FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elmar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elmar » 04 nov 2010, 12:02

Jel ima negdje skinuti Sarajevo - Siroki?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2010, 12:09

Kako sam i pisao i prije Leotara kada je Ibro trebao na gol,rekao sam da taj momak za nema kvalitet,bez obzira sto je nas momak ali lahko je primjetiti da to nije to,moje sumlje u njegov nekvalitet su sinoc pokazane tacnim i oba gola idu na njegovu dusu,prvi jel nije zatvorio ugao koji se treba zatvoriti kad ti igrac puca sa strane i ono se moralo braniti,drugi da ne spominjem i upravo ono sto sam govorio da je Siroki najopasniji iz prekida za to je Dino car i on se ne boji izadji i dosta je siguran dok je ovaj totalna suprotnost i osjetio se strah veliki no nebitno sta je tu je jbg

Za mene je Dzakmic odigrao najbolje,stvarno momak igra za 10,Kojasevic bez obzira na dvije asistencije puno pegla loptu i ponese ga,kada prodje jednog on ide dalje i dalje sve dok ne izgubi loptu,puno se ranije treba rijesavati lopte,Nuhic je za mene odlican na stoperu i momak je za ovo malo utakmica postao sigurniji nego neki koji imaju godine igranja iza sebe,i mislim da smo dobili odlicnog igraca u ovom momku koji moze igrati i na stoperu i u vezi

Steta kako nas je drugi gol spustio,ali to je stvar psihe,svi su komplet pali i nisu se mogli sastaviti sa loptom,isto tako kad smo dali golove letili su po terenu jel isto ko sto im golovi daju krila tako ih primljeni gol previse spusti,neznam vidjecemo nije nista izgubljeno ali ce biti vrlo tesko,al ima jos da se igra netreba gace spustiti pa nek bolji prodje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 nov 2010, 16:16

Elmar je napisao/la:Jel ima negdje skinuti Sarajevo - Siroki?
http://www.megaupload.com/?d=P3YB7SUO

http://www.megaupload.com/?d=KXKIC68T
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 nov 2010, 17:41

Izvinjavam se kao navijac Zelje radi izjave naseg trenera Osima da je Branitelj ozbiljna ekipa jer nema debelih igraca asocirajuci tako na ekipu Sarajeva i njihovog igraca cini mi se Handzica.Veoma neozbiljna izjava naseg trenera.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 nov 2010, 18:22

Alipasino je napisao/la:Izvinjavam se kao navijac Zelje radi izjave naseg trenera Osima da je Branitelj ozbiljna ekipa jer nema debelih igraca asocirajuci tako na ekipu Sarajeva i njihovog igraca cini mi se Handzica.Veoma neozbiljna izjava naseg trenera.
Cica, glup si...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 04 nov 2010, 23:23

Izgelda da se u listicu nece moci ici privatnim autima,kombijima i slicno,niti ce se moci prikljucivati koloni,idu samo busevi...e jeb ga :roll:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 nov 2010, 01:04

avlami97 je napisao/la:FK Sarajevo je u jučerašnjoj utakmici pokazalo jedan bitan kvalitet, a taj je što je nakon minusa, uspjelo sve u prvom poluvremenu nadoknaditi i poluvrejeme privesti u svoju korist. Utakmica i nije bila toliko loša. Igralo se na mahove, čas jedna čas druga ekipa, iako se ne mogu oteti utisku, da je u ovom momentu Široki kvalitetniji. Imao sam osjećaj da su igrali tačno onoliko koliko im je bilo potrebno, a možda i onoliko koliko im je Sarajevo dozvolilo. Rezultat je realan, mada, da je dobila jedna ili druga ekipa ne bi bilo nezasluženo. Glavni sudija je dobro odsudio utakmicu, bez nekih većih grešaka. Kod penala za Široki, uvijek može naći opravdanje sudijsko slobodno uvjerenje, a jedinu pravu grešku je napravio kada je Muharemoviću oprostio , onaj, blago rečeno pogibeljan start nad igračem Širokog. U toj situaciji je igrač Sarajeva zaslužio najmanje žuti karton. Ponavljam, najmanje žuti karton. Gledatelja malo, a tako nam je u cijeloj ligi, ali navijanje sasvim korektno, čak izuzetno korektno. Ovo je bilo prvo poluvrijeme, a učesnik polufinala će se znati nakon utakmice na Pecari.
Ne mogu nista drugo sem se sloziti sa svime sto si reko!
Ovo boldirano se i meni svidjelo. Znaci fizicka sprema nije problem(bar ne toliki),igrati znamo kad hocemo,ali problem je u psihi igraca. Po meni je to najjednostavni problem od ova tri koja sam naveo pa mislim da ima nade. :D

