FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jedu ****, imas pare od Halila, Ljubana, Adukora, Nihada,Rijada,Bekica,Pavlovica mislim na plate, plus pare u klubu. Pa dovedi Hadzija 3 top igraca da se bijemo sa Skotima. Ljudi samo hoce pareee, ne gleda vise niko ligu...
'' utorak na srijedu, sve cini se u redu,sve cini se k'o prije, a nista nije''ShofaII je napisao/la:Ovo nam je pjesma i za pojacanja i za prvu utakmiculedesma je napisao/la:Boze daj da budem jak, da mi prodje utorak.
Cifu.tluk je usao u njega, nista od toga hahahahahahAlfredNobel je napisao/la:Daj malo muslimana Hadžija brate
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Inače ti kapitalci jedva čekaju da dodju u nasu ligu...budimo realni tek pred kraj prelaznog roka možemo dovesti nekog kapitalca, koji ne uspuje da ode negdje u inostranstvo, dzabi ti i pare ako imas kad je liga ko ku.ac, sto bi neka klasa od igraca igrala po oranicama u bijeljini, Tuzli, banja luci kad mogu igrati po cvajti, u Turskoj ili Rusiji koje su iznad naase ligr 5 levela...
Bordo bijeli za život cijeli!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemam više kome ni bajram čestitati, jedino Adiloviću i Ahmetu.ShofaII je napisao/la:Cifu.tluk je usao u njega, nista od toga hahahahahahAlfredNobel je napisao/la:Daj malo muslimana Hadžija brate
Puno se Hadžija mota oko srba, samo nek pazi djale da ne završi k'o Ješić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zato što mi imamo ambiciozan projekat i trening centar paša mojBenjolos je napisao/la:Inače ti kapitalci jedva čekaju da dodju u nasu ligu...budimo realni tek pred kraj prelaznog roka možemo dovesti nekog kapitalca, koji ne uspuje da ode negdje u inostranstvo, dzabi ti i pare ako imas kad je liga ko ku.ac, sto bi neka klasa od igraca igrala po oranicama u bijeljini, Tuzli, banja luci kad mogu igrati po cvajti, u Turskoj ili Rusiji koje su iznad naase ligr 5 levela...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sabanovic,Hebibovic,Mustafic,Salcin,Dizdarevic TatarAlfredNobel je napisao/la:Nemam više kome ni bajram čestitati, jedino Adiloviću i Ahmetu.ShofaII je napisao/la:Cifu.tluk je usao u njega, nista od toga hahahahahahAlfredNobel je napisao/la:Daj malo muslimana Hadžija brate
Puno se Hadžija mota oko srba, samo nek pazi djale da ne završi k'o Ješić.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Poredjenja radi... da malo zakuhamo temu.
Jedan, ne mogu reci "propali" Hajduk... ali klub koji finansijski ne moze da prismrdi Zvezdi i Dinamu... i klub koji je u rangu Domžala, Rijeke, Vojvodine itd... plati 500 hiljada eura Slaven Belupu za neko dijete.
A mi težimo ka tome da budemo kao Dinamo i Zvezda... pa eto odprilike da znamo koliko smo udaljeni od toga jos uvijek.
Jedan, ne mogu reci "propali" Hajduk... ali klub koji finansijski ne moze da prismrdi Zvezdi i Dinamu... i klub koji je u rangu Domžala, Rijeke, Vojvodine itd... plati 500 hiljada eura Slaven Belupu za neko dijete.
A mi težimo ka tome da budemo kao Dinamo i Zvezda... pa eto odprilike da znamo koliko smo udaljeni od toga jos uvijek.
-
Inspiracija
- Kontakt:
Raja da li bi vi prije radili u nekoj jakoj firmi za 800 KM-ova ili u nekoj žlj za 1500?
Kapitalci ce doci ako im se daju pare boli njih qrac jel Pofalicki ili Barcelona idu gdje je bolja lova i to je to
Kapitalci ce doci ako im se daju pare boli njih qrac jel Pofalicki ili Barcelona idu gdje je bolja lova i to je to
Imal sanse do 1:50 da se neko pojavi, il' da idem spavat?
Preporuke u inbox
Preporuke u inbox
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Inspiracija je napisao/la:Raja da li bi vi prije radili u nekoj jakoj firmi za 800 KM-ova ili u nekoj žlj za 1500?

@zagor
Zezam se malo ebemu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma sutra kad se vrate nasi objavice i pojacanja koja su u autobusu a krili smo ih u Sloveniji. Jbg nije red da se slikaju u autobusu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Celtic burgiju sprema, a mi kuliramo sa polupostavama i Krstom na dmf!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dje su onaj @kraljdzunglelavovatigrovagazela i onaj @kamuflazirani
Drug nebi tvog pojacanja?
Drug nebi tvog pojacanja?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma ne dodje li niko za 15 minuta odoh spavati.
Ujutro kad se probudim Ibanez Luis potpisao na 3 godine.
Jedino ako umreš u snu i probudiš se u dženetu.ajdohordas je napisao/la:Ma ne dodje li niko za 15 minuta odoh spavati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja bi da repliciram podpredsjedniku, mi se lige prvaka nismo halalili, cak imam uvjerenje da cemo izbaciti Seltika.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Pa jel Beli rekao da dolazi LB od 1.5 miliona ? Jest.joker90 je napisao/la:Jedino ako umreš u snu i probudiš se u dženetu.ajdohordas je napisao/la:Ma ne dodje li niko za 15 minuta odoh spavati.
Znaci on je. Ja zelim vjerovati da je to Ibanez.
-
Historicar
- Kontakt:
Znalo se u januaru da Mujakić odlazi na kraju sezone, znalo se u januaru da je Husref prekrižio Šofranca, te da i on ide na kraju sezone, u aprilu se znalo da će Pidro imati dugotrajnu pauzu i da sa Bekićem neće biti produžen ugovor.Imao je Hadžija sasvim dovoljno vremena, da i uz pomoc svojih veza iz inostranstva, pročešlja tržište i dovede adekvatne zamjene.Nažalost, sedam dana prije Celtica, mi nemamo ni jednog lijevog beka, nemamo osim Lazića, ni jednog adekvatnog stopera, treba nam još i zadnji vezni.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.