Boli te briga.Penaltiky je napisao/la:Ne furam se na mazohizam.Osim13 je napisao/la:Zamisli Helću kako živi u Mekki.
Uvijek možeš iskoristiti korupciju u državi.
Znaš kako je kad hodže vode državu.
Moderator/ica: insider
Boli te briga.Penaltiky je napisao/la:Ne furam se na mazohizam.Osim13 je napisao/la:Zamisli Helću kako živi u Mekki.
Rekli bi ti samo nemoj roljat iz case vec iz fildzana da ne budes ofiranPenaltiky je napisao/la:Kamenovali bi ne kroz 5 minuta
ne ako odes u saudijski las vegas - dzeduPenaltiky je napisao/la:Kamenovali bi ne kroz 5 minuta
Maja najbolje prodje od vasVarg je napisao/la:ne ako odes u saudijski las vegas - dzeduPenaltiky je napisao/la:Kamenovali bi ne kroz 5 minuta
Osim13 je napisao/la:Tuzlak1987, ponjamke vam se ja na ovaj SDP
jeKo Maja?tuzlak1987 je napisao/la:Maja najbolje prodje od vasVarg je napisao/la:ne ako odes u saudijski las vegas - dzeduPenaltiky je napisao/la:Kamenovali bi ne kroz 5 minuta
Ne moze SDP kod nas kad nismo mi dobri vec lopovski narod. Recimo da je ovo 100 godina nazad sami bi se procistili, zvao bi ih Staljin i ne bi se vratili kao oni lideri KPJ tridesetih godina. Ovdje sada 20 ljudi u SDP 20 godina J*** ideju.sljivo je napisao/la:SDP je umro samo mu nisu javili. A svaka čast onom ko ostane dosljedan politici SDP-a, mnogi su vidjeli unazad 10 godina da se sa tom strankom neće nikad uhljebiti, i puhati državne pare pa sad daj dok je vakta. Vidjet ćemo kako će ovi šminkerćići iz Naše Stranke da balansiraju.
**** SDP, i oni su **** kriminalna, istina lajt u poređenju s četnicima iz SDA i nisu zatucani, te se nađe i pokoji čovjek koji može nešto doprinijeti. Recimo jedini doprinos Fadila Novalica ka Premijera je da Kurta smrad vise nije drot.tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze SDP kod nas kad nismo mi dobri vec lopovski narod. Recimo da je ovo 100 godina nazad sami bi se procistili, zvao bi ih Staljin i ne bi se vratili kao oni lideri KPJ tridesetih godina. Ovdje sada 20 ljudi u SDP 20 godina J*** ideju.sljivo je napisao/la:SDP je umro samo mu nisu javili. A svaka čast onom ko ostane dosljedan politici SDP-a, mnogi su vidjeli unazad 10 godina da se sa tom strankom neće nikad uhljebiti, i puhati državne pare pa sad daj dok je vakta. Vidjet ćemo kako će ovi šminkerćići iz Naše Stranke da balansiraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.