Ne znam sta je sa LEdeom,covjek koji kad je u formi i raspolozen je najbolji na svojoj poziciji u cjeloj ligi u to sam uvjeren ali odkad se ozenio malo se previse nervira :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 nov 2010, 14:28

Da je izač iz lištice neporažen bilo bi dobro... 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 nov 2010, 14:28

Kakva su vam ocekivanja pred mec sa Sirokim ?? Dal ce te odati pocast Vedranu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 05 nov 2010, 16:17

ide nas dovoljno dole !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 nov 2010, 21:26

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 05 nov 2010, 22:03

Postoji li mogucnost ikakva da mi koji nisamo iz sarajeva u ovom slucaju radi se o srednjoj bosni(gornji vakuf) prikljucimo se koloni negdje u jablanici?kao sto je to bilo i dosada kad se gostovalo (trebinje,siroki,mostar)???

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 nov 2010, 22:11

Na zalost vrlo tesko. Stav policije je da ce u Listicu moci uci samo najavljeni navijaci tj. ovi iz autobusa. Kazu da ce sa ulaza u grad vracati licna auta i kombije.

Moja preporuka je da kontaktirate ljude povezane sa organizacijom puta na http://www.fksinfo.ba forumu.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 05 nov 2010, 22:15

-A- je napisao/la:Na zalost vrlo tesko. Stav policije je da ce u Listicu moci uci samo najavljeni navijaci tj. ovi iz autobusa. Kazu da ce sa ulaza u grad vracati licna auta i kombije.

Moja preporuka je da kontaktirate ljude povezane sa organizacijom puta na http://www.fksinfo.ba forumu.
Hvala ti kume,svakako da cemo kontaktirati...

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 05 nov 2010, 22:15

pastore je napisao/la:Postoji li mogucnost ikakva da mi koji nisamo iz sarajeva u ovom slucaju radi se o srednjoj bosni(gornji vakuf) prikljucimo se koloni negdje u jablanici?kao sto je to bilo i dosada kad se gostovalo (trebinje,siroki,mostar)???
Ma kamuflazu napravite,kofa neidete na utakmicu,samo ste u prolazu i na tekmu lagano.... :ugeek:
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 nov 2010, 22:41

Nekako sam uvjeren da ce Jahovic odluciti utakmicu,Covjek zna fuliti nemoguce al' i kad ima svoj dan onda je najbolji napadac lige ;)

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 05 nov 2010, 22:48

Megamon je napisao/la:Nekako sam uvjeren da ce Jahovic odluciti utakmicu,Covjek zna fuliti nemoguce al' i kad ima svoj dan onda je najbolji napadac lige ;)
Kako bi nam dobro dosla 3 boda iz listice u borbu za Jesenjeg prvaka.... :)
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 05 nov 2010, 22:55

LFC4ever je napisao/la:
pastore je napisao/la:Postoji li mogucnost ikakva da mi koji nisamo iz sarajeva u ovom slucaju radi se o srednjoj bosni(gornji vakuf) prikljucimo se koloni negdje u jablanici?kao sto je to bilo i dosada kad se gostovalo (trebinje,siroki,mostar)???
Ma kamuflazu napravite,kofa neidete na utakmicu,samo ste u prolazu i na tekmu lagano.... :ugeek:
necemo moci ni mi iz sarajeva a ne vi
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2010, 23:30

Dino brani slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 nov 2010, 00:00

saninhz87 je napisao/la:
LFC4ever je napisao/la:
necemo moci ni mi iz sarajeva a ne vi
sto brato,kako cujem da je se prosirilo na 5 buseva,al i dalje auta i kombiji nece biti pusteni u grad...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic, rishovski, Uvijeknapravojstrani i 28 gostiju.