Beal ce bit na trejd blocku nekad vjerovatno.Nadams e d acemo ga pokupit imamo tonu vih team option ugovorainvincible1921 je napisao/la:Gdje su i sta rade Wall i Beal
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Zasto bi Beal istao na trade block kad im dolazi IT? Komotno mogu top4 na istoku biti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Donnie Darko
- Kontakt:
Može se dobar paket napravit oko RJ-a i pikova.MElloo je napisao/la:Beal ce bit na trejd blocku nekad vjerovatno.Nadams e d acemo ga pokupit imamo tonu vih team option ugovorainvincible1921 je napisao/la:Gdje su i sta rade Wall i Beal
[Wojnarowski] Jimmy Butler deal is complete with Heat -- with Clippers added as a fourth-team in trade that also includes Philadelphia and Portland, league **** tell @ZachLowe_NBA and me.
Maurice Harkless is on his way to Clippers in the deal, league **** tells ESPN.
Miami is also sending a future first-round pick to the Clippers, league **** tell ESPN.
Čisti se cap pofino , nema šta.
Miami is also sending a future first-round pick to the Clippers, league **** tell ESPN.
Čisti se cap pofino , nema šta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Clippersi otpadaju iz price za Kawhija ? 
Imaju max mjesto i dalje, ako nije jos neko u trejdu osim Harklessa.Epidaurus je napisao/la:Clippersi otpadaju iz price za Kawhija ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mogu Clippersi jos uvijek potpisati Kawhia
Znam da imaju, samo mi nema smisla da kupe ovakav ugovor uz pick ako su jos uvijek u igri za Kawhija. Ne vidim koja im je korist od Moa ako bi potpisali Kawhija, taj preostali prostor bi im bio puno vrijedniji od jednog picka prve runde.Clutch je napisao/la:Imaju max mjesto i dalje, ako nije jos neko u trejdu osim Harklessa.Epidaurus je napisao/la:Clippersi otpadaju iz price za Kawhija ?
Ma Kawhi potpisuje na 5 godina sa Raptorsima.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
U lejkerse akobogdaKanye je napisao/la:Ma Kawhi potpisuje na 5 godina sa Raptorsima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moze se desiti da kawhi uzme 1+1 sa rapsima.Zamislite osvoji prsten,dogodine ode u lakerse i pomogne lebronu da jos jednom uzme u ruke larry o’briena.Automatski bi postao top 10-15 ikad
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Golden State is moving Shabazz Napier, Treveon Graham and cash onto Minnesota, league **** tell ESPN. Napier and Graham are part of the D'Angelo Russell sign-and-trade.
evo covjek ga zove u LAC
evo covjek ga zove u LAC
Pa ne znam, ovako izvuci pick 1. runde iz nicega je bas manevar FO-a. A dobrih igraca za potpisati je sve manje, otislo sve vec. Nije Harkless los igrac da je neki negativan value, a expiring je.Epidaurus je napisao/la:Znam da imaju, samo mi nema smisla da kupe ovakav ugovor uz pick ako su jos uvijek u igri za Kawhija. Ne vidim koja im je korist od Moa ako bi potpisali Kawhija, taj preostali prostor bi im bio puno vrijedniji od jednog picka prve runde.Clutch je napisao/la:Imaju max mjesto i dalje, ako nije jos neko u trejdu osim Harklessa.Epidaurus je napisao/la:Clippersi otpadaju iz price za Kawhija ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
To svakako, samo vise mi izgleda kao manevar ekipe koja skuplja assete za buducnost nego ekipe koja planira kroz koji dan potpisat superstara i momentalno formirat kontendera.Clutch je napisao/la: Pa ne znam, ovako izvuci pick 1. runde iz nicega je bas manevar FO-a. A dobrih igraca za potpisati je sve manje, otislo sve vec. Nije Harkless los igrac da je neki negativan value, a expiring je.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Smori ovo čekanje Godoa , tj. "Mr. funny guy"
Eto Igoudale u Lakerse
The Miami Heat would like to follow the Jimmy Butler deal with another ‘significant move’ if possible, per @flasportsbuzz
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da li imaju capa?JHam je napisao/la:The Miami Heat would like to follow the Jimmy Butler deal with another ‘significant move’ if possible, per @flasportsbuzz
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
RDAmbition @RDAmbition_
In a brief conference call with Lawrence Frank and Jerry West, Mitch Frankel informed the team that Leonard has formally ruled out the Clippers as a possible destination, narrowing his options to the Lakers and Raptors.
"My Favorite Ring is Always the Next One"