:Da je on sta valjo uzeo bi ga neko prije al haj.zato ono sto imas salji na posudbe a nemamo para.nidje veze i logike.
Izgleda da je problem sto sad nismo doveli "zvucna imena" kao prosle godine da uzimaju 5-6-7-8 hiljada mjesecno a kurcem ne mrdnu.bhpremierliga12 je napisao/la:Jebote zivot ima li ista da ti odgovara? Razumijem te u nekim situacijama, ali ne moras da seres po svemu brate mili, al bukvalno po svemu, ohani maloSariel1987 je napisao/la:Da je on sta valjo uzeo bi ga neko prije al haj.zato ono sto imas salji na posudbe a nemamo para.nidje veze i logike.
Dzabe ti sve pričaj kad njima uvale neki supljak i odmah povjeruju ko i svake godine sto nam nešto obećavaju ovako ćemo onako niko ništa ne uradi,ali mi smo najveći pljuvatori i tako dalje shvatit će i oni nekad da ovo se sve samo ponavlja i da mi ne možemo ništa dok smo gradski klubSariel1987 je napisao/la:Samo me interesuje ako nemamo para ko ce platit ove igrace?nije valjda opet na dugovanje?
Pa nije baš da su došli Benko , Ahmetović Stojčev i tako te "igračine" pa da te brine plata. Sigurno će se na plate potrošiti manje nego prošle godineSariel1987 je napisao/la:Samo me interesuje ako nemamo para ko ce platit ove igrace?nije valjda opet na dugovanje?
Libertad87 je napisao/la:Pa nije baš da su došli Benko , Ahmetović Stojčev i tako te "igračine" pa da te brine plata. Sigurno će se na plate potrošiti manje nego prošle godineSariel1987 je napisao/la:Samo me interesuje ako nemamo para ko ce platit ove igrace?nije valjda opet na dugovanje?
transandino je napisao/la:Moze ime tog francuza

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.