FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Jadnimi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jadnimi » 02 jul 2019, 10:17

https://www.transfermarkt.com/godfrey-o ... ler/217656

Current club: Without Club

Od jučer slobodan

Main position : Centre-Back
Other position(s): Defensive Midfield , Left-Back

Usput sam pogledaoo Wonder Sports(agencija), koja vidi ovog momka, ima na lageru i lijevih bekova, kojima sada ističe ugovor.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 02 jul 2019, 10:26, ukupno mijenjano 2 puta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jul 2019, 10:19

Husref neće dopustiti katastrofu! Previše mu je bitan ugled i reputacija kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 jul 2019, 10:29

joker90 je napisao/la:Husref neće dopustiti katastrofu! Previše mu je bitan ugled i reputacija kluba.
Kako ce dopustiti kad je on Sarajevo,to mi je najveca nada.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 02 jul 2019, 10:34

Nemojte o Husrefu opet leba vam.!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 jul 2019, 10:36

Jeste dosadni sa Celticom vise, pa nasa fudbalska A repka ne bi bila sigurna protiv Celtica u dvomecu a kamoli mi, da dovedemo par pojacanja i eto odmah bi nam se kao povecale sanse.

Sklapati ekipu za ligu, da opet osvojimo titulu, da imamo neku konstantu u prvenstvu, ove sezone pokusati u Evropi izboriti play off LE, ali kakve smo srece u izvlacenju sumnjam i u to. Najbitnija je liga, ali isto tako trebamo sto prije dovesti igrace, da smo uigrani za pocetak prvenstva, da odmah napravimo kakvu takvu bodovnu razliku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 jul 2019, 10:43

Jaro taj Niger je odigrao 14 tekmi i vrjedi 650000 po tm u , mislim znam da je slobodan i sve al takvi odu u Tursku , podsjeticu te samo na onog iz Istre . Ja sam mislio sa Namom mozda necemo imat para za odstete al da cemo pokojem bas kvalitetnom igracu moc ponudit platu koju zasluzuju ako odskacu bas kvalitetom.Sudeci da je 2 juli da ni tog Letica nema da se onaj iz Radnika spominje da je kasno uigrat bilo koga sad , i da mi navijaci ne znamo nis od pocetka , nit imamol para , ja sam bio stvarno zagrijan , spominjo Nam Kamp da se zavrsi , konto sam mogu dovest makar ono sto je neophodno al cim su oni se posli sa Husrefom se ganjat oko isplate do pred priprema , pa odjednom nema plata , znal usput iko jesu dosle one lopte sto je obeco Nam , ja ne bi reko, ne znam sve sam ceko i ceko i ceko al ocito je da nes nije u dure , Tan je mozda bio nezainteresovan , al se ne sjecam da pod njim smo ikad imali problem sa platama ili dovodjenjem igraca ovoliki , i ova dupla je vise Tanova , to raja cesto previdi.. Pogledaj samo kojom brzinom i kad su lazni rjesili svoj kadar i to dobrim igracima , velo brzo , do cega je ako nije do para
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 02 jul 2019, 10:46

ElCartel11 je napisao/la:Jeste dosadni sa Celticom vise, pa nasa fudbalska A repka ne bi bila sigurna protiv Celtica u dvomecu a kamoli mi, da dovedemo par pojacanja i eto odmah bi nam se kao povecale sanse.

Sklapati ekipu za ligu, da opet osvojimo titulu, da imamo neku konstantu u prvenstvu, ove sezone pokusati u Evropi izboriti play off LE, ali kakve smo srece u izvlacenju sumnjam i u to. Najbitnija je liga, ali isto tako trebamo sto prije dovesti igrace, da smo uigrani za pocetak prvenstva, da odmah napravimo kakvu takvu bodovnu razliku.
Pa valjda se i ta liga igra zbog necega. To nešto bi trebalo biti pored prestiza i trofeja, nastup u europi. Niko ne kaze da bi izbacili seltik za 2-3 kvalitetna igraca al bi se moglo pokusati nešto napraviti, osim toga ima i nastup u 3 pretkolu, za koje kako stvari stoje necemo biti ni blizu spremni.. Dok ne napravis iskorak u europi nećeš ni dominirati u ligi, to je sigurno..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2019, 11:01

