Majkemi, vazda si barat'o informacijama, otkako je forumakraljlavova je napisao/la:A sutra ima da gori forum
A ne bude li gorio forum, gorit ce ti automobil
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Majkemi, vazda si barat'o informacijama, otkako je forumakraljlavova je napisao/la:A sutra ima da gori forum
Ipak jesteduplakruna46 je napisao/la:Letic nije.![]()
A ono je njegova brada 1000%. A kazu mi da ce prvo nekog drugog objaviti, pa Letica.
iliMaroonBjelave je napisao/la:E daj sad Hadžija nekog preyebenog da izginemo

Znam ja to sve nego da se ne stvori neka priča kako je on neko ultra mega giga pojačanje a pričalo se o njemu dosta iz gore navedenog razlogapaulus je napisao/la:Za Hodzica i Bekica je izmislio fudbal , gledo sam ga zna centrirat , zna uklizat , ne ispada ko paket svaki putMortemHz je napisao/la:Pa i nije baš bio najavljivan u tom smislu, nije on neki majstor već se pisalo o njemu jer je bio sa našima na pripremama.. to je sve
Bit ćemo i mi St.Sarajevo ako treba hahahDenchi je napisao/la:buraz Gallen ima Sveti u imenuPirkehzsa je napisao/la:St.Gallen 0 - 0 Celtic
Prijateljska tekma
nemereš to poredit![]()
Nadao sam se da ce nekoga drugoga objaviti.cookiech je napisao/la:Ipak jesteduplakruna46 je napisao/la:Letic nije.![]()
A ono je njegova brada 1000%. A kazu mi da ce prvo nekog drugog objaviti, pa Letica.
Slazem se, trebao bi neki sa camugom, komsinica je spremna za ućerivanje i sljedece sezone.Denchi je napisao/la:iliMaroonBjelave je napisao/la:E daj sad Hadžija nekog preyebenog da izginemo
još bolje
2
ali
od čokolade![]()
#oprostinamMorto
Sutra cemo svakako svi da gorimo, a najvjerovatnije i da pregorimo od hajcanja pojedinih forumasaVanja8 je napisao/la:Sve je ovaj Morto znao samo se pravi lud...Nece da podijeli info sa nama...MortemHz je napisao/la:kraljlavova je napisao/la:A sutra ima da gori forum![]()
ne al je solidan za nase lige dobar cak al ne znam ko je mislio da je sad Marcelo on, to je vise raja umorna gledajuci mimo Pidre nase bekove sa te straneMortemHz je napisao/la:Znam ja to sve nego da se ne stvori neka priča kako je on neko ultra mega giga pojačanje a pričalo se o njemu dosta iz gore navedenog razlogapaulus je napisao/la:Za Hodzica i Bekica je izmislio fudbal , gledo sam ga zna centrirat , zna uklizat , ne ispada ko paket svaki putMortemHz je napisao/la:Pa i nije baš bio najavljivan u tom smislu, nije on neki majstor već se pisalo o njemu jer je bio sa našima na pripremama.. to je sve
nikad me nećete zajebatZip je napisao/la:Sutra cemo svakako svi da gorimo, a najvjerovatnije i da pregorimo od hajcanja pojedinih forumasaVanja8 je napisao/la:Sve je ovaj Morto znao samo se pravi lud...Nece da podijeli info sa nama...kraljlavova je napisao/la:A sutra ima da gori forum

ko im brani da sve bude ko i lani?MaroonBjelave je napisao/la: Slazem se, trebao bi neki sa camugom, komsinica je spremna za ućerivanje i sljedece sezone.
Morto ide sutra na aerodrom da sprijeci neke da dodju u klub...ajdohordas je napisao/la:Pa de ako vec znate ko ce doci sutra recite nam da i mi ostali znamo a nije da se izjedam da ne mogu spavat veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.