FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo li mi ista love dobiti od prelaska Andjusica?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Anđušić u Trabzon, strašan transfer, neki mediji pišu da će Mladost zaraditi oko 500-600 hiljada €. Dobro smo im valjali, mi smo njima dali Anđušića za Šišića nakon one njegove epizode u Čeliku 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
hoces rreci promasaj?BordoSarajevo je napisao/la:Anđušić u Trabzon, strašan transfer, neki mediji pišu da će Mladost zaraditi oko 500-600 hiljada €. Dobro smo im valjali, mi smo njima dali Anđušića za Šišića nakon one njegove epizode u Čeliku
jer ako su oni mogli istrpiti momka i tusnuti ga za 600 000 eura, mogli smo mi za vise. I to je ono o cemu pisem. Mi stancamo kvalitetne akademce ko na traci, to sto ih 70% nismo iskoristili je do nas i nase naopake politike,... sljedeci primjer ce biti Djokanovic.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel ima neko da mi se javi na pp da bi mi uzeo dvije karte ? Nekih 200km sam od Sarajeva.
Realni da budemo, Andjusic je imao kod nas vise prilika da se pokaze, ali nikad u tome nije uspio. Jedino ga je tehnika krasila, ostalo slabo.Pantelija je napisao/la:hoces rreci promasaj?BordoSarajevo je napisao/la:Anđušić u Trabzon, strašan transfer, neki mediji pišu da će Mladost zaraditi oko 500-600 hiljada €. Dobro smo im valjali, mi smo njima dali Anđušića za Šišića nakon one njegove epizode u Čeliku![]()
jer ako su oni mogli istrpiti momka i tusnuti ga za 600 000 eura, mogli smo mi za vise. I to je ono o cemu pisem. Mi stancamo kvalitetne akademce ko na traci, to sto ih 70% nismo iskoristili je do nas i nase naopake politike,... sljedeci primjer ce biti Djokanovic.
Amer Dupovac!
Kojih prilika? Pogledaj minutazu buraz
nikad u kontinuitetu nije dobio minute ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bit ce karti i na dan tekme, ne sikiraj se.haris004 je napisao/la:Jel ima neko da mi se javi na pp da bi mi uzeo dvije karte ? Nekih 200km sam od Sarajeva.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
I opet je imao bolju statistiku od svih krila...Pantelija je napisao/la:Kojih prilika? Pogledaj minutazu buraznikad u kontinuitetu nije dobio minute ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sad ja bio, dođe dedo i uze 3 istoka, 4 zapada, 8 sjevera, 2 zapada za djecu. 4 sezonske, 9 šalova, 6 majici

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pantelija je napisao/la:hoces rreci promasaj?BordoSarajevo je napisao/la:Anđušić u Trabzon, strašan transfer, neki mediji pišu da će Mladost zaraditi oko 500-600 hiljada €. Dobro smo im valjali, mi smo njima dali Anđušića za Šišića nakon one njegove epizode u Čeliku![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel danas ima da gori forum?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko ce ga zapalit?ledesma je napisao/la:Jel danas ima da gori forum?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Danas ce biti najgoriledesma je napisao/la:Jel danas ima da gori forum?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Legla penzijaBenkara21 je napisao/la:Sad ja bio, dođe dedo i uze 3 istoka, 4 zapada, 8 sjevera, 2 zapada za djecu. 4 sezonske, 9 šalova, 6 majici![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mislim da je taj film izasao godinu poslije mog registrovanja (ako mislimo na isti), a ideja je dosla od jedne glupe serije The Collector iz 2004 godine koju sam gledao iz ne znam kog razloga, jbg glupa serija, glup nick (glup valjda i ja)...midzuka je napisao/la:Sinoc bas pogledah film istog naziva kao tvoj nick na forumu, jel naziv filma bio ideja za ime?collector je napisao/la:Treba hitno otici po kartu...
#NarucujuJosIstoka #PukloKudPuklo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ovako smo se pripremalijoker90 je napisao/la:Prati li iko sastav Celtica? Kakvo je stanje kod njih?
Mi imamo svoju taktiku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mescini da im je onaj tenney upitan il kako se vec pise, sto ga je arsenal htio. Dosao je neki malac e sad ko je sta je Bog zna. Pisu da bi mogli igrati sa 3 nazad, nesto kao 3 6 1. Samo da ovaj tini ne bude igrao jer kazu svi da je brutalan bek.joker90 je napisao/la:Prati li iko sastav Celtica? Kakvo je stanje kod njih?
Ma ovaj dvomec sa Seltikom treba samo shvatiti kao idelan trening sa jakim protivnikom, kao da igramo dvije pripremne utakmice za 3. pretkolo EL.,nikakav rezultatski imperativ ne nametati igracima. Sa takvim opustenijim pristupom ce i oni sigurno bolje odigrati.
Sto rece kapiten 'igrati za uzivanje'
Sto rece kapiten 'igrati za uzivanje'
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 18 gostiju.