FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jebote ovdje samo neka negativa.
ma jok , biće pozitiva.
ideš na megdan celticu sa hodžićem i dupovcem.
možda i sa krletom na dmc
ideš na megdan celticu sa hodžićem i dupovcem.
možda i sa krletom na dmc
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hahahahha, otkud meni onda Istra? U sta sam ja gledo hahahah znam da su zeleni dresovi i zuti u obojih.ultrasegamega je napisao/la:Nije Istra, nego Gorica i zavrsili su peti iza Dinama, Rijeke, Osijeka i Hajduka.ledesma je napisao/la:Pa dobro red bi bio da dovedemo tog Boabonu, ipak je Istra zavrsila na 9om mjestu od 10 ekipa.
Hajd dobro je onda, mozda bude od njega nesto
Gledo sam malo na yt
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Daj boze da je negativa samo nego cmizdre 24 sata prave zenturaceKockoglavi je napisao/la:Jebote ovdje samo neka negativa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne trazim pojacanja u rangu Benke, nemam pojma mozemo li ni ne mozemo li takve igrace dovesti.Haver ! je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je nekima zinula gu.zica, sta se ocekuje kojeg vraga, ne mogu zamisliti sta ce se traziti sljedece sezone ako odabranimo titulu...
Trazim samo, da igraju najbolji i na svojoj prirodnoj poziciji igraci. Zasto da Sabanovica držimo na klupi? Zbog Hebiba? Sa cim nas je Hebib zaduzio, da ga trpimo na i tako njegovoj neprirodnoj poziciji?
Idemo dalje ako Krste ne moze igrati napadaca ili ofanzivnog veznog kao ni krilo, onda ga das na klupu i ubacujes u igru u drugom poluvremenu, a ne da zauzima mjesto na DM mladom Djokanovicu recimo.
Mali Salcin koji bi mogao biti zlatna koka, ceka da se na njegovoj poziciji izredaju i Krste i Tatar, kojima to nije prirodna pozicija, a sasvim logicnije bi bilo, da je malac tu drugi izbor, zamjena za Rahmana.
Onda stoperski par, znamo da Dupovac nema pojma tu, zasto se ne uigrava Kurdic, kad vec nema pojacanja? Kurdic barem moze napredovati uz Lazica, dok Dupovac ne moze i trebao bi biti 4 izbor na stoperu.
Ima jos toga, ali ovo su neke osnovne stvari i pitanja k9ja bi postavio strucnom stabu.
Za ne dolazak igraca pravovremeno se moze kriviti sportski segment na celu sa Hadzijom. Ali bolje da dovedu ciljana i kvalitetna pojacanja nego nesto na brzinu. Imaju jos vremena ali ne puno...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dje ba zapelo? Guzva na granici? 
Ili ce bas ova postava sa priprema igrati vs Celtic?
Ili ce bas ova postava sa priprema igrati vs Celtic?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
zagor1987 je napisao/la:Daj boze da je negativa samo nego cmizdre 24 sata prave zenturaceKockoglavi je napisao/la:Jebote ovdje samo neka negativa.
slazem se to za đokanovica a ima jos primjera igraca koji bi morali igrati kao sabanovic ili salcin ciju ce minutazu vjerovatno gavric preuzeti. Samo po meni su vise zakazali ostali segmenti u klubu nego husref jer realno on nije uradio nista sto vec prije nismo vidjeli od njega.joker90 je napisao/la:Nije trebao dovesti igrače, ali ako nema na nekoj poziciji igrača nek popuni kvalitetnim igračem iz akademije, kakav je sigurno mali Đokanović. Husrefovi insajderi su nam pisali da je tražio od uprave garant da će dobiti pojačanja i da mu se neće ekipa rasprodati. Ako dopusti da mu se radi na ovaj način, onda mu je bila bitna samo ona klauzula u slučaju otkaza. Naravno da nije još kraj prelaznog roka i na kraju ćemo dati sud, ali priprema za Celtic je više nego neozbiljna, igranje sa vatrom koja bi mogla donijeti našem klubu novu veliku rezultatsku bruku.fera je napisao/la:Pa jel trebao on dovesti igrace?zagorski je napisao/la: Kako ce dopustiti kad je on Sarajevo,to mi je najveca nada.
Jest on budalio sa velkoskim ali ovog puta su drugi zakazali samo to ljudi namjerno nece da vide, sto kaze historicar znalo se prije pola godine ko odlazi i gdje ce ti trebati pojacanja i do danas evo nista nije realizovano jos.
Pola tima mu fali nema veze ovo sa husrefom nikakve.
A i taj celtic jeste veliko ime al su losiji od atalante a prosle sezone se nije u ovako mrtvoj atmosferi docekala utakmica.
Isto ko da svi kolektivno dženazu cekamo a ne pretkolo lige prvaka.
Sreca nam je velika sto preskacemo drugo pretkolo i do tad ima vremena da se sve poslozi.
Sto se mene tice nek halale skroz europu al da se za ligu napravi ekipa kako treba jer ova odbrana trenutna ni u nasoj ligi ne bi izgledala solidno.
Ja vjerujem stvarno da ce doci to sve na svoje i da ce se dovesti prava pojacanja al ima stvari sa kojim se ne slazem kad je u pitanju politika kluba ali necu da crnjacim nije vrijeme za to.