zagorski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Husref neće dopustiti katastrofu! Previše mu je bitan ugled i reputacija kluba.
Pa jel trebao on dovesti igrace?
Jest on budalio sa velkoskim ali ovog puta su drugi zakazali samo to ljudi namjerno nece da vide, sto kaze historicar znalo se prije pola godine ko odlazi i gdje ce ti trebati pojacanja i do danas evo nista nije realizovano jos.
Pola tima mu fali nema veze ovo sa husrefom nikakve.
A i taj celtic jeste veliko ime al su losiji od atalante a prosle sezone se nije u ovako mrtvoj atmosferi docekala utakmica.
Isto ko da svi kolektivno dženazu cekamo a ne pretkolo lige prvaka.
You are someone else I am still right here

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 jul 2019, 11:10

Pa dobro red bi bio da dovedemo tog Boabonu, ipak je Istra zavrsila na 9om mjestu od 10 ekipa.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jul 2019, 11:42

fera je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Pa jel trebao on dovesti igrace?
Jest on budalio sa velkoskim ali ovog puta su drugi zakazali samo to ljudi namjerno nece da vide, sto kaze historicar znalo se prije pola godine ko odlazi i gdje ce ti trebati pojacanja i do danas evo nista nije realizovano jos.
Pola tima mu fali nema veze ovo sa husrefom nikakve.
A i taj celtic jeste veliko ime al su losiji od atalante a prosle sezone se nije u ovako mrtvoj atmosferi docekala utakmica.
Isto ko da svi kolektivno dženazu cekamo a ne pretkolo lige prvaka.
Nije trebao dovesti igrače, ali ako nema na nekoj poziciji igrača nek popuni kvalitetnim igračem iz akademije, kakav je sigurno mali Đokanović. Husrefovi insajderi su nam pisali da je tražio od uprave garant da će dobiti pojačanja i da mu se neće ekipa rasprodati. Ako dopusti da mu se radi na ovaj način, onda mu je bila bitna samo ona klauzula u slučaju otkaza. Naravno da nije još kraj prelaznog roka i na kraju ćemo dati sud, ali priprema za Celtic je više nego neozbiljna, igranje sa vatrom koja bi mogla donijeti našem klubu novu veliku rezultatsku bruku.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 jul 2019, 11:53

Po svemu sudeci, Hodžić na lijevom beku protiv Celtica.Što je još gore, zadnji put je na toj poziciji, u zvaničnoj utakmici, igrao prije više od godinu dana :facepalm: :facepalm:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 jul 2019, 11:58

Strpite se malo,biće sve u redu
ISTINA ZA VEDRANA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 jul 2019, 12:01

Ide kapitalac zadnji dan registracije :rol: :rol: :rol:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 02 jul 2019, 12:02

Ne bih imao ništa protiv da Dušan igra na desnom beku, ali na lijevom beku nam treba pravi lijevi bek :D

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 02 jul 2019, 12:03

ledesma je napisao/la:Pa dobro red bi bio da dovedemo tog Boabonu, ipak je Istra zavrsila na 9om mjestu od 10 ekipa.
Nije Istra, nego Gorica i zavrsili su peti iza Dinama, Rijeke, Osijeka i Hajduka.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 jul 2019, 12:04

Ja ne bih imao nista protiv kad bi Dusan otisao iz naseg kluba, to je Bekic vol.2
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 02 jul 2019, 12:05

Joj mene tuga obuzme kad se sjetim kako sabanovic uvijek pogodi ahmeta u glavu, a onda me dusa zaboli kad se sjetim kako hebib ne moze ustopat lopte a ne ubacit...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 02 jul 2019, 12:06

Na kraju ce sve ovo biti u redu
Ako jos uvijek nije dobro - znaci da jos nije kraj

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 02 jul 2019, 12:10

Ne mogu da vjerujem kako je nekima zinula gu.zica, sta se ocekuje kojeg vraga, ne mogu zamisliti sta ce se traziti sljedece sezone ako odabranimo titulu...

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jul 2019, 12:14

Haver ! je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je nekima zinula gu.zica, sta se ocekuje kojeg vraga, ne mogu zamisliti sta ce se traziti sljedece sezone ako odabranimo titulu...
zinula nam guzica jer hoćemo pravog lijevog beka umjesto dešnjaka hodžića i normalnog stopera umjesto amatera dupovca ? :lol:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.