FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Osim13
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Osim13 » 02 jul 2019, 10:56

Muštuluk
Boateng se queda :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jul 2019, 11:11

xaviesta je napisao/la:Normalno da nema. Pa koliko moraš biti glupav da vjerujes u njegov dolazak.
Sad je najgore doce neko i reci kako Neymar voza upravu i navijače za nos, a istina je da nije bilo ni kontakta ni interesa za njega.
Ovi to ne demantiju jer im odgovara da se Barcelona spominje svaki dan u svim sportskim i ostalim medijima.
U 2019oj godini da neki transfer bude nemoguc. :roll:

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 02 jul 2019, 11:17

sad kad Griezman ode u neki drugi klub hahah

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2019, 11:24

transandino je napisao/la:Nema od neymara nista :crazy: sad njegov ludi otac izjavio
Sto je reko da nece ic danas u Barcelonu pregovarat? Pa normalno da ce demantovat i da nece sad ic dok ne dobije dopustenje za pregovore, covjek je pod ugovorom s PSG, kaznila bi nas FIFA.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jul 2019, 11:32

Normalno da nema veze. Ne znam kome su još mjerilo danas ove protokol izjave koje se daju. Gluposti najveće, sve je danas moguće. Nakon onog transfera Neymara u PSG, sve je moguće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 jul 2019, 12:29

jasmin10 je napisao/la: U 2019oj godini da neki transfer bude nemoguc. :roll:
Kakve veze ima 2019. godina.
Pa bas danas imas teze ostvarivih transfera, mislis da bi prije 15 godina Real dovodio nekog Jovica ispred Kanea?

Ljudi nakon;
x saga sa igračima PSGa vjeruju da ce im šeik pustit zlatnu koku
Nakon sto je Greizman skoro pa igrac Barce vjeruju da ce doc i Neymar
Nakon sto je izvjesno da Suarez 100% ostaje
Dembele ostaje

Masovna derealizacija.
Don't hate what you don't understand.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2019, 12:31

Pa nece izjavit da pregovara dok je pod drugim ugovorom poslodavca lol. Nevezano da li ce doci i li ne, zar vi mislite da Neymar recimo nije vec dogovorio uslove s PSG-om tamo u julu ili junu 2017 godine? Pa sjetite se kad je placena klauzula covjek u roku od dana predstavljen tamo, dakle svi uvjeti su jos davno bili dogovoreni.

Ali ovo to novinari plasiraju nije nikako posteno prema tim klubovima koji vec imaju ugovor s igracem, a i prema ovim sto ga misle kupiti jer bi onda mogli da imaju problema s FIFA i UEFA, time se narusavaju direktno odnosi izmedju klubova.

Medjutim, ako mislite da se to ne pregovara "iza zatvorenih vrata" preko posrednika, naravno da jeste.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2019, 12:37

xaviesta je napisao/la:Bez obzira koliko para imali ne mogu platiti klauzulu za Neymara, fact.
A i bezveze se razglaba o tome, Neymar je zlatna koka. O Dembeleu i nekim potencijalima ne bih ni govorio, kada je Neymar dolazio u Barcelonu nisi mogao reći da je bolji od Goetzea a da te vrsni fudbalski poznavaoci ne ismiju. Vidimo gdje je danas jedan a gdje drugi.
Evo ti tvoj post iz 2017 pa da vidis da je danas sve moguce. Cuj ne mogu platiti klauzulu :lol:

Salu na stranu, svi smo tog ljeta sumljali u njegov odlazak, a covjek davno imao predugovor sastavljen sa parizanima. :kafa:
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jul 2019, 12:38

Neko zainteresovan za opkladu ?

Ako Neymar dođe ja napuštam forum, ako ne dođe neko od vas ga napušta, zauvijek dakako ?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2019, 12:41

Rajaz je napisao/la:Neko zainteresovan za opkladu ?

Ako Neymar dođe ja napuštam forum, ako ne dođe neko od vas ga napušta, zauvijek dakako ?
Sto bi napustali forum, jedva bi cekao da pocne nova sezona :kafa: :mrgreen:
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2019, 12:51

Evo smijem ja. I neka bude napustanje samo ove teme, ne foruma.
A ako ode u neku drugu ekipu ovo ljeto, opklada se ponistava.

Dogovoreno?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jul 2019, 12:57

xaviesta je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: U 2019oj godini da neki transfer bude nemoguc. :roll:
Kakve veze ima 2019. godina.
Pa bas danas imas teze ostvarivih transfera, mislis da bi prije 15 godina Real dovodio nekog Jovica ispred Kanea?

