sine ajd spavaj i sanjaj Xavija, Dinha, Messia..boli me kita za barcom i kad je ko bolji bio..zzzzzzzzzzzzzzzzzAndres je napisao/la:Do neki dan ste pricali da je Xavi poceo igrati fubal tek prije 3 godi, jer priej toga je bio Ronnie, pa sad odjednom Xavi , de se odluci jel Xavi il Messi ??? Barca igraca kao sto je Xavi svake trece godine izbaci !Samo sto sada Xavi ima predobre saigrace i monstume u napadu sta nije imao prije 7- 8 god !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
ja sam uvijek govorio da je Xavi najbolji igrač Barcelone a to da takvog igrača izbace svake 3 godine okači mačku o rep jer Xavi Hernadez je najbolji veznjak kojeg ste imali u svojoj historiji...i stvarno se Vilja,Krkić nemogu porediti sa prijašnjim napadačima Barcelone...Andres je napisao/la:Do neki dan ste pricali da je Xavi poceo igrati fubal tek prije 3 godi, jer priej toga je bio Ronnie, pa sad odjednom Xavi , de se odluci jel Xavi il Messi ??? Barca igraca kao sto je Xavi svake trece godine izbaci !Samo sto sada Xavi ima predobre saigrace i monstume u napadu sta nije imao prije 7- 8 god !
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A na Bernabeuu u uzvratu u 30-i nekoj minuti vec bilo 4-0 za Realjuznjak> je napisao/la:Ta tekma ko da je jucer bilagledao sam je na DSF-u ,inace Zaragoza vas je i prije par godina pobjedila u Kupu 6-1 ako se dobro osjecam
doduse Zaragoza je velikan kada je Kup u pitanju i nadam se da ce ostati u Primeri.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ako nista najveci je strucnjak svih vremena , koji nogomet ima u noktu malog prsta !Los_Blanos2 je napisao/la:strucnjak tvrdi.Portillo je napisao/la:Ni on sam ne zna, onako, subjektivna procjenarobovi88 je napisao/la: de mi molim te reci zbog čega ???
Kad nesto kazes, to treba necim i potkrijepit, a ne lupat ko Maksim po diviziji.Andres je napisao/la: Ako nista najveci je strucnjak svih vremena , koji nogomet ima u noktu malog prsta !
btw. Capello je veci od Fergusona!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- legenda reala
- Kontakt:
tad je cicinho dao onu golčinu ,ja mislim ,ja se sjećam većine utakmica reala ,jer sam u poslijednih sedam ,osam godina odgledao većinu utakmica reala koje je igrao što kup što liga što LP , stvarno bi voli znati tačan broj odgledanih utakmica realaPortillo je napisao/la:A na Bernabeuu u uzvratu u 30-i nekoj minuti vec bilo 4-0 za Realjuznjak> je napisao/la:Ta tekma ko da je jucer bilagledao sam je na DSF-u ,inace Zaragoza vas je i prije par godina pobjedila u Kupu 6-1 ako se dobro osjecam
doduse Zaragoza je velikan kada je Kup u pitanju i nadam se da ce ostati u Primeri.
Jedan gol falio ta prodjemo i nismo dali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne budi humoristican.Ferguson je isto sto i Phil Jackson u NBA !Portillo je napisao/la:Kad nesto kazes, to treba necim i potkrijepit, a ne lupat ko Maksim po diviziji.Andres je napisao/la: Ako nista najveci je strucnjak svih vremena , koji nogomet ima u noktu malog prsta !
btw. Capello je veci od Fergusona!
Ma glupe su te rasprave, u svijetu postoji trenutno dvadesetak vrhunskih trenera, i porediti tu ko je bolji od koga je glupo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nije niko Andresu kriv sto je npr. jedan Gago bolji od citave Barcine ekipe
cini mi se da je te sezone Zaragoza je izbacila i barcuPortillo je napisao/la:A na Bernabeuu u uzvratu u 30-i nekoj minuti vec bilo 4-0 za Realjuznjak> je napisao/la:Ta tekma ko da je jucer bilagledao sam je na DSF-u ,inace Zaragoza vas je i prije par godina pobjedila u Kupu 6-1 ako se dobro osjecam
.
