Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
ovaj sadasnji roster mu ide na ruku u smislu moguceg ostavarenja role sigurne zamjene na poziciji 2 (vjerovatnije,uprkos visini) i mozda nesto sitno na poziciji tri...jos uvijek je isuvise nejak da ikog sacuva na poziciji tri jer su tamo uglavnom grmalji poput Lebrona.....ocekivana rokada russell irving, ne bi imala veze s njegovom minutazom....mozda jedino na emotivnom ako ima super relaciju s DLom..sve je to biznis i nema vezivanja
potencijali sjeb bi bio kad Teo Pinson zavrsio na rosteru i ispred njega u hijerarhiji...postao je restricted agent
ima jos dosta do kraja prelaznog roka,moguci su novi dolasci i odlasci i onda treba ponovo pravit analize....za njega bilo bi dobro da zasja na ljetnoj ligi i tako otkloni dilemu neke nove akvizicije na perimetru...ako se uprava dvoumi je li spreman....on i sa ovom kilazom moze odradjivat rolu scorera sa klupe kao neki evan fournier u pocetku karijere....i nekog ko zna proigrat jer ima visok kosarkaski IQ i dobar pregled terena, sto Fournier nikad nije bio....francuza je samo zanimala licna statistika
potencijali sjeb bi bio kad Teo Pinson zavrsio na rosteru i ispred njega u hijerarhiji...postao je restricted agent
ima jos dosta do kraja prelaznog roka,moguci su novi dolasci i odlasci i onda treba ponovo pravit analize....za njega bilo bi dobro da zasja na ljetnoj ligi i tako otkloni dilemu neke nove akvizicije na perimetru...ako se uprava dvoumi je li spreman....on i sa ovom kilazom moze odradjivat rolu scorera sa klupe kao neki evan fournier u pocetku karijere....i nekog ko zna proigrat jer ima visok kosarkaski IQ i dobar pregled terena, sto Fournier nikad nije bio....francuza je samo zanimala licna statistika
Ja se ne bi brinuo oko Pinsona previše.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Najbolji scenarij. Durant potpiše za Warriorse i onda Sign and trade za par igrača u kojem je i Musa. U warriorsima bi imao svojih 20ak minuta sigurnih odma na početku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Musa i Smailagic.Potencijalno 2 reprezentativca u redovima ekipeTracy3McGrady je napisao/la:Najbolji scenarij. Durant potpiše za Warriorse i onda Sign and trade za par igrača u kojem je i Musa. U warriorsima bi imao svojih 20ak minuta sigurnih odma na početku.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
garrett temple ide u brooklyn, ugovor 2/10 na 2 godine, druga team option
dzananova pozicija, solidan rotacioni igrac
dzananova pozicija, solidan rotacioni igrac
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Valjda nauci nesto od Duranta.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

lako bi se moglo desit da dzanan bude trejdovan, da se oslobodi ono malo prostora koliko je valjda potrebno
a i ovaj potpis garretta templea nekako ide u prilog tome... vidjecemo, ne bi trade bio los uopste, al zavisi gdje hehe
Eto uzese discount obojica da bi DeAndre potpiso. Sad mijenja li to sta Dzananu situaciju ne znamChinaglia je napisao/la:
lako bi se moglo desit da dzanan bude trejdovan, da se oslobodi ono malo prostora koliko je valjda potrebno
a i ovaj potpis garretta templea nekako ide u prilog tome... vidjecemo, ne bi trade bio los uopste, al zavisi gdje hehe
Musina je pozicija sigurna ko sef, ne može mu niko pera odbiti .. u razvojnojZiggs je napisao/la:Eto uzese discount obojica da bi DeAndre potpiso. Sad mijenja li to sta Dzananu situaciju ne znamChinaglia je napisao/la:
cinjenica da su poslali treveona grahama i shabazza napiera u gsw, govori da racunaju na dzanana
obojica su imali malu platu, shabazz je cak i ball handler, tako da...
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma kakav on, treba se on u ABA ligu vratit. Nema od njeg ništa..Chinaglia je napisao/la:cinjenica da su poslali treveona grahama i shabazza napiera u gsw, govori da racunaju na dzanana
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ekipa ce se graditi oko Duranta, Irvinga i Muse...
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Majstore, ma kakav Musa, odmah nazad u ABA ligu, može valjda do klupe dogurat. Jel' te stid?japa je napisao/la:Ekipa ce se graditi oko Duranta, Irvinga i Muse...
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Stid cega? Sta je to Musa poceo igrati i ima minute u NBA pa je povratak u evropu nemoguc? Ovdje euforija jer Musu jos nisu otjeraliTesnjak1991 je napisao/la:Majstore, ma kakav Musa, odmah nazad u ABA ligu, može valjda do klupe dogurat. Jel' te stid?japa je napisao/la:Ekipa ce se graditi oko Duranta, Irvinga i Muse...![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od osobe koja misli da je Klay bolji od Hardena ne treba nista ozbiljno shvatat
#Punoljetstvo
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Euforija? Hahaha, ja koji si ti frajer.japa je napisao/la:Stid cega? Sta je to Musa poceo igrati i ima minute u NBA pa je povratak u evropu nemoguc? Ovdje euforija jer Musu jos nisu otjeraliTesnjak1991 je napisao/la:Majstore, ma kakav Musa, odmah nazad u ABA ligu, može valjda do klupe dogurat. Jel' te stid?japa je napisao/la:Ekipa ce se graditi oko Duranta, Irvinga i Muse...![]()
Sinček, ljubomora i zavist su opasna stvar. Da ti neće udarit na zdravlje, ne daj Bože. Guzice bi ti dao da si na Džananovom mjestu, jadniče mali.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Kad je tmuran dan, kad sam neraspoložen, i primjetim ovog stručnjaka na nekoj temi, obavezno mu pročitam par postova, ismijem se ko čovjek.BosniaBoston je napisao/la:Od osobe koja misli da je Klay bolji od Hardena ne treba nista ozbiljno shvatat
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kod mene je odavno među gnjavatorima. Jedva čekam summer league, bice to ove godine puno bolje.Tesnjak1991 je napisao/la:Kad je tmuran dan, kad sam neraspoložen, i primjetim ovog stručnjaka na nekoj temi, obavezno mu pročitam par postova, ismijem se ko čovjek.BosniaBoston je napisao/la:Od osobe koja misli da je Klay bolji od Hardena ne treba nista ozbiljno shvatatKoji je to lik, majko draga..
![]()
![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
hahah kakvakarikatura pa jedini on spominje ABA ligu a prica o nekakvim frustracijama nekim
vidjecemo hoces li biti tako euforican tokom sezone..da ne bude hladnih tuseva.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.