Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Još samo da ne plane k'o šibica...robovi88 je napisao/la:Kada smo primilo gol u "zadnjoj sekundi" psovo' sam sve reedom .ipak trebamo biti zadovoljni bodom, ipak mislim da Real ima bolje pojedince od naših i pokazali smo da možemo s njima igrati ... svi dižu Inzaghija ,a niko
GENNARA GATTUSA KOJI JE U SRIJEDU OSTAVIO SRCE NA TEREN I PO MENI BIO NAJBOLJI IGRAČ NA UTAKMICI ... SVAKA MU ČAST ... POKAZO' JE DA JOŠ MOŽE IGRATI NA VRHUNSKOM NIVOU ... Sad će januar nadam se da ćemo se pojačati i biti još bolji
GRANDE PIPPO - GRANDE GATTUSO
Smjesna je lista radi Ballotelia , ostalo je na mjestu , mada Bale po meni bolje kotira , i Lukako bi tu morao biti uvršten .robovi88 je napisao/la:Top 10 Most Valuable Youngsters / Top 10 mladih nada
1. Alexandre Pato (21, Milan)preuzeto sa goal.com
2. Mario Balotelli (20, Man City)
3. Tomas Mueller (21, Bayern Munich)
4. Stevan Jovetic (20, Fiorentina)
5. Eden Hazard (19, Lille)
6. Bojan Krkic (20, Barcelona)
7. Marko Marin (21, Werder Bremen)
8. Neymar (18, Santos)
9. Gareth Bale (21, Tottenham)
10. Javier Pastore (21, Palermo)
I tebi je drago sto su se vasi igraci medjusobno pobili i ispovrijedjivali?? Boze sacuvajrobovi88 je napisao/la:Potpis !Faraon iz Visokog je napisao/la:Da nije bilo utakmica s Interom Bale ne bi bilo ni na mapi,al eto
Pjanic i walcott zasluzuju da udju ovdje
Pjanić definitivno ! ne što je naš al igra vala ...
Evo Milan morao završiti trening ranije jer su se Onyewu i Ibrahimović "pobili"
ibra mu žestoko uklizao i Onyewu je na to odgovorio "unošenjem u facu" nakon čega je nastala tuča ...
Allegri i ostali igrači su ih razdvojili ... Ibra je tokom tog "starta" udario Onyewua na mjesto zbog kojeg prošle godine nije igrao ...![]()
![]()
IBRAHIMOVIĆ DOMINIRA !![]()
![]()
gdje sam ja napisao da mi je drago ?Raul7 je napisao/la:I tebi je drago sto su se vasi igraci medjusobno pobili i ispovrijedjivali?? Boze sacuvajrobovi88 je napisao/la:Potpis !Faraon iz Visokog je napisao/la:Da nije bilo utakmica s Interom Bale ne bi bilo ni na mapi,al eto
Pjanic i walcott zasluzuju da udju ovdje
Pjanić definitivno ! ne što je naš al igra vala ...
Evo Milan morao završiti trening ranije jer su se Onyewu i Ibrahimović "pobili"
ibra mu žestoko uklizao i Onyewu je na to odgovorio "unošenjem u facu" nakon čega je nastala tuča ...
