FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja pozdrav, da vas pitam samo, koliko mogu uzet karata na jednu clansku kartu ?! 2 bih trebao 
Sarajevo ljubavi moja.
Meni je ovo bas furka, ne samo da cemo mi kupovati , nego i skotiTesto je napisao/la:šal za uspomenu na baš tu tekmu.MortemHz je napisao/la:Ovo su mi preglupe stvari, ja da imam navijački šal na kojem je moj klub i neki lijevi.. maja je fina, pristojnaMemara je napisao/la:
uobičajeno u evropi.
dodatni način da se puni kasa fan shopa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bilo bi dobro, fino pojacanjebelminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bordo FanShop nije lud da predstavi nove dresove
sljedeće idu džepne maramice al zelene

sljedeće idu džepne maramice al zelene
toliko o strategiji o nedovođenju igrača preko 28belminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 jul 2019, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
500+ minuta odigrao za šampiona RumunijeAngelDiMaria je napisao/la:Bilo bi dobro, fino pojacanjebelminhordas je napisao/la:Mate Maleš je također blizu navodno potpisa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mate Malesa se sjecam iz Rijeke. Zajedno s Benkom igro, kad su igrali EL. Ja mislim da igra zadnjeg veznog. Ako je istina, to je dobro pravo. Iskusan igrac.
CMF i DMF izgledaStroj1946 je napisao/la:Mate Malesa se sjecam iz Rijeke. Zajedno s Benkom igro, kad su igrali EL. Ja mislim da igra zadnjeg veznog. Ako je istina, to je dobro pravo. Iskusan igrac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste i centralni mada možda bude kod nas i golmantm01hzne je napisao/la:CMF i DMF izgledaStroj1946 je napisao/la:Mate Malesa se sjecam iz Rijeke. Zajedno s Benkom igro, kad su igrali EL. Ja mislim da igra zadnjeg veznog. Ako je istina, to je dobro pravo. Iskusan igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Jeste i centralni mada možda bude kod nas i golmantm01hzne je napisao/la:CMF i DMF izgledaStroj1946 je napisao/la:Mate Malesa se sjecam iz Rijeke. Zajedno s Benkom igro, kad su igrali EL. Ja mislim da igra zadnjeg veznog. Ako je istina, to je dobro pravo. Iskusan igrac.
Tunel ide ispod Goricebelosevic23 je napisao/la:Mogli su mu samo zubi biti vidjeni u tunelu na CiglanamazeRoberto je napisao/la:dolazi na Kosevo ubrzo, vidjen u tunelu na Ciglanama prije pet minutaadi3125 je napisao/la:Sta je sa ovim stoperom iz Gorice sto se povezuje sa nama??
Pitam ovoga iz Gorice dali dolazi kod nas,on mi odgovara "what are they offering" 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Reci mu da se ne zayebaje nego da dođe izginućemomiky_hz je napisao/la:Pitam ovoga iz Gorice dali dolazi kod nas,on mi odgovara "what are they offering"
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bit ce da smo na cekanju.BordoSarajevo je napisao/la:Reci mu da se ne zayebaje nego da dođe izginućemomiky_hz je napisao/la:Pitam ovoga iz Gorice dali dolazi kod nas,on mi odgovara "what are they offering"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MortemHz je napisao/la:Jeste i centralni mada možda bude kod nas i golmantm01hzne je napisao/la:CMF i DMF izgledaStroj1946 je napisao/la:Mate Malesa se sjecam iz Rijeke. Zajedno s Benkom igro, kad su igrali EL. Ja mislim da igra zadnjeg veznog. Ako je istina, to je dobro pravo. Iskusan igrac.
vidi 1:41, 1:48..
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 02 jul 2019, 17:15, ukupno mijenjano 9 puta.
Reci ti njemu; da mu je Mortem porucio da se nosi u 3 pi.zde materne, eto toliko i not yet
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sarajevo će susretom protiv sjajnog škotskog tima otvoriti novu sezonu, a asusret na Koševu svakako da privlači mnogo pažnje kako javnosti tako i ljubiteja fudbala.
U klubu iz Titove 38b se nadaju punom stadionu, a za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj susret uživo obezbijeđen je direktni tv prenos.
Utakmicu između Sarajeva i Celtica ćete moći pratiti na platformi Moja Tv u utorak sa početkom u 19:45 sati.

U klubu iz Titove 38b se nadaju punom stadionu, a za sve one koji ne budu u mogućnosti da prate ovaj susret uživo obezbijeđen je direktni tv prenos.
Utakmicu između Sarajeva i Celtica ćete moći pratiti na platformi Moja Tv u utorak sa početkom u 19:45 sati.
Hahahahahahah. Evo i ja bas gledam cuj na Moja TV
kakve mi debile imamo u onoj upravi 
Niko nek ne dođee, **** ti sunce krvavo! 
Iza nicka @belminhordas isto kao da je Nedzad Fazlija. Sve promasi covjek sto napisa 
Dogovaraju se još lafo, ja mislim da je to završeno. Čim je napisao ne još.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], BungaBum, nedimmmm1337, Vanja8 i 27 gostiju.