A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imamo tri brateLjoZee je napisao/la:A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
zagore selam iz amerike od cobe.Jbg ne zna mali .Ne zna. Ma bice bolje.Al u kurcu.....
Mislim drugog normalnog nemamobraco je napisao/la:Imamo tri brateLjoZee je napisao/la:A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
No sikirikiLjoZee je napisao/la:A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
23
Znam ba, zajebajem se malo.LjoZee je napisao/la: Mislim drugog normalnog nemamo
Ma opušteno doće jedan sigurno bio to Graovac ili neko drugi, nije ni Amar lud da s 3 štopera igramo ligu i kup
A sta mislite da stavimo Bogija samog nazad i igramo taktiku sa jos jednim veznim umjesto stopera 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma vidjelo se to i na terenu među njima.irfo je napisao/la:Bas tako, sad se druze svi, idu zajedno svugdjeOsim13 je napisao/la:Raduje me dobra atmosfera u svlačionici. Toga nam je falilo isto prošle sezone. Jak kolektiv i borbenost mogu sakriti neke nedostatke.
Ali i dalje nam trebaju stoper i krilo. I to ne prinove već pojačanja. Vjerujem da i Amar to zna.
Ovih ranijih godina bilo po pet klanova, niko se ni sa kim nije druzio, zamisli ode Cenan i sa igracima ogovara Slavku![]()
eto kakvi su bili medjuljudski odnosi, i onda se cudimo sto smo se raspali oba puta na kraju u one dvije sezone
Misliš za 2 i po sedmice kreće Liga a Bogi se još nije odlučio oporavitiLjoZee je napisao/la:A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta vam je ljudi po serem se na Rundu da ne bude kakvih zabuna. Rundu spomenem zbog onog bolida Tobeta. Nemate potrebu da se brinete necu smarat kao sto nisam ni do sada.
Kaze brat nece smarat, vise postova od mene napuco na ovoj temi zadnjih deset dana 
Misliš za 2 i po sedmice kreće Liga a Bogi se još nije odlučio oporavitiLjoZee je napisao/la:A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
Jedini me ti razumijes
Ajde ne zezaj napisao par postova u par godina ovdje. Necu nikako pisat nema frke nisam bolid da smaram ljude malo sam se zezao nista vise pozdravirfo je napisao/la:Kaze brat nece smarat, vise postova od mene napuco na ovoj temi zadnjih deset dana
Pa reko je Amar fino da radi po svom nekom planu, valjda Bogi zna bolje i od nas i od AmaraLjoZee je napisao/la:Misliš za 2 i po sedmice kreće Liga a Bogi se još nije odlučio oporavitiLjoZee je napisao/la:A mi nemamo stoperabraco je napisao/la:Liga počinje za 2 i po sedmice
Jedini me ti razumijes
Nemoj ti viseOsim13 je napisao/la:Comunicado Oficial?
Samo ti zayebavaj, sve sam sačuvao ovo..LjoZee je napisao/la:Nemoj ti viseOsim13 je napisao/la:Comunicado Oficial?
Nego, Borac, Kakanj, Zrinjski. Ćeraj Joge
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Iz communicado oficial u televisa presenta. Ne dodjetel do petka **** se svi kolektivno.
Bice Zeljo opet sampion!!!
Bice Zeljo opet sampion!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mandati će biti na raspolaganju ukoliko stoper i krilo ne dođu.LjoZee je napisao/la:@Osim13 vidi sto si zakuhao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.