Lijep ti je san bio haverubelminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ce reci Mortem za ovu bombonu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovog je moguce dovesti, pa momak igro za hnk gorica u svojim najboljim godinama, samo pitanje je kakav je to igrac sadPitar1946 je napisao/la:Lijep ti je san bio haverubelminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ja dajem ruku da necemo zijaniti prvu tekmu od Celtica
Znaci to je ta chamuga sto se sponjala zadnjiih 20 dana.
brunclik Zorica chamuge gorica
brunclik Zorica chamuge gorica
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Nasa skrivena pojacanja ce biti najvece iznenadenje za njih.joker90 je napisao/la:I činjenica da nismo spremni za Celtic može da djeluje kao iznenađenje na njih.
Ne vidljiva pojačanja su najgors po protivnicke ekipd
Ili mozda za sve nas ?joker90 je napisao/la:I činjenica da nismo spremni za Celtic može da djeluje kao iznenađenje na njih.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Mislim da sam prvi ufatio mustuluk za Oboaboanu, ali kako znam da nije jos nista dogovoreno!belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.
duplakruna46 je napisao/la:Evo jedna mahalska, tamnoputi stoper iz Gorice je veoma blizu da potpise!
My bad je sto juce nisu dvojica potpsala, stvarno je tako receno, ali nesto se produzilo, vjetovatno cekaju da se dodje ovdje!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
duplakruna46 je napisao/la:Mislim da sam prvi ufatio mustuluk za Oboaboanu, ali kako znam da nije jos nista dogovoreno!belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.duplakruna46 je napisao/la:Evo jedna mahalska, tamnoputi stoper iz Gorice je veoma blizu da potpise!
My bad je sto juce nisu dvojica potpsala, stvarno je tako receno, ali nesto se produzilo, vjetovatno cekaju da se dodje ovdje!
Samo da priupitam, dali je tamnoputi iz Gorice ili sa Gorice
Igrac kad potpisuje u drugoj drzavi mora se platiti taksa toj drzavi, valjda zato nasi cekaju da se vrate pa da to ozvanice, a Letica nisu svakako smjeli predstaviti u Sloveniji jer su ga prosvercali u autobusu i cijelo vrijeme je bio skriven, inace bi zestoku kaznu platili + te carine i ostalo.
Samo da se vrate sve ce to biti ok.
Samo da se vrate sve ce to biti ok.
Nas bi iznenadilo kad bi dočekali Celtic uigrani i sa igračima na njihovim prirodnim pozicijama. Mislim da će ipak samo Celtic da bude iznenađen, a mi po starom..Zip je napisao/la:Ili mozda za sve nas ?joker90 je napisao/la:I činjenica da nismo spremni za Celtic može da djeluje kao iznenađenje na njih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Uprava napolje, zar nisu nista naucili iz slucaja ADUKOR...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
2 jul kad Hus poceo pricat o odbrani prije priprema , 2 jul , nista , , Znaci na Celtic sa Velkovskim na dm i Dupovcem zvanim sloooooooooow mooootiiiooon i sa dva beka ne znas kojem se ekipa koja zivi od centarsuta vise raduje , ko zna i ako dovedu sta za 3 predkolo lige Evrope na sta ce to licit.Proslo me razocarenje , da nas preuzmu oni iz Emirata nis ne bi ocekivao . Bog te sto kazu za Mujkica se davno znalo , pa taj half je trebo bit zavrsen prije priprema . znali su i za Milosa i Pldru odavno al nista . Hadzija ja ne vjerujem da je do tebe . cim je nama Cardiff plate placo i jos jedna stvar nije mi jasno kolko god smo platili za Milanovica ( koji mi se svidja al nije bilo da gori dan nam treba krilo) i Guzina posebno ako smo sta platili nam nije bio aman potreban ko neka druga mjesta( mislim da bi Guzina sa Ahmetom bio opasnost veca lad bi treabali gamkat 3 boda) zar se za te pare nije mogo dovuc prostojan half prioritet. Ne znam 2 juli šrvo su govorili na priprema ce se pridruziti naglasavanje odbrana , pa onda kad se vratimo i evo opet Sjeverna Koreja , pa recite , imamo nemamo
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 02 jul 2019, 10:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebao je Husref sad na pripremama zamjeniti igracima brojeve da zbunimo skaute Celtica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Jedan je Dz. Uscuplic!ElCartel11 je napisao/la:Trebao je Husref sad na pripremama zamjeniti igracima brojeve da zbunimo skaute Celtica.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Danas godisnje, nece valjda ljudi dan pred tekmu navaliti da uzimaju. 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
znaci to juce je sigurnica a ova je mahalska , jel pod ugovorom taj tamnoputi stoper iz Goriceduplakruna46 je napisao/la:Mislim da sam prvi ufatio mustuluk za Oboaboanu, ali kako znam da nije jos nista dogovoreno!belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.duplakruna46 je napisao/la:Evo jedna mahalska, tamnoputi stoper iz Gorice je veoma blizu da potpise!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja mislim da mu je isteko sad 30.6.2019paulus je napisao/la:znaci to juce je sigurnica a ova je mahalska , jel pod ugovorom taj tamnoputi stoper iz Goriceduplakruna46 je napisao/la:Mislim da sam prvi ufatio mustuluk za Oboaboanu, ali kako znam da nije jos nista dogovoreno!belminhordas je napisao/la:Oboaboana potpisuje danas.duplakruna46 je napisao/la:Evo jedna mahalska, tamnoputi stoper iz Gorice je veoma blizu da potpise!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Panika od katastrofe me lagano fata. Stoper i DM se morao riješiti ranije i uigrati do seltika. Milanovic i Oremus ce ocigledno biti pojacanja, ovi ostali dabogda..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.