Daaaaajjjjbelminhordas je napisao/la:Nikola Gulan
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Morto potpisao ,igrace stopera... 
-
Historicar
- Kontakt:
Maleš fura bradicu 
Iskreno vise bih se obradovao da je Zlomislic sada,jel eto Letic je vec tu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rijetka ovo neka bradica. Uglavnom problem ce nam prestavljat broj stranaca da nema tog pravila mi bi sad vec imali par dobrih igraca u rosteruHistoricar je napisao/la:Maleš fura bradicu
Nema poture pa ove objave tesko idu 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Fuad Sasivarevic
Srčani ću dobiti dok ne potvrde 
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 02 jul 2019, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko se njima ako Letica objave, sad svi nesto drugo ocekuju 
ma i nece, Stanojevica svakako nemas mozda do proljeca, Cruza poslati dje na posudbu, i komotno jos dva stranca dovesti, istina ne mogu svi biti na terenu u isto vrijeme ali rotiras ih, bit ce utakmica dovoljno za sve, i strance i akademcezagor1987 je napisao/la:Rijetka ovo neka bradica. Uglavnom problem ce nam prestavljat broj stranaca da nema tog pravila mi bi sad vec imali par dobrih igraca u rosteruHistoricar je napisao/la:Maleš fura bradicu
Pyro is not a crime !
-
nukleusmember
- Kontakt:
onako mi je ovo zayebancija,daj ba reci ko je šta mi skačeš po ionako tankim živcima
VVVBK
VVVBK
Nevjerojatni preokretiVaha1946 je napisao/la:Tesko se njima ako Letica objave, sad svi nesto drugo ocekuju
poznati smo po rotiranju inačeTHEC je napisao/la:ma i nece, Stanojevica svakako nemas mozda do proljeca, Cruza poslati dje na posudbu, i komotno jos dva stranca dovesti, istina ne mogu svi biti na terenu u isto vrijeme ali rotiras ih, bit ce utakmica dovoljno za sve, i strance i akademcezagor1987 je napisao/la:Rijetka ovo neka bradica. Uglavnom problem ce nam prestavljat broj stranaca da nema tog pravila mi bi sad vec imali par dobrih igraca u rosteruHistoricar je napisao/la:Maleš fura bradicu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MaroonBjelave je napisao/la:Jel to fakat neko podapis'o, syeban mi tel
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Info znaju samo "ljubitelji Uprave"...Ostali su na cekanju...

-
duplakruna46
- Kontakt:
Ma ne zna niko haveru vjeruj mi.Vanja8 je napisao/la:Info znaju samo "ljubitelji Uprave"...Ostali su na cekanju...![]()
![]()
Dobru stvar prave u ovom’ prelaznom roku!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brat moj hvala ti puno, posto ne korostim ove drustvene mreze.MCMXLVI je napisao/la:MaroonBjelave je napisao/la:Jel to fakat neko podapis'o, syeban mi tel
Ma Leta je ovo dobro nam dosao 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ispasce da je Nouken 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
MaroonBjelave je napisao/la:Brat moj hvala ti puno, posto ne korostim ove drustvene mreze.MCMXLVI je napisao/la:MaroonBjelave je napisao/la:Jel to fakat neko podapis'o, syeban mi tel
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], OzmoodPinglewood, skoJaa i 23 gosta.