Allegri i ostali igrači su ih razdvojili ... Ibra je tokom tog "starta" udario Onyewua na mjesto zbog kojeg prošle godine nije igrao ...![]()
![]()
IBRAHIMOVIĆ DOMINIRA !![]()
![]()
Ma ima i Realovih,ali ja sam subjektivan da ih uzimam u obzir.To je isto ko kad navijači Uniteda kažu da je njima Rooney ili Nani bolji od Ronaldarobovi88 je napisao/la:a dobro niko ti nije kriv što nema ni jedan Realov ... ipak su tu Ozil i MariaLBJ MVP je napisao/la:Ma brate smiješna lista Pato protiv ozbiljne ekipe 0 šuteva čak nije ni pokušao i Balloteli drugi ovo neki talijan sastavljo![]()
Po meni Bale Bale Bale Bale pa opet Bale onda Neymar i Hazard ostali su nevažni![]()
jbg ... štaćeš ... nepravda xD
Andres je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Top 10 Most Valuable Youngsters / Top 10 mladih nada
8. Neymar (18, Santos)
Kakav BaloteliAndres je napisao/la:Smjesna je lista radi Ballotelia , ostalo je na mjestu , mada Bale po meni bolje kotira , i Lukako bi tu morao biti uvršten .robovi88 je napisao/la:Top 10 Most Valuable Youngsters / Top 10 mladih nada
8. Neymar (18, Santos)
ma na treningu mu Ibra uklizao jako i umalo ga povrijedio nakon čega je Onyewu ustao i unio mu se u facu, Ibra ga gurnuo i počeli se udarat i razdvoje ih . al Galliani kaže da su obojica bili kod njega na razgovoru i pomirili su seInterista di cuore je napisao/la:nesto je Ibra danas z.asro sa Amerom,mozel mi ko rec sta je bilo ? ne da mi se trazit po netu...bgm nije nikakva provokacija
a ovi traže za Bale-a 50 milki, a za Pastorea 30tony-mortale je napisao/la:čitati SA RAZUMJEVANJEM
Top 10 Most Valuable Youngsters i onda nabrajaju, znači najvrijedniji, misle u parama, tržišna vrijednost
1. Alexandre Pato (21, Milan) Min value: 25 million Euros Max: 40 million Euros.
2. Mario Balotelli (20, Manchester City) Min value: 22 million Euros Max: 33 million Euros.
3. Tomas Mueller (21, Bayern Munich) Min Value: 18.5 million Euros Max: 28.5 million Euros.
4. Stevan Jovetic (21, Fiorentina) Min value: 14 million Euros Max: 21 million Euros.
5. Eden Hazard (19, Lille) Min value: 13 million Euros Max: 19 million Euros.
6. Bojan Krkic (20, Barcelona) Min value: 12 million Euros Max 18 million Euros.
7. Marko Marin (21, Werder Bremen) Min value: 11 million Euros Max: 17 million Euros.
8. Neymar (18, Santos) Min value: 11 million Euros Max: 17 million Euros.
9. Gareth Bale (21, Tottenham) Min value: 10.5 million Euros Max 16.5 million Euros.
10. Javier Pastore (21, Palermo) Min value: 10 million Euros Max: 15 million Euros.
e hvala ti,nesto sam vidio al mi se nije dalo trazit... morat te pohvalit jer si jedno vrijeme bio provokator,al si u zadnje vrijeme presto s tim,svaka castrobovi88 je napisao/la:ma na treningu mu Ibra uklizao jako i umalo ga povrijedio nakon čega je Onyewu ustao i unio mu se u facu, Ibra ga gurnuo i počeli se udarat i razdvoje ih . al Galliani kaže da su obojica bili kod njega na razgovoru i pomirili su seInterista di cuore je napisao/la:nesto je Ibra danas z.asro sa Amerom,mozel mi ko rec sta je bilo ? ne da mi se trazit po netu...bgm nije nikakva provokacija
Jovetic nije nikako igra ove sezone, prati maloBale i Muller su daleko ispred svih trenutno....Balotelli ne bi trebao biti u prvih 20 a kamoli drugi.....Jovetic je spadao ovdje prosle sezone,medjutim forma mu ove sezone nije na nekom nivou...Za Krkica cu samo stavitiKada se radi o Pato-u imam osjecaj da ga koci talijanski nacin igre,po meni je vise igrac za Premiershipa,tu bi mogao vise pokazati!!

da da, pred početak utakmice preko cijelog juga je bila,al dio je bio i na istoku pa valjda je neko uslikao sve na jednoj sliciDevil je napisao/la:Na kakvu koreografiju mislis,tribine ili....?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.