FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam koliko ste ga pratili, ali Bojan je dobar igrac bio sa 21 godinu kad je bio u Velezu, cak dogurao i do mlade prezentacije. Sad sam nekako uvjeren da je napredovao. Sretno, osvjetlajte obraz u evropu !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jbga gvozdje se kuje dok je vruce, zato ako odigra dobro pred tih 20k bice ime, to su vec price o mu*ima.simidobar je napisao/la:Ma ja treba da debitiraju protiv Celtica pred 20k+ navijaca da ih ljudi oduče od fudbala. Ne bi termina poslije toga igrali. Polahko ne ide nista preko noci.hordasDoboj je napisao/la:
Ima Kurdic nas akademac pa Dupovac...
Slabo ti ovu nasu djecu mirises.
Malom Salcinu obavezno dat priliku uz standardne akademce, jbga ako ste vec halalili ovu utakmicu bolje da sta djeca nauce, ove utakmice su im potrebne...
Imace vremena da uigraju najboljih 11 za 3. pretkolo, kazu da tu imamo neke sanse.
Kurdic i nekako, a i to prije da ce Hule Dupovca staviti.
Ja cu i sa akademcima na terenu vjerovat u neku ludu srecu i dobar rezultat... samo predaju ne prihvatam, sve ostalo je za ljude.[/quote]
Ma druga je stvar sto je Salcin mogao vec na proljece mijenjat Rahmanovica na nekim utakmicama, pa ds malo stekne osjecaj u 1 timu, ili Djokanovic umjesto Stanojevica. Velik je to skok iz juniora u seniore, posebno odmah Evropu sa nekim jakim timom.
Pidro odigrao sezonu-dvije u federalki i kad je uskočio nije se osjetilo uopšte. Ja bih to forsirao pa i sa 17 ih slati da se kale, da imas spreman produkt koji je navikao koliko toliko na seniorski fudbal.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta mislite hoce li Letic i još ako dodje neko odma u startnu postavu ili ce imati prednost ovi sto su prosli pripreme. Da ja odlucujem gurnuo bi odma u vatru Letica ako je profesionalac onda mora biti spreman nema veze sto nije igrao prijateljske. Vidjecemo bit ce zanimljivo
Sta je to Krste se povrijedio pa postavljate formacije bez njega...u protivnom ne budite smijesni.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da ide odmah Letić unutra. Ne mora se bek sad nešto previše uigravati, a bio je tu s ekipom i trenirao. Spreman je što se toga tiče.bordobijeli je napisao/la:Sta mislite hoce li Letic i još ako dodje neko odma u startnu postavu ili ce imati prednost ovi sto su prosli pripreme. Da ja odlucujem gurnuo bi odma u vatru Letica ako je profesionalac onda mora biti spreman nema veze sto nije igrao prijateljske. Vidjecemo bit ce zanimljivo
Dobar je Letić igrač, jako dobar potez. Nek mu je s srećom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Brate ako je Anel Hadžić, za njega sam čuo prije 2 mjeseca majke mi. Ako je istina, častim i tebe i ovoga što mi je pričao.tilo je napisao/la:EL zapamtiBenkara21 je napisao/la:Hadžić?tilo je napisao/la:Hjojj jos anel i crnjo
.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Anel Hadžić je pravi ljudina, patriota, veliki navijač Sarajeva i naš Krajišnik. Mislim ako dođe da će ostavljati srce na terenu. Nije sad neki predobar igrač na evropskom nivou, al' veliko pojačanje bi bio. Nije on džaba proveo tolike godine u reprezentaciji. Bujrum!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Cuo sam i ja za Anela ali od izvora koji je lupao takva imena da su Anel i oni Bugari mala maca za ta imena. Tako da mu vise ne vjerujem i da kaze da je Krste u Sarajevu 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Anele dođi da budeš naš Busquets.
Koliko je ozbiljno to za Hadžića? Može i PP :kaf:
Koliko je ozbiljno to za Hadžića? Može i PP :kaf:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Anele dođi da budeš naš Busquets.
Koliko je ozbiljno to za Hadžića? Može i PP
Koliko je ozbiljno to za Hadžića? Može i PP
-
Inspiracija
- Kontakt:
Handzic i Krste ga prate na instagramu da nije i on u Slovenij bio sa nasima
A on prati klubInspiracija je napisao/la:Handzic i Krste ga prate na instagramu da nije i on u Slovenij bio sa nasima
Letić=Bekić imal vama ovdje neke sličnosti?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
U 2 ide stoper. Sve je spremno, izaćiće i klip odmah. Malo je zeznuto pošto je Potura otišla, nema ko pritisnuti enter za objavu. Hadžija radi po noći.midzuka je napisao/la:Sta je ljudi na forumu, je li to cekamo jos nekoga?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedino ako se Bojanu mama djevojacki Bekic prezivaledesma je napisao/la:Letić=Bekić imal vama ovdje neke sličnosti?
1946~
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prvi ima da leti po terenu a drugi bekeće po istom sa onim svojim pogledom ko s hašeta.ThrillerHz je napisao/la:Jedino ako se Bojanu mama djevojacki Bekic prezivaledesma je napisao/la:Letić=Bekić imal vama ovdje neke sličnosti?
Letićeva nena i Bekićeva nena, dvije neneledesma je napisao/la:Letić=Bekić imal vama ovdje neke sličnosti?
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