zeRoberto je napisao/la:
Završeno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Taribo West sleeps with the fishes!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Isto je i meni vjeruj, pun mi je ku*ac pljuvanja nasih ljudi i svetih krava o kojim ne smijes rijeci rec.SarajevoJeBordo je napisao/la:Druže, krenem napisati nešto, al izbrišem, pa opet kontam hoćul šta ozbiljno, al izbrišem, jer ne vrijedi.simidobar je napisao/la: Ne sekiram se ja za takve poput tebe, ako se vijetnamac naljuti, pa nas ostavi a od Bosne Visoko napravi Sarajevo City imace odma navijace koji su bili uz njega od prvog dana.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
UltraSA je napisao/la:Kakvi debili
- Osttribine
- Kontakt:
Mislim da nisi u pravu, za Celtic ce vaziti ova nova sezonska koja se vec od danas moze naruciti, ali mi to radimo preko firme, nas dvadesetak sa Istoka, Zapada i Sjevera te nas karte zaista izadju povoljno, bilo kako bilo svakako zelim da imam ulaznicu pojedinacnu za ovu tekmu, jer ovakve tekme nisu česte u BiHJadnimi je napisao/la:Pa ova koju imaš važi za Seltika, a za ove u drugom kolu će važiti ova novaOsttribine je napisao/la:Istoka nece biti dalje od petka vjerujem, maloprije sam kupio tri komada i ako cu i sezonsku sedmu u nizu uzeti ovih dana, ali neka, ne dolazi Celtic svaki dan u BiHamypitar je napisao/la:
Istoka neće biti dan prije utakmice,zapamti sto sam ti napisao..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jao logike, najbolje bi bilo onda da se ukinu prijenosi skroz, pa nek gledaju utakmice samo oni koji dodju na stadion... ne da mi se raspravljati, al ne mogu da vjerujem kakvih mediokriteta ovdje ima...
Da je na Bht utakmica, utakmicu bi gledalo puno više ljudi, a to mnogo znaci za promociju kluba. A sta je sa ljudima koji su stariji, bolesniji, siromasni da bi imali odvojiti za kartu, daleko žive itd... ono nanijetilo otići na utakmicu i nek niko drugi ne gleda.
Da je na Bht utakmica, utakmicu bi gledalo puno više ljudi, a to mnogo znaci za promociju kluba. A sta je sa ljudima koji su stariji, bolesniji, siromasni da bi imali odvojiti za kartu, daleko žive itd... ono nanijetilo otići na utakmicu i nek niko drugi ne gleda.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ništa izgleda..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Laž je za njega.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne razumijem te? Budući da ja nikad nikog našeg nisam pljuvao i ne kontam ko ti brani da nekoga kritikuješ? Npr. tebi je Husref nedodirljiv, ja sam njega kritikovao, nikada ga nisam nazvao debilom, idiotom, na satiričan način sam pisao o njegovim vratolomijama s pozicijama i o načinu kako ga npr. tipovi poput tebe doživljavaju. Dok ti recimo nekoga nazivaš "debilom" a istovremeno ti smeta što se tvoj idol kritikuje. I da se razumijemo, ja nemam idola, nemam ikonu, moja ikona je FK SARAJEVO i ja sam uvijek kritikovao ko god je radio nešto na štetu kluba. A ti druže ne znaš kritikovati, tvoj realni intelektualni domet je da nekoga nazivaš "debilom" i optužuješ druge za sve ono što si ti sam.simidobar je napisao/la:Isto je i meni vjeruj, pun mi je ku*ac pljuvanja nasih ljudi i svetih krava o kojim ne smijes rijeci rec.SarajevoJeBordo je napisao/la:Druže, krenem napisati nešto, al izbrišem, pa opet kontam hoćul šta ozbiljno, al izbrišem, jer ne vrijedi.simidobar je napisao/la: Ne sekiram se ja za takve poput tebe, ako se vijetnamac naljuti, pa nas ostavi a od Bosne Visoko napravi Sarajevo City imace odma navijace koji su bili uz njega od prvog dana.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja npr necu moci gledati, bicu udaljen 60 kilometara od Koseva, znaci nemam pravo da gledam tekmu osim na stadionu
Kako ce ih Dupvac strpati u dzep, ko Jap Stam, a Krste ko Makalele ima da zagradi sve prilaze golu, dok ce plavi sarplaninac da iznosi lopte ko Xavi.
Nemogu da vjerujen da ce mo bez pojacanja u odbrani i bez veznog na Celtic.
Hajde pojacanja Hazdija jer poznavajuci Husrefa ima da rotira Krstu i Hebiba po svim mogucim pozicijama prije nego sto neki mladi igrac dobije sansu.
Nemogu da vjerujen da ce mo bez pojacanja u odbrani i bez veznog na Celtic.
Hajde pojacanja Hazdija jer poznavajuci Husrefa ima da rotira Krstu i Hebiba po svim mogucim pozicijama prije nego sto neki mladi igrac dobije sansu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Transfer update:

