Bil glasao za NS i da svojim ocima vidis kako se ukopavaju po brdima?Osim13 je napisao/la:Ma NS vlaška dominacija slijedi
Ja bih, Peja ima auru kao Azor Ahai ne moze mu se odoliti. Dominacija je neminovna.
Moderator/ica: insider
Bil glasao za NS i da svojim ocima vidis kako se ukopavaju po brdima?Osim13 je napisao/la:Ma NS vlaška dominacija slijedi
pa u tom slučaju oni nisu na izbornim listama nego već u rovovimatuzlak1987 je napisao/la: Ja bih, Peja ima auru ne moze mu se odoliti. Dominacija je neminovna.
Sebični, arogantni likovi vladaju SDP-om 20 godina. Narod takve ne voli. I prije smo govorili o tome, nikad se nisu identifikovali sa narodom i zato ga puše i vazda će ga pušit. Da SDA sama sebi ne zabije koji gol ovi ga nikad ne bi zabili. SDA je tako moćna, kao i Bakir, da će nekoj stranci trebati 20 000 godina, kao onoj černobilskoj radijaciji, da ih istrijebi. Bojim se da je većina svjesna toga, i Zlaja, i Željko, i svi drugi koji pokušavaju sad napraviti novi profil pa započeti igricu ponovo. Al bojim se da će se tako sje.bati još više, u očima naroda najviše.tuzlak1987 je napisao/la: Ne moze SDP kod nas kad nismo mi dobri vec lopovski narod. Recimo da je ovo 100 godina nazad sami bi se procistili, zvao bi ih Staljin i ne bi se vratili kao oni lideri KPJ tridesetih godina. Ovdje sada 20 ljudi u SDP 20 godina J*** ideju.
Recimo mozda tu ima i tala izmedju SDA i ljudi u SDP-u, tj. da rade sinhronizovano tacno toliko da u Bosnjackom dijelu Federacije ne dodje do promjene vlasti koja ne bi odgovarala SNSD-u i HDZ-u. Sa druge strane ova ekipa u SDP-u dobije tacno koliko njima treba i svi sretni i zadovoljni.sljivo je napisao/la:Sebični, arogantni likovi vladaju SDP-om 20 godina. Narod takve ne voli. I prije smo govorili o tome, nikad se nisu identifikovali sa narodom i zato ga puše i vazda će ga pušit. Da SDA sama sebi ne zabije koji gol ovi ga nikad ne bi zabili. SDA je tako moćna, kao i Bakir, da će nekoj stranci trebati 20 000 godina, kao onoj černobilskoj radijaciji, da ih istrijebi. Bojim se da je većina svjesna toga, i Zlaja, i Željko, i svi drugi koji pokušavaju sad napraviti novi profil pa započeti igricu ponovo. Al bojim se da će se tako sje.bati još više, u očima naroda najviše.tuzlak1987 je napisao/la: Ne moze SDP kod nas kad nismo mi dobri vec lopovski narod. Recimo da je ovo 100 godina nazad sami bi se procistili, zvao bi ih Staljin i ne bi se vratili kao oni lideri KPJ tridesetih godina. Ovdje sada 20 ljudi u SDP 20 godina J*** ideju.
jes kad bi instagram bio refleksija zivotatuzlak1987 je napisao/la:Maja najbolje prodje od vasVarg je napisao/la:ne ako odes u saudijski las vegas - dzeduPenaltiky je napisao/la:Kamenovali bi ne kroz 5 minuta
Barbarossa je napisao/la:
manjine po državama
Koji je opet manjinski, vjerovatno se misli na državljanstvo ovdje, znaš ti koliko Srba Muslimana obitava u Sarajevu?alan_kardec je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:
manjine po državama
samo što Srbi u BiH nisu manjina nego konstitutivan narod.
A sta je to,biti "konstitutivan"boga ti, ima li taj termin igdje u svijetu osim u BiH...De ga definisi....alan_kardec je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:
manjine po državama
samo što Srbi u BiH nisu manjina nego konstitutivan narod.
Ova srbijanska zastava u Bosni odnosi se na gradjane Srbije koji zive u Bosni, u prvom redu SandzaklijeBarbarossa je napisao/la:
manjine po državama
Konstitutivnost nije nametnuta haubicama i genocidom nego je upisana još u ZAVNOBiH - tamo je Bosna i Hercegovina proglašena državom Muslimana, Srba i Hrvata te ostalih. Mrzim konstitutivnost, ali je ona činjenica koja nije pala sa Marsa. Stvar je bila u tome da je za vrijeme komunizma bilo nebitno da li su na vlasti Džemal ili Branko jer su svi bili Titovi komunisti.Brcanskamalta je napisao/la:Popisao se ja na popis, stvarno stanje na terenu unistavanjem popisnog materijala od strane srba(cinjenica brojem od 250-300 000)i popisivanjem i unosenjem iz srbije(cinjenica dokazana)kaze da je Bosnjaka skoro 58 posto....Znaci u praksi zsjedno sa hrvatima,vi ste manjina...A tu "konstitutivnost"nametnutu haubicama i genocidom zabij si u cmar druze moj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.