You are someone else I am still right here
@Elcartel11 i ja sam tog misljenja za izmišljene pozicija, nisam za to pogotovo ne po pitanju Krste, iako mi je mnogo drag kao igrac, al ovako ne moze logicno. Samo kazem kod dovodjenja igraca da su mnogima porasli apetiti, a mi kao klub (jos uvijek) nismo u stanju da dovodimo takve igrace, a pogotovo sto sama liga odbija takve igrace, al postoji da mogucnost da se ubode sa nekim "anonimusum" pa da se stvore neki Lazic ili Tatar
Fk North Korea
nikakve komunikacije sa navijacima apsolutno, nit znas ista sa njihovih sastanaka , nit si nacisto ko ulaze sta sve sto saznamo iz medija a , i Cardiff plate i to sam ja licno iz medija sazno , kupis clansku jedino sto ti posalju kad potpisu koga i to nekad saznam prije iz medija, izbjegavaju barem uprava medije ko kugu od duple a o svacem se imaju izjasnit od tad .Mi ovdje nagadjamo stanje ima ma od drugih pregovora sa Husom. Marketing i video sluzba fk Sarajevo je za klub koji ima navijaca po cjeloj BiH i svjetu . i ima navijace koji ustanu i prvo citaju info u vezi Sarajeva. Nema nista da oni rade snimaju neke intervijue sa igracima , , reklamiraju klub da privlace i navijace i sponzore. to je sve nes sus mus ne znas sta da mislis vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sta je ovo termin sad 19:45.Bit ce da su fulili nasi na ovoj najavi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa i prvobitni je bio 19.45hmiky_hz je napisao/la:Sta je ovo termin sad 19:45.Bit ce da su fulili nasi na ovoj najavi?
Jbg onda su ovi prije lupalitm01hzne je napisao/la:Pa i prvobitni je bio 19.45hmiky_hz je napisao/la:Sta je ovo termin sad 19:45.Bit ce da su fulili nasi na ovoj najavi?
Sada je i zvanično poznat datum i vrijeme odigravanja obje utakmice, a prvi meč igrat će se na stadionu Asim Ferhatović Hase, 9. jula sa početkom od 20:45h.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A sta to mi kao navijaci treba da znamo?paulus je napisao/la:Fk North Koreanikakve komunikacije sa navijacima apsolutno, nit znas ista sa njihovih sastanaka , nit si nacisto ko ulaze sta sve sto saznamo iz medija a , i Cardiff plate i to sam ja licno iz medija sazno , kupis clansku jedino sto ti posalju kad potpisu koga i to nekad saznam prije iz medija, izbjegavaju barem uprava medije ko kugu od duple a o svacem se imaju izjasnit od tad .Mi ovdje nagadjamo stanje ima ma od drugih pregovora sa Husom. Marketing i video sluzba fk Sarajevo je za klub koji ima navijaca po cjeloj BiH i svjetu . i ima navijace koji ustanu i prvo citaju info u vezi Sarajeva. Nema nista da oni rade snimaju neke intervijue sa igracima , , reklamiraju klub da privlace i navijace i sponzore. to je sve nes sus mus ne znas sta da mislis vise
Ovde kad je svaka informacija procurila, klubu je na nos izaslo zbog toga.
Jel to treba da klub svaki put obajvi na zvanicnoj skim pregovaramo? Kako je tekao razgovor? Ko je povukao a ko potegnuo?
Opet ponavljam previse puta, puno mi toga sebi uzimamo za pravo, a klub nam kupio stranac koji je jedva Bosnu mogao naci.
A mi smo sjedili, i gledali kako vrlo malo ljudi kupuje udjele.
Tako da, manite se te price.u klubu su ljudi koji zele dobro klubu i ako oni smatraju da treba raditi u tisini(a to sno svi ovde govorili kad smo bas suprotno radili) ja ih podrzavam.
Klub funkcionise kako funkcionise, nase je da punimo stadione pa bi se onda mesta mogli i pitati.
Kupis sezonsku, clansku i uzivas druze bgmi u novoj tituli aBd.
Sutra aBd djetetu svom da pricamo kako se nikad nismo radovali vise nego golu Handzica protiv Radnika na Kosevu, itd...
Mozda 19:45 po njihovom racunanju...miky_hz je napisao/la:Sta je ovo termin sad 19:45.Bit ce da su fulili nasi na ovoj najavi?
Prva utakmica između Sarajeva i Celtica igra se narednog utorka na Koševu od 19:45 sati, a već od danas navijači bh. prvaka mogu kupiti ulaznice za ovaj meč.
Bordo tim je na zvaničnoj stranici objavio da se utakmice mogu kupiti od danas u prostorijama Fan Shopa svakim radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 9 do 16 sati.
Cijene ulaznica su: Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina Istok 12/10 KM, Tribina Zapad 15/12 KM, a za djecu do 14 godina ulaznica je 2 KM. Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ostvaruju popust na iznos cijene pojedinačne ulaznice. Za utakmicu važe sezonske ulaznice 2019/20 i aktivne bijele članske karte.
Bordo tim je na zvaničnoj stranici objavio da se utakmice mogu kupiti od danas u prostorijama Fan Shopa svakim radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 9 do 16 sati.
Cijene ulaznica su: Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina Istok 12/10 KM, Tribina Zapad 15/12 KM, a za djecu do 14 godina ulaznica je 2 KM. Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ostvaruju popust na iznos cijene pojedinačne ulaznice. Za utakmicu važe sezonske ulaznice 2019/20 i aktivne bijele članske karte.
Ii ovo poređenje sa sjevernom korejom isto ide na ku.rac, kao i ovi antihusref mitovi, pokupili seljacke fore sa teme strumfova, sto se kod njih pise u vezi uprave i mita o osimu. Ko smo mi da imamo uvid u finansije kakvd su to nebuloze i u svijetu fudbala se sve svodi na medijsko spekulisanje. Kad nesto bude zvanicno bit ce i objavljeno. Ako hoces da se pitas bujrum kad se otvori konkurs za posao u klubu ili kupi par preostalih dionica pa trazi izvjestaj na revers.
eto me istoče 
Ima li jos istoka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.