- legenda reala
- Kontakt:
sad nešto razmišljam ,i naumpade mi da je on nekad u utakmici dao šest golova i da je uz to još promašio i penal ,ali nisam siguran ,a čini mi se da je i Klaivert imao nešto slično tako kao i ona ,zna li neko za ovoPortillo je napisao/la:
Koliko je samo puta ovaj covjek publiku sa Bernabeua digao na noge. Nikada necu zaboraviti onaj njegov gol Barci u pobjedi od 3-0. Gracias Moro!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mislim da je to ipak CRBrnjoo je napisao/la:Nije niko Andresu kriv sto je npr. jedan Gago bolji od citave Barcine ekipe
jest...u 1/4 (4:2 i 1:2)a polufinalu ove famozne utakmice...još kad se sjetim šta je fenomene promašio u drugom poluvremenucatalonia je napisao/la:cini mi se da je te sezone Zaragoza je izbacila i barcuPortillo je napisao/la:A na Bernabeuu u uzvratu u 30-i nekoj minuti vec bilo 4-0 za Realjuznjak> je napisao/la:Ta tekma ko da je jucer bilagledao sam je na DSF-u ,inace Zaragoza vas je i prije par godina pobjedila u Kupu 6-1 ako se dobro osjecam
- legenda reala
- Kontakt:
niko ovo da mi odgovori ,za morientesa i klaiverta ,nemoguće da se niko ne sjeća ili se ovo nije ni desilo ,možda sam ja nešto zamijenio ,ali ja bi se zakleo da je nešto ovako se desilo ,zna li ikolegenda reala je napisao/la:sad nešto razmišljam ,i naumpade mi da je on nekad u utakmici dao šest golova i da je uz to još promašio i penal ,ali nisam siguran ,a čini mi se da je i Klaivert imao nešto slično tako kao i ona ,zna li neko za ovoPortillo je napisao/la:
Koliko je samo puta ovaj covjek publiku sa Bernabeua digao na noge. Nikada necu zaboraviti onaj njegov gol Barci u pobjedi od 3-0. Gracias Moro!
valjda portiljo ovo zna ,
znam da je Morientes dao 5 golova pa mu dali da šuta penal...izbacio je loptu van stadiona
Toga se i ja secam,protiv Las Palmasa 7:0 su pobedili.Raul_64 je napisao/la:znam da je Morientes dao 5 golova pa mu dali da šuta penal...izbacio je loptu van stadiona
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
ma znam ja da se ti sjećaš devile ,i meni nešto naumpalo ali nisam siguran ,evo nešto sam našao ,vjerovatno je to ovo:
n 2001–02, Real failed to win the league, losing out to Valencia. However, Morientes continued his scoring form, scoring 18 league goals in only 25 starts, with six substitute appearances. He also scored five goals in Real's 7–0 demolition of UD Las Palmas, missing out on a double hat trick after missing from the spot late in the match. He finished second in the top scorers list for the season, tied with Patrick Kluivert and behind Deportivo de La Coruña's Diego Tristán.
n 2001–02, Real failed to win the league, losing out to Valencia. However, Morientes continued his scoring form, scoring 18 league goals in only 25 starts, with six substitute appearances. He also scored five goals in Real's 7–0 demolition of UD Las Palmas, missing out on a double hat trick after missing from the spot late in the match. He finished second in the top scorers list for the season, tied with Patrick Kluivert and behind Deportivo de La Coruña's Diego Tristán.
Apsolutno se slazempreko pristupa igrača...pobjedili smo na Riazoru možemo onda vala osvojiti i taj kup....sve jednom mora prestati...pa čak i Atletikov post protiv Reala
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Meni na um padaju samo dva igraca sa 6+ golova od boljih igraca.Afonso Alves pre nekoliko sezona za Herenven kada je dao 7,te Ronaldo mislim 94 za Cruzeiro kada je dao 6.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja sam rekao da je dao nešta puno i da je promašio penal , pa sam pitao nisam bio siguran jel dao pet ili šest golova kao i za klaiverta ,a sjećam se i ja alvesa ,a sad ga nigdje skroz propo ,jel još u Midelsbroughu ili negdje drugoDevil je napisao/la:Meni na um padaju samo dva igraca sa 6+ golova od boljih igraca.Afonso Alves pre nekoliko sezona za Herenven kada je dao 7,te Ronaldo mislim 94 za Cruzeiro kada je dao 6.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.