Budite online 50 minuta nakon ponoći

Nista od ovog.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Haj ne ofiraj sezeRoberto je napisao/la:Transfer update:
Ne razumijem te? Budući da ja nikad nikog našeg nisam pljuvao i ne kontam ko ti brani da nekoga kritikuješ? Npr. tebi je Husref nedodirljiv, ja sam njega kritikovao, nikada ga nisam nazvao debilom, idiotom, na satiričan način sam pisao o njegovim vratolomijama s pozicijama i o načinu kako ga npr. tipovi poput tebe doživljavaju. Dok ti recimo nekoga nazivaš "debilom" a istovremeno ti smeta što se tvoj idol kritikuje. I da se razumijemo, ja nemam idola, nemam ikonu, moja ikona je FK SARAJEVO i ja sam uvijek kritikovao ko god je radio nešto na štetu kluba. A ti druže ne znaš kritikovati, tvoj realni intelektualni domet je da nekoga nazivaš "debilom" i optužuješ druge za sve ono što si ti sam.[/quote]SarajevoJeBordo je napisao/la:[quote="simidobar"Isto je i meni vjeruj, pun mi je ku*ac pljuvanja nasih ljudi i svetih krava o kojim ne smijes rijeci rec.SarajevoJeBordo je napisao/la:Druže, krenem napisati nešto, al izbrišem, pa opet kontam hoćul šta ozbiljno, al izbrišem, jer ne vrijedi.simidobar je napisao/la: Ne sekiram se ja za takve poput tebe, ako se vijetnamac naljuti, pa nas ostavi a od Bosne Visoko napravi Sarajevo City imace odma navijace koji su bili uz njega od prvog dana.
Opet ne pratis..
Za koga sam ja rekao da je debil ?
Meni bi bio nedodirljiv i ekonom da osvoji duplu... Ne lupaj o tim ikonama vise ako Boga znas, ne izvrci moje rijeci.
Radi uprava sa Namom na stetu kluba pa nebi tvoje kritike.
To koliki je moj domet ostavi meni... ovaj "namazani" dio reci tati sto te tako pametnog napravio.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Posaljite i ovim ostalim sto "pregovaramo" s njima.. Kakvi debili za ne povjerovati

Kakvih likova ovdje ima da ne povjerujes
Odluke mijenjaju u hodu, ali nema veze, svakako uzimam i novu.Osttribine je napisao/la:Mislim da nisi u pravu, za Celtic ce vaziti ova nova sezonska koja se vec od danas moze naruciti, ali mi to radimo preko firme, nas dvadesetak sa Istoka, Zapada i Sjevera te nas karte zaista izadju povoljno, bilo kako bilo svakako zelim da imam ulaznicu pojedinacnu za ovu tekmu, jer ovakve tekme nisu česte u BiHJadnimi je napisao/la:Pa ova koju imaš važi za Seltika, a za ove u drugom kolu će važiti ova novaOsttribine je napisao/la:
Istoka neće biti dan prije utakmice,zapamti sto sam ti napisao..jU
Istoka nece biti dalje od petka vjerujem, maloprije sam kupio tri komada i ako cu i sezonsku sedmu u nizu uzeti ovih dana, ali neka, ne dolazi Celtic svaki dan u BiH
Danas je i Letic bio na razgovoru za vizu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.