Ljudi nakon;
x saga sa igračima PSGa vjeruju da ce im šeik pustit zlatnu koku
Nakon sto je Greizman skoro pa igrac Barce vjeruju da ce doc i Neymar
Nakon sto je izvjesno da Suarez 100% ostaje
Dembele ostaje

Masovna derealizacija.
Uozbilji se. Taman je iko pomislio da je moguce da Neymar ode u PSG, Ronaldo u Juve, Mbape da izabere PSG ispred Reala...
Ja se nadam cigo nece doci ali da ima Sanse da dodje, ima.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jul 2019, 13:01

Evander je napisao/la:

Evo smijem ja. I neka bude napustanje samo ove teme, ne foruma.
A ako ode u neku drugu ekipu ovo ljeto, opklada se ponistava.

Dogovoreno?
Kamilica, ali ok, imamo dogovor

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 jul 2019, 13:05

leorey je napisao/la:Pa nece izjavit da pregovara dok je pod drugim ugovorom poslodavca lol. Nevezano da li ce doci i li ne, zar vi mislite da Neymar recimo nije vec dogovorio uslove s PSG-om tamo u julu ili junu 2017 godine? Pa sjetite se kad je placena klauzula covjek u roku od dana predstavljen tamo, dakle svi uvjeti su jos davno bili dogovoreni.

Ali ovo to novinari plasiraju nije nikako posteno prema tim klubovima koji vec imaju ugovor s igracem, a i prema ovim sto ga misle kupiti jer bi onda mogli da imaju problema s FIFA i UEFA, time se narusavaju direktno odnosi izmedju klubova.

Medjutim, ako mislite da se to ne pregovara "iza zatvorenih vrata" preko posrednika, naravno da jeste.
Ja mislim da nije posteno ni prema novinarima što se pregovara iza zatvorenih vrata..
Volim te Bosno!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2019, 13:05

Gerard Romero: "Možda malo kasnim za ostalim, ali sada i meni dolazak Neymara i Antoinea Griezmanna izgleda moguć. Također, čini mi se da će Dembélé i Coutinho napustiti klub (tako mi se čini sada, moguće je da griješim, ali imam takav osjećaj). Ovo će biti prava ludnica."
Mediji u Španiji pišu da transfer de Ligta u Juventus ipak nije završen, Ajax će tražiti 75M eura za njega, dok je Juventus već dao velike plate Rabiotu i Ramseyu a žele dovesti i Pogbu, trebat će im 200M eura za ta 2 igrača. Barcelona to zna i zbog toga ne želi da diže svoju prvobitnu ponudu
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2019, 13:19

Barcelona i Bayern pregovaraju oko Dembelea.
Ponudjeno 70 miliona eura, prva ponuda odbijena.

Ajde Bavarci, ponudite stoju i da se ne peglamo :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 jul 2019, 13:21

leorey je napisao/la:
Evo ti tvoj post iz 2017 pa da vidis da je danas sve moguce. Cuj ne mogu platiti klauzulu :lol:

Salu na stranu, svi smo tog ljeta sumljali u njegov odlazak, a covjek davno imao predugovor sastavljen sa parizanima. :kafa:
Da išta znaš ko sto ne znas bio bi svjestan da PSG nije platio klauzulu.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 jul 2019, 13:26

jasmin10 je napisao/la: Uozbilji se. Taman je iko pomislio da je moguce da Neymar ode u PSG, Ronaldo u Juve, Mbape da izabere PSG ispred Reala...
Ja se nadam cigo nece doci ali da ima Sanse da dodje, ima.
Jedini transfer koji je izgledao i sada izgleda nerealno je upravo Neymarov, zato su jos manje realne šanse da se vrati.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2019, 13:33

Meni jedino sto je neralno je Neymarov ostanak u PSG-u. Ocito je da je tu ljubav pukla, obostrano.
E sad, da li ce zavrsiti u Barceloni ili Realu ili negdje u Engleskoj, vidjet cemo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 jul 2019, 13:46

xaviesta je napisao/la:
leorey je napisao/la:

Da išta znaš ko sto ne znas bio bi svjestan da PSG nije platio klauzulu.
Nije bolan poenta koliko su platili vec to da je u tom trenutku najtrazeniji igrac na svijetu, u svojoj 25 godini ni dvije godine nakon triplete, a ni godinu nakon potpisivanja novog ugovora otisao iz velike Barcelone, i to u jedan realno za Barcelonu mali klub, u Francusku ligu. I naravno da niko nije ni sanjao da ce to da se desi.

Reci u nogometu da je nesto nemoguce u 2019 godini je neozbiljno, da ne kazem bezobrazno. On ako zeli ici iz kluba on ce to uraditi sigurno, mozda ne ovo ljeto, ali ce 100 % napustiti klubu. Pogotovo sto je rijec o igracu kao sto je Neymar sa najboljim PR-om na svijetu. Kazem ukoliko je to njegova zelja, nevezano gdje ode.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.