2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Looney i Kaminsky isto placeni
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ako Kawhi potpise za LAL, svi pokusaju da se LBJ stavi ispred MJa padaju u vodu, sve i da 4 za redom osvoje 
- camparinho
- Kontakt:
Izasle info ni 10 miliona mu niko nije ponudio. Ja sam uvijek za to da igraci dobiju ugovore, stvarno nemam nista protiv, ali on je sebi upropastio dosta prilika odlaskom u GSW i sad svi GMovi pametno rade: Posto sine Demarcuse volis za MLE igrat, to sam i ponudjeno imas.NEZALAGANJE je napisao/la:Nema vece ku.rve od karme.Odbio je ponudu NOPa od 40mil za 2 god,ako se dobro sjecam,zatim zelio svima vratiti kroz to neko nepostovanje?camparinho je napisao/la:Btw. Jel moguce da bucku niko jos nije ponudio ugovor, ne znam jel mogu ga potpisat, al bi vrlo lako mogao u nekoj ekipi ala Wash zavrsitpotpisom za GS i laganim uzimanjem titule.
Sta se desilo? Nit je osvojio titulu,nit je licio na korisnog igraca,osim na momente i umjesto da sad mirno sjedi i ima 20mil za ovu godinu,cekace neciju crkavicu i Bog zna kakvu ulogu u timu!?
Clutch city be safe rage hard!
Jel Looney imao boljih ponuda, jel bio RFA il URFA. Volio je i on da je dobio 15 m, al ako nije imao ponuda i ovo mu je dobro. Šta je sa Ronda, dobio je 24h da odluči da li će igrat za vet min, haman da nećeClutch je napisao/la:Looney i Kaminsky isto placeni
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam ko normalan i razuman ikad stavlja LBJ ispred Jordana. Ne samo Lebrona, nego bilo koga. MJ je najbolji vanjski igrac u historiji, mozda nekad dodje neko bolji, ali do sad svi ovi sto su puno obecavali u tom smislu, nisu zavrsavali ni blizu njegovog nivoa. Tek se sad vidi kakvo je cudo Michael bio.JHam je napisao/la:Ako Kawhi potpise za LAL, svi pokusaju da se LBJ stavi ispred MJa padaju u vodu, sve i da 4 za redom osvoje
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
RFA je bio, a za ponude nemam pojma. Dobio je godisnje isto novca kao Kaminsky i Richaun Holmes wtf. Ili ga mi svi precijenjujemo, ali vrijedi vise vala. Cudno ako niko nije ni pokusao.Bobadilla je napisao/la:Jel Looney imao boljih ponuda, jel bio RFA il URFA. Volio je i on da je dobio 15 m, al ako nije imao ponuda i ovo mu je dobro. Šta je sa Ronda, dobio je 24h da odluči da li će igrat za vet min, haman da nećeClutch je napisao/la:Looney i Kaminsky isto placeni
Ma cekaju svi dolazak Kawhia, pa onda krecu minimalci.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
U to ko je normalan ko nije ne ulazim, al ima i takvih a i onih koji misle da bi s jednom titulom s Lakersima sad prestigao MJ-a...Tuga, šta ćeš..BuffonGigi je napisao/la:Ja ne znam ko normalan i razuman ikad stavlja LBJ ispred Jordana. Ne samo Lebrona, nego bilo koga. MJ je najbolji vanjski igrac u historiji, mozda nekad dodje neko bolji, ali do sad svi ovi sto su puno obecavali u tom smislu, nisu zavrsavali ni blizu njegovog nivoa. Tek se sad vidi kakvo je cudo Michael bio.JHam je napisao/la:Ako Kawhi potpise za LAL, svi pokusaju da se LBJ stavi ispred MJa padaju u vodu, sve i da 4 za redom osvoje
tim frazier u pistonsima

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
tuff
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Dva najveca centarska kloca jos uvijek bez tima. Cousins i WCS. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Cousins sutra na pregovorima sa Heatom i Pistonsima. Kako stvari stoje, za sada je dobijao samo 5.4 mil MLE od nekih ekipa.Justin je napisao/la:Dva najveca centarska kloca jos uvijek bez tima. Cousins i WCS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
i ne zasluzuje vise
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pogledajte Cousinsa poslije ahilove
Mozda to sto nismo potpisali Dursnta je dobra stvar
Dolazi vam KawhiMElloo je napisao/la:Pogledajte Cousinsa poslije ahilove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kawhi is still meeting with the Clippers tonight or in the morning **** tell me!!! By Perkins
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisam nigdje pročitao da RHJ ostaje u Brooklynu, šta više, čini mi se da sam negdje citao da ga neće ostaviti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bolja je Boston ekipa od Netsa
@melo
Normalno da je dobro, Knicksi odradili odlican posao.
@melo
Normalno da je dobro, Knicksi odradili odlican posao.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.