2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Melli je odlican igrac koji zna poentirati djeluje mi kao dobro pojacanje,a Guduric je dobar euroligas mozda se snade mozda ne
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
****: Free agent center Enes Kanter has agreed to a deal with the Boston Celtics.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sada imamo jedan od najboljih ofanzivnih PNR,te jedan od najgorih defanzivnih.Dobrodosao Enese,znas gdje su prava raja 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo nam je gulenovac trebao
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Logican potez Bostona, fali im poena a Gulenovac moze 15 uvijek isporuciti , samo spala cijena Gulenu 
Ocekivanodark44 je napisao/la:Samo nam je gulenovac trebao
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da hocete jos Aingea sutnuti postali bi simpaticni.BosniaBoston je napisao/la:Sada imamo jedan od najboljih ofanzivnih PNR,te jedan od najgorih defanzivnih.Dobrodosao Enese,znas gdje su prava raja
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
Evil Genius II
olshey se bas ispostovao.
prosle godine mu promakao hezonja ove ga odmah potpisao, hasana ganjao prije dvije godine i evo konacno docekao. gdje je i sta radi dwight howard?

prosle godine mu promakao hezonja ove ga odmah potpisao, hasana ganjao prije dvije godine i evo konacno docekao. gdje je i sta radi dwight howard?
Hassan Whiteside's best year?
A contract year.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 01 jul 2019, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Woooow doveli smo Troy Daniels-a , sad imamo 5 igrača na rosteru , možemo započeti utakmicu
Troy Daniels and the Lakers have come to an agreement on a one-year, $2.1 million contract, his agent Mark Bartelstein confirmed to ESPN. The Athletic had it first. The 6-4 SG is a 40 pct 3-pt shooter in 6 seasons in the league.
Jezik pregrizo.. Suti.Evil Genius II je napisao/la:olshey se bas ispostovao.
Hassan Whiteside's best year?
A contract year.
Sa srecom Enese! Bilo bi super da je ostao ali nije bilo mijesta. Hvala za sve! 
Al svaka cast Kawhiu i njegovim ljudima. Bukvalno ni jedna vijest konkretna i istinita nije procurila.
Sutra vjerovatno objavljuje gdje ce.
He stay?
Sutra vjerovatno objavljuje gdje ce.
He stay?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ide u prave rukeAtlaZ je napisao/la:Sa srecom Enese! Bilo bi super da je ostao ali nije bilo mijesta. Hvala za sve!
Guduric je jedna obicna ****.Ne bi ni Fenera vidio da nije zeljka.Za godinu je nazad u zvezdi/partizanuBosniaBoston je napisao/la:Melli je odlican igrac koji zna poentirati djeluje mi kao dobro pojacanje,a Guduric je dobar euroligas mozda se snade mozda ne
Celtics sign Center Enes Kanter to a 2 year 10 Million deal.
Welcome to Boston, Enes.
Welcome to Boston, Enes.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Odlican je Gudura samo mislim da se malo prebrzo zaletio u NBA. Trebao je slicno Bogdanu ostat jos koju godinu kod Zoca pa onda u NBA. Dogodine bi svakako bio glavna napadacka opcija u Feneru. Mnogo dobar suter i sposoban je kreirat u finoj mjeri i za sebe i za suigrace.
Free agent guard JJ Barea has agreed to a one-year, veteran’s minimum deal to return to the Dallas Mavericks, league **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
Brokula niggas be like: nije do gswa, sam se polomio

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Justin je napisao/la:Da hocete jos Aingea sutnuti postali bi simpaticni.BosniaBoston je napisao/la:Sada imamo jedan od najboljih ofanzivnih PNR,te jedan od najgorih defanzivnih.Dobrodosao Enese,znas gdje su prava raja
Vrijeme je.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
KD je neki novi nivo debila. Vjerovatno ce pljuvat po Stephu, Klayu, Greenu i GSWu opcenito na slican nacin na koji je pljuvao po OKCu. On i Kyrie su vjerovatno AS kombinacija s najnizim IQom ikad.Sarmelino je napisao/la:Brokula niggas be like: nije do gswa, sam se polomio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.